Kako je luda ova igra Alice Madness Returns krvava verzija Alise u zemlji čuda samo kao da su programeri bili na nekim teškim drogama kad su je pravili
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Nije popularna? Deux Ex vazi za jednu od najboljih i najpopularnijih PC igara svih vremena a gameri cekaju Deus Ex 3 kao sto Hriscani cekaju drugi dolazak Isusa
EDIT: Alice: Madness Returns vrijedi probati. Interesantan dizajn, old school akciona avantura iz treceg lica. Potpuno bolesni likovi i dijalog. Atmosfera i muzika odlicni.
Last edited by VanjaTheMan; 21-06-11 at 10:05.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Dobre vijesti za PC gamere danas: L.A. Noire ove jeseni na PC
http://www.rockstargames.com/newswir...this-fall.html
Nisam,mogu reci za alice : the madness returns da je prezabavna(+bolesna) i da je fear 3 tu i tamo...to je ono shto trenutno igram...
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Team Fortress 2 na Steam je odjednom free-to-play. Pa ko ga nema neka ga skine jer je jedna od najboljih online pucacina
Odavno je imam i jedan je od najboljih multiplayer shootera danas
Mnogi pokusavaju da kopiraju ga, Brink npr, al je popularnija od svega![]()
rm -rf /
Jeste ..i odmah te hapsim![]()
zato shto je uboga kratka...8 nivoa...koje mozesh posle da prodjesh sa fettelom...al trt mrt....
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Ja igram FEAR 3 ništa posebno bolji od dvojke a slabiji od jedinice.S obzirom da je sad malo kvalitetnih igara u opticaju ovo dođe kao prekraćivanje vremena.Vidim ja du ću opet da uvatim krug na Witchera 2
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Sutra (pon), u 12 sati ce se znati kad pocinje Diablo 3 beta !!!
Nije igra, ali je ve zano za buducnost grafike u igrama
AAA, sta mi radi 2k!
Pazite koje igrace ce da ubace u NBA 2k12 pored Jordana: Larry Bird, Magic Johnson, Julius "Dr. J" Erving, Kareem Abdul-Jabbar i vjerovatno jos. Evo i 3 zvanicna omota:
Skoro nikad ne igram sportske igre jer su mi namrtvo dosadne. Ali NBA 2k sam uvijek volio da igram. A misljenja sam da je 2k11 najbolja sportska igra koja je ikad napravljena. Nadam se da ce 2k12 biti jos bolja.
Deus Ex: Human Revolution dobija fenomenalne kritike. Skoro sve preko 9, a ima cak i nekoliko savrsenih ocjena 10. Ne cudi me, jer sam igrao leak.
I ja, a izasla je full verzija + crack.
Infiltrator out.
posalji i meni pls
Forever, and ever, and ever forever! : )
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks