Evo sta je mercedes imao 96g
Evo sta je mercedes imao 96g
niujedne mi gace lastike nema
imam problem, imam golf 2 1.6d , i nisam ga palio godinu dana, sad kad ga uaplim ne pali na prvo drukanje, nego malo vergla pa upali, sto moze bit ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
moguce, ne rade ih vise ka ove nove , nikako
Druklager
i malo su si me izlizale gusjenice na njega, ce ima to jeftino il neke polovne ?
Sto za mene nisam ja automobil lol,idi kod Bora Mijovica da ti metne novi glicerin hahah
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Dajem 10 eura da će Audi da obori ovaj rekord
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
ne vjerujem audi,ali naci ce se neki drugi pametnjakovici.
Aha, Audi sa prednjom vucom je namjenski za drift...
Hoće 100% oni sve spreme za svaku priliku pa ti vidi, inače sa novim RS3 možeš lagano da driftuješ...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Mozes da driftas sa svakim 4X4 koji ima 300 KS.
TAKUMI
touareg 5.0 v10 tdi 313hp (koliko mi se cini) - i sa njim znaci mozes da driftujes :P
Mozes i sa njim, 4 wheel drift, van asfalta.
TAKUMI
ljudi je li moguce da je mercedes kod nas ovoliko jeftniji nego u hrvatsku...
this is pointless
Ma ovdje daju neke akcije 1-2 godine starih modela sto su ostali po lagerima gore dolje pa ti se cini da su jeftini, a inace kod nas su automobili malkice jeftiniji nego u HR...
TAKUMI
ne znam nego uporedjujem cijene iz cjenovnika auto casopisa...jesu li to ista kola kod nas i njih?
this is pointless
Jesu, samo sto ono sto ostane njima i drugima oko nas, neprodato, moze da se kupi u Ljetopis.
TAKUMI
fabia ne znam koliko si u pravu. evo danas iz dosade nesto uporedjivah ove cijene i dodjoh do istog zakljucka, da su kod nas za sve bitnije marke cijene znacajno manje nego u hr. primjera radi, m3 je u hr oko 90000e a kod nas koliko...oko 70000? kod slabijih modela razlike su par hiljada eura a kod skupljih mnogo vece
this is pointless
Jeftinija su sva vozila kod nas nego tamo, bar bi tako trebalo, i od SRB takodje
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks