U Beograd, rece li?
bice svega...samo sto me udaju svake godine![]()
"Tiha voda brijeg roni..."
U Beograd, rece li?
I am so post-rock I shit sad birds.
starwalkeru, samo cu dodat uzvicnik poslije nickname-a ti.
Dozovi se![]()
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
E da se ocu udat da svi pocinemo hahahahahah![]()
Ovi dusebriznici, choche, najvishe![]()
Star oli mi bit muz?...Nocu mi je tesko da spavam sama.....![]()
aoh sad mi je masta pocela o jadu radit....:mrgreen:
dvoje su se tako smuvali![]()
hahaha fala ljudi fala.....![]()
Hahahaha...
Nisam tradicionalista pa mi se svadba ne uklapa u koncept.
Možemo odmah na Bahame ,Maldive ili LasVegas
The more things change, the more they stay the same.
Vala posteno od tebe,vise mi nista ne treba...![]()
No udaljismo se od topica.Da pustimo sanjalice da pisu...![]()
Ja se vazda sama sebi smijem kad legnem da spavam i odma utonem u san i posle 2,3 minuta sanjam ili se spotaknem, ili se okliznem niz stepenicu, ili ljusnem sa skejta, ili sa rolera i tako se trznem da probudim momka koji ima lak san i okine se svaki put sto mi je hahahahaA tumac snova kaze da mi to znaci nekakvu nepriliku ili novcani trosak pi....
A skoro isto sanjah prelud san. Bavimo se politikom i ja i momak. I frka nastaje, shou smo neki napravili hoce da nas corkiraju i mora da se bjezi iz drzave. I bjezimo mi svim mogucim prevoznim sredstvima iz CG kao da je Rusija a ne CG, i predjosmo granicu a oni za nama jure i dolazimo na Zlatibor a citav put od leda... Mi nabavismo skuter i fiiiiijuuuuuu via Bgd tamo kod nekih rodjaka se sakrismo i utekosmo im jer nisu mogli po ledu brzo ici kao miE, ne lezi vraze, evo ti njih avionima cudima opkolise nas u Bgd kucu i sve a mi nemamo kud... Ulaze oni hapse momka odvode ga, odvode sve muske, a meni prilazi jedan komandir i ja ga pitam sto da ponesem za tamo ( a kao u logor nas odvode) a on mi cini nista vala ti tamo nece trebat nego kreni, a ja mu cinim : a jel mi bolje da obujem patike ili gumene cizme za tamo !? ahahahahaahahaha
![]()
Sanjao sam da su se skoro sve državne institucije preselile u Deltu, ili nešto slično.
Imam dosta nekih obaveza, ali niko ne radi svoj posao. Usred radnog vremena službenici se zaebavaju, isprobavaju garderobu po buticima i prave roštilj u restoranu na prvom spratu. Zaposlenici Podgoričke banke se izležavaju na pultu. Uzimam mobač da sve posnimam, i bačim na Tube, al' me hapsi policija. Navodno ugrožavam red i mir.
Kod njih primjećujem neke uređaje za prisluškivanje, doduše neispravne. Uspijem pobjeći kroz magacin nekog butika.
The more things change, the more they stay the same.
Sanjao sam da sam sredio mog oldtajmera iz 1978, napravio od njega kabriolet i krenuo u avanturu.
tebi je to napredak...posebno ako se dugo nisi mica s mjesta...![]()
Ona ce sanjati i tada
Neki ne umiju ni ranije..
Kako "i tada" kad je prva noć bila?? Ne znam ko umije a ko ne umije, zato pitam ove sa iskustvum![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks