CAMELOT ?
http://www.imdb.com/title/tt1672189/
Gledao sam Camelot... uglavnom razočarenje, uz svijetle momente. Plus, EVA GREEN JE GOLA SKORO STALNO.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Camelot mi je najvece razocarenje od novih serija protekle sezone sto sam gleda
rm -rf /
Uh koliko sam neinformisan. Peta sezona Mad Men tek u martu 2012. Nisam znao do prije par dana da je ABC bio u "svadji" sa tvorcem serije. Potpisali su ugovor za jos 3 godine.
\\OFL•GIC
Skinuh prvu epizodu neke serije Falling Skies sto poce juce valjda, javljam valja li.
rm -rf /
U takvim serijama me više zanima koncept nego gluma i likovi. Ako ne budu kakili previše, nego se bude priča razvijala, može biti zabavno. Problem je što svi pokušavaju da budu Battlestar Galactica or something, a ne znaju kako.
ni BSG ne zna vise kako da bude BSG (vidi Capricu, a vidjecemo i novi prequel)... Sta je do sad prikazano od dobrih serija na TNT-u? :?
(nečitko)
moze li mi ko dati imdb link od buffy?
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
pustio bi ja buffy na vas, da vas malo izlupa, nevjernici
sto se tice men of certain age - dobra je serija. vjerovatno najbolja od tih tzv ozbiljnih drama [ono, bez nekog dodatnog zapleta, samo prica o 3 covjeka u srednjim godinama] koje trenutno idu. odlicni glumci.
ozbiljno, ona gluma je očaj da ne govorim o scenama borbe izmedju nje i vampira, nego eto i to se može prepisati starosti serije...
ja sam samo gledo zbog Sare Michelle Gellar
EDIT: meni je ova bila dobra ali je otkazaše, pas materhttp://www.imdb.com/title/tt0955346/
Last edited by Ra's_Al_Ghul; 24-06-11 at 13:59.
Sad znam da nas samo zaj*bavaš.![]()
hehehheehehhehe![]()
EDIT: ima još kakvih serija slične tematike, Buffy i Angel sam odgledo, od one Vampire Diaries sam odgledo 3 epizode i batalio učinjelo mi se nekako patetično, ko Twilight... jesam li pogrešno procjenio?
Last edited by Ra's_Al_Ghul; 24-06-11 at 14:12.
i ja sam odgledao taman 3 epizode i Twilight mi je bila prva asocijacija. True Blood nisam izdržao 2 sezonu(gledao sam par epizoda) iz istog razloga. Izuzev Copolinog Drakule gade mi se vampiri u stilu ženskih vikend romana (ljubići).
Buffy izvedbom podsjeća na Power Rangers
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
realno.Buffy izvedbom podsjeća na Power Rangers
gluma je, sa par izuzetaka, odlicna. a SMG dominira, iako mi nije narocito atraktivna.ona gluma je očaj da ne govorim o scenama borbe izmedju nje i vampira, nego eto i to se može prepisati starosti serije
jedina mana serije je to sto su efekti smijesni, ali realno, kome su efekti problem taj zasluzuje da gleda samo walking deadove isl
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks