Nisam bas bio najiskreniji u svojoj izjaviNe znam koja italijanska televizija prenosi, pa ne mogu da nadjem... Srbi ne prenose...
Koji je rezultat gospoche?
Nisam bas bio najiskreniji u svojoj izjaviNe znam koja italijanska televizija prenosi, pa ne mogu da nadjem... Srbi ne prenose...
Oba mi undera probise danas. Nadam se da nece i ovaj.
Nema sanse. To je iz aviona. Zamisli neozbiljnost vaterpola kad Ameri u 16 popodne daju 13 golova. Krajnje neuigrana ekipa daje 13 golova o.O Ovo je drugo. Ozbiljnost do neba. Oko 14 golova vjerovatno... A da znas da sam tacno tebe cekao da predlozis Hrvatsku... Tacno sam nekako znao da ces napokon krenut... A ja totalno bzv... P=adam debilno, pa sam se pomalo i pogubio. Danas mi Crnjak da kucam Za Amkar i Kazanj, ali zato me nije bilo crnjak da kucam za ostale gluposti... I Letonija opet iz 2-1... Te kosarkasice kao da su dopingovane...
Poceh opet, moradoh uzet koji dinar. -1.5 na Hrvate uvacen, malo mi Svajcarska steka al ajd sad. Zakasnih na Crnogorke, poklon hendikepi, i konacni i na poluvrijeme. Takodje, zakasnih na USA under, ali to ipak na svu srecu.
Mene Australijanci obalise za 585eIgrah nase kosarkasice H1PP, hrvate u vaterpolo i poljakinje na manje ali dodah ove debile i oni zavrsavaju 13:8
![]()
13-12 dobi Srbija. Mrste u tri lijepe svi zajedno.
10-10 je bilo pa Srbi dobise na peterce.
Smije li se protiv nasih ajkula danas ?
ovi su nas redovno dobijali i kad smo u najboljem sastavu.
ali ipak, nemam srca.![]()
Ja imam valasamo uz tvoju saglasnost
![]()
Isner Almagro(+1.5) h1 @1.7
Troicki Lu (+2.5) h1 @2.25
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Ništa onda.![]()
Ne znam, bolje ne pitaj mene ništa![]()
Ja sam ofikario na Australiju na 2.25 pa kako god oce.
Srbi ce pokrit -4.5 hendi mislim.
pk 35 1 1.55
kalmar 1 1.50
reykjavik x-1 4.50
haukar x-2 4.50
izvuce me zadnji tiket dans ;D
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
broma ga daje u '75 i prima ga u '90 ... kakav jad
Who let the dogs out
Nalbandian uzima set @ 2.9
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Mora sam da probam.Sad mogu komotno da odmaram ovo ljeto dok ne počnu prvenstva
![]()
bravo bravo![]()
dajte nesto danas
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks