Page 372 of 1170 FirstFirst ... 272322362368369370371372373374375376382422472872 ... LastLast
Results 9,276 to 9,300 of 29229

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Svaka chast i Raonicu i Djokovicu i Murrayu i svim ostalima, ali ja zelim OVO

http://www.youtube.com/watch?v=XEUGjcQ3jYs

u
    finalu!
    Zasto to zelis?Malo je Nadal preko Rodzera uzeo stvari,malo mu je kompleksa nabio?
    Nadal ako bude igrao protiv Federera vec u svlacionici ima prednost,to nije dobro...
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ja mislim da mi ulazimo emotivnije u te meceve od njih... Njima je to zabava i nacin da zarade ogromne pare... Treniraju se, igraju se, uzivaju, odmaraju... Igraju meceva, dobijaju, izgube, sponzori, pare, rekordi...

I mi da pricamo u nekim kompleksima? Jesu strasni... Ovaj njemu nabije sa 60 miliona kompleks jer ovaj ima 40 miliona... Ili mu nabije sa 100 miliona na 80 miliona... Rekorde vise ni ne broje niti su im bitni... To samo mi dokolicari racunamo...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Broje,broje,vise ih ne zanimaju pare,imaju ih za tri zivota,sad su bitni samo rekordi.
    E da,zaboravih prije postovati,ES je izgubio prava za RG

Thanks Thanks Given 
    124
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    14 Posts

Svaka chast i Raonicu i Djokovicu i Murrayu i svim ostalima, ali ja zelim OVO

http://www.youtube.com/watch?v=XEUGjcQ3jYs

u
    finalu!
    ne vjerujem da ce se skoro ovakav mec ponovit, bez obzira ko dodje u finale.
    ot: ako marej prodje prva tri kola sve je moguce. vidjecemo sjutra kako ce pocet federer i djokovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Zasto to zelis?Malo je Nadal preko Rodzera uzeo stvari,malo mu je kompleksa nabio?
    Nadal ako bude igrao protiv Federera vec u svlacionici ima prednost,to nije dobro...
    I Rodzer preko njega takodje prilicno, pogotovo na Wimbledonu. Velika vecina Nadalovih pobjeda je na sljaci, stoga je i skor tako nepovoljan za Federera. A zashto zhelim finale Federer-Nadal? Zato shto su ti mechevi, bez obzira gdje se igraju, bez obzira u koliko setova se igraju, i bez obzira ko pobijedi, ovaplodjenje svega shto ne samo tenis, vec sport uopshte treba da predstavlja. Prosto i jednostavno.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    75 Posts

svaka cast za video, mozda najbolje finale koje sam gledao
    look right through me

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Danas su moje nade koje žive svake godine da će se situacija sa podlogom promijeniti i djelimično vratiti na staro i definitivno ugašene što se tiče ovogodišnjeg Wimbledona. Odskok loptice je od metar do metar i po.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

I Rodzer preko njega takodje prilicno, pogotovo na Wimbledonu. Velika vecina Nadalovih pobjeda je na sljaci, stoga je i skor tako nepovoljan za Federera. A zashto zhelim finale Federer-Nadal? Zato shto su ti mechevi, bez obzira gdje se igraju, bez obzira u koliko setova se igraju, i bez obzira ko pobijedi, ovaplodjenje svega shto ne samo tenis, vec sport uopshte treba da predstavlja. Prosto i jednostavno.
    Nije bas tako,pogledaj kako to izgleda po podlogama,a nije toliko ni bitan H2H koliko mentalna blokada koju Rodzer ima kad igra protiv Nadala,jednostavno ga je slomio.Evo ove godine je u Parizu igrao najbolje,bolje nego ikad na Roland Garosu i vidjeli smo koliko je sansi imao i vidjeli smo da je imao i 5/2 u prvom setu i opet je izgubio set 7/5,pritom nije iskoristio sanse cak i na Nadalov servis,a onda nije mogao prvi da pronadje kad je servirao za set.
    Nadal ima prednost vec u svlacionici,a Nadal igra fantasticne meceve protiv svih velikih igraca,jer on sa tim stilom igre izvlaci to iz njih.Ima mnogo onih kojima su mnogo bolji mecevi izmedju Federara i Djokovica jer obadvojica igraju agresivno,idu da uzmu poen,a opet neko vise voli meceve izmedju Nadala i Mareja jer svaki reli je izuzetno dug i mora mnogo da se radi za svaki poen.Neko cak ide toliko daleko da smatra da je finale Vimblodona iz 2009. bilo kvalitetno.
    Ono sto nije dobro je sto Nadal preko Federera dolazi do ogromnih stvari i to je zabrinjavajuce,jer Rodzer je uzasan mec odigrao u Majamiju,raspao se potpuno,to mu je najgori mec mozda ove godine,protiv koga ga je igrao?Protiv Nadala.U Madrdidu je imao sve,igrao strasno,imao servis i opet izgubio.U Parizu isto.On ima problem i nikad ga se nece rijesiti,cak i kad je briluirao kao u Londonu prije pola godina je izgubio set i to u dvorani,a znamo kakav je Nadal u dvorani,a kakav na otvorenom.Volio bi da se to promijeni,ali nema sanse da se desi cini mi se.

Onaj legendarni mec na Oziju izmedju Rodzera i Marata ili polufinale Madrida izmedju Novaka i Nadala,najduzi mec na dva dobijena svih vremena su mi bili mnogo bolji mecevi nego ovo finale Vimbldona,no ukusi se razlikuju naravno
    Tek onaj iz Cenija izmedju Nadala i Moje,kao i onaj izmedju Nalbandijana i Federara sa Masters Kupa,kakvi mecevi
    I to sto se novije istorije tice,a ima mnogo meceva koji su mi bolji i previse.Postavio je Amnesiac skoro link,pa skinite te legendarne meceve,necete se pokajati,a ko ima Super Tennis moze cesto da uziva u njima
    Last edited by Jakuza; 20-06-11 at 23:08.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Intervju Raonica na B92 i kaze mu novinar,ti igras za kanadu ali strasno si popularan ovdje posebno u CG ali i ovdje isto kao Novak i ostali.
    a on veli -sve je to lijepo ta ''rekognicija'' ali na kraju ja sam Crnogorac.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    9,183
    Thanks Thanks Received 
    4,008
    Thanked in
    2,405 Posts

Raona u top 10 ubrzo,meteorski uspon kako kaze Vishkovic a i slazem se sa njim,samo da ga povrede ne zezaju.
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Raona u top 10 ubrzo,meteorski uspon kako kaze Vishkovic a i slazem se sa njim,samo da ga povrede ne zezaju.
    Samo neka promijeni stil tenisa, ovo je uzhas kako sad igra...Baaaaam servis i nishta drugo. Ili neka ide na mrezu, ili neka malo izmixa udarce, sve samo ne ovo.

Jakuza, duzhi odgovor slijedi

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Danas su moje nade koje žive svake godine da će se situacija sa podlogom promijeniti i djelimično vratiti na staro i definitivno ugašene što se tiče ovogodišnjeg Wimbledona. Odskok loptice je od metar do metar i po.
    Jesi vidio na sta podloga lici i koliko je spora.AKo nista bar je sljaka bila brza nego ikad,ali slaba je to utjeha,ipak je sljaka sljaka...

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    On mora doci u TOP 10,jednostavno mora,a sto se povreda tice tu ipak dosta toga od njega zavisi,morace malo da skine brzine sa servisa vjerujem,da bi ledja i ramena duze trajala.Mlad je,moze se raditi na kretanju,a forhend je vec izuzetan udarac!Servis fantastican i 225 je dovoljno,to je bar jasno

Kad pomenu Viska opet ide njegov blog
    http://blog.blic.rs/643/Diskusije-medju-tezgama
    Last edited by Jakuza; 21-06-11 at 00:19.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

kakvo su rekli vrijeme za sjutra na w

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Nije bas tako,pogledaj kako to izgleda po podlogama,a nije toliko ni bitan H2H koliko mentalna blokada koju Rodzer ima kad igra protiv Nadala,jednostavno ga je slomio.Evo ove godine je u Parizu igrao najbolje,bolje nego ikad na Roland Garosu i vidjeli smo koliko je sansi imao i vidjeli smo da je imao i 5/2 u prvom setu i opet je izgubio set 7/5,pritom nije iskoristio sanse cak i na Nadalov servis,a onda nije mogao prvi da pronadje kad je servirao za set.
    Nadal ima prednost vec u svlacionici,a Nadal igra fantasticne meceve protiv svih velikih igraca,jer on sa tim stilom igre izvlaci to iz njih.Ima mnogo onih kojima su mnogo bolji mecevi izmedju Federara i Djokovica jer obadvojica igraju agresivno,idu da uzmu poen,a opet neko vise voli meceve izmedju Nadala i Mareja jer svaki reli je izuzetno dug i mora mnogo da se radi za svaki poen.Neko cak ide toliko daleko da smatra da je finale Vimblodona iz 2009. bilo kvalitetno.
    Ono sto nije dobro je sto Nadal preko Federera dolazi do ogromnih stvari i to je zabrinjavajuce,jer Rodzer je uzasan mec odigrao u Majamiju,raspao se potpuno,to mu je najgori mec mozda ove godine,protiv koga ga je igrao?Protiv Nadala.U Madrdidu je imao sve,igrao strasno,imao servis i opet izgubio.U Parizu isto.On ima problem i nikad ga se nece rijesiti,cak i kad je briluirao kao u Londonu prije pola godina je izgubio set i to u dvorani,a znamo kakav je Nadal u dvorani,a kakav na otvorenom.Volio bi da se to promijeni,ali nema sanse da se desi cini mi se.
    Slažem se sa dosta toga, ali evo po meni ključnih razloga neuspjeha Federera protiv Nadala:

1. Top spin forhand ljevaka, Još od prvog meča protiv Nadala u Majamiju 2004 na sporijoj tvrdoj podlozi. Federer se po prvi put u karijeri susreo sa ovim fenomenom na koji apsolutno prije toga nije navikao. Dodajmo tome i da tada (a ni sada nije mnogo bolja situacija) u vrhu svjetskog tenisa nije bilo nijednog ljevaka iz top 10 a možda ni top 20 tako da je Federeru predstavljalo problem navikavanje na nešto što samo srijeće u meču sa Nadalom. Doduše taj prvi poraz mogao se djelimično opravdati i trovanjem hranom koje je Roger imao dva ili tri dana prije ovog meča ali on nikad nije tražio izgovore. Poslije meča su ga pitali novinari o Nadalu i tome kako on ima 23 a Nadal nepunih 18 godina na što se on nasmijao "Što ja mogu tu?" i govorio kako je za navikavanje na taj top spin forhand jednog ljevaka potrebno vrijeme jer drugih ljevaka u vrhu svjetskog tenisa nije ni bilo. Takođe je prije toga treba pomenuti da je bekhend bio problem Federeru i ranije i da su forsiranjem njegovog bekhenda dva igrača (Lleyton Hewitt i David Nalbandian) imali nevjerovatan uspjeh do 2004 godine odnosno decembra 2003 što označava i početak Federerove vladavine (svaka čast za Wimbledon 2003 ali imao je te dvije crne beštije kojih se morao riješiti). Da se vratimo upravo nekadašnjim crnim beštijama Federera. Protiv Nalbandiana on je do decembra 2003 imao skor 0:5 od kojih bole posebno porazi na Australian Openu i US Openu 2003. Ako dodamo tome da je u juniorskoj konkurenciji izgubio finale US Opena upravo od njega jasno je koliki je kompleks imao. Vratiću se Nalbandijanu uskoro. Da pređemo na Hewitta. Federerov skor protiv njega do januara 2004 je bio 2:7. I protiv njega je imao jedan bolan freški poraz. Poslije izgubljene osmine finala na US Openu 2003 protiv Nalbandiana odigrao je Davis Cup protiv Australije i u meču sa Hewittom je imao 2:0 u setovima, servis kod 5:4 i 30:0. Taj meč je, vjerovali ili ne, izgubio i ja sam mislio da nikad igrača od njega neće bit kad može to sebi dopustit ali sam zbog stila igre i dalje navijao za njega. I Hewitt i Nalbandian su imali jedan recept : Napadati drugi Federerov servis i obavezno bekhend. Onda je Roger zasukao rukave i počeo da otklanja svoje greške kod bekenda. Revolucija kod njega se dogodila na Masters kupu u Hjustnu 2003 kad je u prvom kolu dobio jedan gotovo izgubljen meč protiv Agassija (još jednog igrača koji mu nije odgovarao i protiv koga je imao skor 0:3) što mu je dalo krila i u narednom meču po prvi put u seniorskoj konkurenciji dobija Nalbandiana ostavivši mu samo 3 gejma. U finalu tog turnira onako opušten ovaj put lako dobija Agassija kao i svaki naredni put. Bekhend sve bolje funkcioniše ali se trebalo dokazati i na Gran Slamu. Uslijedila je Australija i Hewitt i Nalbandian u njegovom dijelu žrijeba. Prvo ide Hewitt i Federer poslije početne blokade i izgubljenog prvog seta potpuno nadigra protivnika (3:1). Zatim Nalbandian koji je bio u fantastičnoj formi (vjerujte da mu je nivo igre bio nevjerovatan) i Roger ga dobija 3:1 ali nije to bila tolika razlika koliko je dobro rasporedio poene. On na kraju i osvaja AO. Te godine inače još 5 puta dobije Hewitta. Nalbandiana nešto kasnije i taj niz je prekinut u finalu Masters kupa 2005 (taj meč je pomenuo Jakuza ali tad Federer nije bio ni 60 % spreman poslije oporavka od povrede što je Nalbandian i priznao poslije meča). U svakom slučaju bekhend više nije slaba tačka makar na bržim podlogama. Ali dugo mu je trebalo da se navikne na Nadalov top spin. Kad se navikao već je bilo kasno jer je bio u blago silaznoj putanji za razliku od Nadala koji je za razliku od Hewitta i Nalbandiana 5 godina mlađi i njegovo vrijeme je tek dolazilo.

2. Podloga. Dosta se toga ima za reći. Počeću sa šljakom i Federerom prije Nadala. Na šljaci je on imao loše rezultate. Imao je osvojen turnir Master Serije Hamburg 2002, ali je na Roland Garrosu te i naredne godine ispadao u prvom kolu (šljaka u Hamburgu je osjetno brža). Međutim 2004. u Hamburgu dobija u finalu tadašnjeg najboljeg šljakaša Gullierma Coriju, ali na Roland Garrosu gubi od Guge Kuertena. Svaka čast Kuertenu na 3 osvojena Roland Garrosa, ali on nije bio više ta klasa kao ranije. To sve dokazuje da on do 2006 nije bio dovoljno dobar za šljaku (na drugim podlogama je tih godina 2004-2007 bio izvanredan). 2005. godine se u polufinalu RG sastao sa Nadalom i izgubio iako se tadašnji Nadal ne može porediti sa sadašnjim. Kasnije poboljšanje igre na šljaci ostaće nezabilježeno zbog poraza od sve boljeg Nadala. Vjerovatno je Federeru sad krivo što nije bio bolji na toj podlozi 2004 i 2005, ali možda onda ne bi bio vladar ostalih podloga jer je teško biti podjednako dobar na svim podlogama. 2006 je godina kad je taj kompleks od Nadala mogao izbjeći da je dobio finale u Rimu kad je imao dvije meč lopte kod rezultata 2:2 u setovima. Kad je to izgubio izgubio je i Roland Garros i tu je već bio skor 1:6 (od toga 0:4 na šljaci). Tih godina su se rijetko oni sastajali na bržim podlogama i to najviše zaslugom Nadala koji je tada ispadao prije finala turnira. Kad pogledate i sadašnji skor 17:8 upada u oči da je čak 14 odigrano na šljaci. Da je Federer kao Sampras pa da ispada prije finala na šljaci ne bi mu niko zamjerio i mečeva na šljaci ne bi ni bilo ali on je uvijek dolazio do kraja i obično gubio od najboljeg na šljaci svih vremena. Interesantan je i skor na šljaci 12:2. Jedine dvije pobjede Federer je ostvario na bržoj šljaci tj. Hamburg i Madrid, a takođe treba reći da su pobjede Nadala na tim turnirima bile mnogo manje ubjedljive od ostalih na šljaci. Plus blago usporavanje trave kao i promjena podloge sporije Plexicushion Prestige (njihov jedini meč na tvrdoj podlozi na Gran Slamu) u odnosu na Rebound Ace. Federer ima pozitivan skor jedino u dvorani (3:0) i za sada travi (2:1).

Eto "malo" sam bio opširan ali to su po meni neki razlozi zbog kojih Federer ima blokadu od Nadala. U zadnjih godinu i po Nadal je bolji 4:1, a svi znamo kako je Federer igrao prošle godine poslije osvojenog Australian Opena gubeći od onih od kojih nikad gubio nije (pa i od Hewitta je izgubio poslije 7 godina i 15 pobjeda a znamo kakav je Hewitt bio prošle godine) gubeći u četvrtfinalu GS-a što se nije dogodilo od 2003. Ako mene pitate njegov pad (osim na tvrdoj podlozi) je počeo 2009 i jeste on tad osvojio Roland Garros, ali je on taj turnir igrao bolje tri godine uzastopno prije toga. Međutim, 2009. se desila blokada kod njegovih protivnika Haasa, osjetno boljeg od njega Del Potra i u finalu preplašenog Soderlinga (što će mu se desiti i 2010). Taj Wimbledon je osvojio samo zato što Roddick nije imao hrabrosti da ga osvoji i ako zanemarimo servis sve ostalo je bilo miljama daleko od nekadašnjeg Rogera. Ipak, na ovogodišnjem Roland Garrosu je pokazao da se vratio. Je li to kratkotrajno ili ne viđećemo već u prvim kolima Wimbledona. Njemu se odmah može viđeti u kakvoj je formi.

Odužih u ove sitne sate
    Last edited by amnesiac; 21-06-11 at 02:29.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Intervju Raonica na B92 i kaze mu novinar,ti igras za kanadu ali strasno si popularan ovdje posebno u CG ali i ovdje isto kao Novak i ostali.
    a on veli -sve je to lijepo ta ''rekognicija'' ali na kraju ja sam Crnogorac.
    Evo:

http://www.b92.net/video/video.php?n...&nav_id=520283

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

stvarno steta. zar nije ljepse da gledamo (kao u linkovima koje si gore nedje postavio) servis za servisom ili servis pa mreza ili servis pa u mrezu ili u aut? zar nije ljepsi stari wimbi koji je mogao da osvoji penal poput ivanisevica? zar nije ljepsi stari wimbi sa prosjekom od dva prebacivanja po poenu? Stari wimbldon je sr*** nevidjeno precijenjeno koje su englezi uzdizali kao i sve svoje zbog tradicije. tenisko umijece na njemu je zahtijevalo servis i volej. raznovrsno, nema sta.

Sto se tice tvog opsirnog komentara zasto federer gubi od nadala zaboravio si jos da dodas npr kako je sve dobro islo po federera a onda je munja udarila u teren pa je njena energija usla u nadalov reket itd i tome slicno...

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by tony_m View Post
    stvarno steta. zar nije ljepse da gledamo (kao u linkovima koje si gore nedje postavio) servis za servisom ili servis pa mreza ili servis pa u mrezu ili u aut? zar nije ljepsi stari wimbi koji je mogao da osvoji penal poput ivanisevica? zar nije ljepsi stari wimbi sa prosjekom od dva prebacivanja po poenu? Stari wimbldon je sr*** nevidjeno precijenjeno koje su englezi uzdizali kao i sve svoje zbog tradicije. tenisko umijece na njemu je zahtijevalo servis i volej. raznovrsno, nema sta.

Sto se tice tvog opsirnog komentara zasto federer gubi od nadala zaboravio si jos da dodas npr kako je sve dobro islo po federera a onda je munja udarila u teren pa je njena energija usla u nadalov reket itd i tome slicno...
    Vidi dječače. Pošto si jedan od onih fanova (u tvom slučaju Nadala) koji drugačije mišljenje posmatra samo kao atak na svog idola, ja stvarno nemam vremena raspravljat se jer kao što se vidi iz mog posta niđe nijesam potcijenio tvog idola jer to niti mogu s obzirom na rezultate niti želim.
    A ovo za stari Wimbledon je nevjerovatno. Sampras, Becker, Agassi, Edberg, Borg, itd. Sve sami penali. I da. Ivanišević je osvojio i igrao još tri puta u finalu. Ne smeta tebi ni najmanje njegova igra nego nešto drugo. Ono, čisto da se ne foliramo.
    Last edited by amnesiac; 21-06-11 at 13:06.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidi dječače. Pošto si jedan od onih fanova (u tvom slučaju Nadala) koji drugačije mišljenje posmatra samo kao atak na svog idola, ja stvarno nemam vremena raspravljat se jer kao što se vidi iz mog posta niđe nijesam potcijenio tvog idola jer to niti mogu s obzirom na rezultate niti želim.
    A ovo za stari Wimbledon je nevjerovatno. Sampras, Becker, Agassi, Edberg, Borg, itd. Sve sami penali. I da. Ivanišević je osvojio i igrao još tri puta u finalu. Ne smeta tebi ni najmanje njegova igra nego nešto drugo. Ono, čisto da se ne foliramo.
    Grešiš sine, silno grešiš. Jako mi je žao sinak, ali već u startu ću ti uzeti čokoladicu, a da prije toga nisi ni zagrizao. Dakle, vatreni sam fan đokovića pa cijela tvoja priča ode niz hladnu rijeku Nevu.

To što je jedan takav teniser kao Ivanišević tri put još igrao finale samo govori u prilog mojoj priči - servis mreža servis mreža. Nisi to primijetio? Hm, čudno. Elem, da se ne bi folirali: Živojinović, srbin, je takođe dolazio do polufinala - iz istih razloga a ništa specijalan igrač. Bum, ode ti i druga čokoladica, za koju mislijaše da si je dobio ciljanjem po nacionalnoj osnovi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

stari wimbi koji je mogao da osvoji penal poput ivanisevica?
    Mozda ne znam o tenisu koliko Jakuza, amnesiac, pumba, Recordare i jos par momaka ali si ovom izjavom pokazao koliko ti znas.

Ono bas je dobro kad ti je ivanisevic penal. Imas li jedan jedini razlog da bi dokazao da je on 'penal'?

Skini i pogledaj to finale izmedju njega i raftera, pogledaj gfa citavog, pa razmisli je li on bio penal.

Onda pogledaj kako se Ivanisevic radovao, za mene licno jedan od emotivnijih trenutaka W.

Kad sve to pogledas onda onda dodji ovdje pa napisi bar 4 ili 5 CINJENICA zasto je Goran Ivanisevic 'penal'.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Grešiš sine, silno grešiš. Jako mi je žao sinak, ali već u startu ću ti uzeti čokoladicu, a da prije toga nisi ni zagrizao. Dakle, vatreni sam fan đokovića pa cijela tvoja priča ode niz hladnu rijeku Nevu.

To što je jedan takav teniser kao Ivanišević tri put još igrao finale samo govori u prilog mojoj priči - servis mreža servis mreža. Nisi to primijetio? Hm, čudno. Elem, da se ne bi folirali: Živojinović, srbin, je takođe dolazio do polufinala - iz istih razloga a ništa specijalan igrač. Bum, ode ti i druga čokoladica, za koju mislijaše da si je dobio ciljanjem po nacionalnoj osnovi.
    Isto ti je to dječače jesi li Nadalov ili Đokovićev. Bitno je da jednog igrača mrziš. Slabo pratim ovaj topic upravo zbog toga što postoje oni koji samo provociraju što dobro zna Jakuza (koji je takođe Đokovićev fan pa dobro zna o čemu ja pišem). A pošto sam vidio pregledavajući tvoje postove da je preko 90 % čista provokacija, žao mi je ali ćeš za to morati naći drugog sagovornika. Pa-pa.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jos jedan od razloga, pored podloge, zashto serve and volley igraca ima sve manje je cinjenica da je taj stil igre najtezi za nauciti. To nekada nije bio problem kada su igraci sa 20-21 godinom tek pocinjali a sa 26-7, do 30 chak, dostizali vrhunac karijere. Medjutim, sad se od mladih igraca ocekuje da do 20e budu minimum u top 25, i ako to ne postignu onda se na njihov talenat gleda sa sumnjom i konsekventno ugovori se ne potpisuju. Tako da mladi igraci od 14-15 godina koji se formiraju(a treneri ih u tome debelo ohrabruju) najcesce izaberu power baseline tenis jer je najlaksi za nauciti i brzo daje rezultate, za razliku od serve and volley za koji treba vise vremena.

Ja sam fan napadachkog tenisa, stoga i meni je zaista zhao shto se ne pojavi neki klasicni serve and volley igrac. Sa onakvim servisom, Raonic ima sve predispozicije da igra tako na vrhunskom nivou, nezavisno od podloge. Naravno, Federer to zna da uradi takodje, sjetite se samo kako je osvojio finale 2003, ili prvo protiv Nadala 2006. Skoro svaki prvi servis je izlazio na mrezhu. Zbog takvog mog stava, navijam za recimo LLodru da prodje shto dalje uvijek, iako objektivno nije on klasa za top 5 nikad bio, nezavisno od stila koji koristi.

Jakuza, shto se tice komplexa Nadal od strane Federera, samo sam htio da napomenem da taj komplex nije toliko izrazen na drugim podlogama koliko na sljaci. I nije vise toliko izrazen koliko je bio, recimo 2008(posle onog uzasnog poraza u Parizu) ili pocetkom 2009, kad ga je Rafa dobio i na hardcourt podlozi. Federer je od svih njih ubjedljivo najrastereceniji trenutno, i mislim da ce to biti kljuc, kao shto mislim da to smanjuje dosta komplex koji ima od Nadala. Na kraju krajeva, ovogodisnji porazi od Nadala na sljaci uopste nisu bili toliko uzhasni, pogotovo u Parizu, a shto se tice Miamija, samo cu da ponovim da Fedexa odavno, bash odavno ne zanima ni jedan turnir osim slamova, ostale bukvalno koristi kao trening. Sa druge strane, Nadal se vratio u Parizu, a komplex od Djokovica josh on nije stekao, jeste ga ovaj dobio 4 puta uzastopice ali to je ipak samo pola godine. A i Nadal uvijek igra tako(osim 2009 kad je bio povrijedjen), uvijek tempira formu da bude najbolja na RG i Wimbledonu. Plus, podloga Nadalu ove godine odgovara vise nego ikad. Stoga, mislim da bi finale Fedex-Rafa bilo spektakl u svakom smislu te rijeci.

P.S. Toni, zamolio bih te da ne lupas. Jedan Bjern Borg je pet puta osvajao Wimbldon, a ako je iko bio suprotnost od servis voleja, to je on bio. A sve se to desavalo na mnogo brzoj podlozi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jos jedan od razloga, pored podloge, zashto serve and volley igraca ima sve manje je cinjenica da je taj stil igre najtezi za nauciti. To nekada nije bio problem kada su igraci sa 20-21 godinom tek pocinjali a sa 26-7, do 30 chak, dostizali vrhunac karijere. Medjutim, sad se od mladih igraca ocekuje da do 20e budu minimum u top 25, i ako to ne postignu onda se na njihov talenat gleda sa sumnjom i konsekventno ugovori se ne potpisuju. Tako da mladi igraci od 14-15 godina koji se formiraju(a treneri ih u tome debelo ohrabruju) najcesce izaberu power baseline tenis jer je najlaksi za nauciti i brzo daje rezultate, za razliku od serve and volley za koji treba vise vremena.

Ja sam fan napadachkog tenisa, stoga i meni je zaista zhao shto se ne pojavi neki klasicni serve and volley igrac. Sa onakvim servisom, Raonic ima sve predispozicije da igra tako na vrhunskom nivou, nezavisno od podloge. Naravno, Federer to zna da uradi takodje, sjetite se samo kako je osvojio finale 2003, ili prvo protiv Nadala 2006. Skoro svaki prvi servis je izlazio na mrezhu. Zbog takvog mog stava, navijam za recimo LLodru da prodje shto dalje uvijek, iako objektivno nije on klasa za top 5 nikad bio, nezavisno od stila koji koristi.

Jakuza, shto se tice komplexa Nadal od strane Federera, samo sam htio da napomenem da taj komplex nije toliko izrazen na drugim podlogama koliko na sljaci. I nije vise toliko izrazen koliko je bio, recimo 2008(posle onog uzasnog poraza u Parizu) ili pocetkom 2009, kad ga je Rafa dobio i na hardcourt podlozi. Federer je od svih njih ubjedljivo najrastereceniji trenutno, i mislim da ce to biti kljuc, kao shto mislim da to smanjuje dosta komplex koji ima od Nadala. Na kraju krajeva, ovogodisnji porazi od Nadala na sljaci uopste nisu bili toliko uzhasni, pogotovo u Parizu, a shto se tice Miamija, samo cu da ponovim da Fedexa odavno, bash odavno ne zanima ni jedan turnir osim slamova, ostale bukvalno koristi kao trening. Sa druge strane, Nadal se vratio u Parizu, a komplex od Djokovica josh on nije stekao, jeste ga ovaj dobio 4 puta uzastopice ali to je ipak samo pola godine. A i Nadal uvijek igra tako(osim 2009 kad je bio povrijedjen), uvijek tempira formu da bude najbolja na RG i Wimbledonu. Plus, podloga Nadalu ove godine odgovara vise nego ikad. Stoga, mislim da bi finale Fedex-Rafa bilo spektakl u svakom smislu te rijeci.

P.S. Toni, zamolio bih te da ne lupas. Jedan Bjern Borg je pet puta osvajao Wimbldon, a ako je iko bio suprotnost od servis voleja, to je on bio. A sve se to desavalo na mnogo brzoj podlozi.
    da, zato te je llodra poslusao, i evo sa trideset godina dostigao je vrhunac i sve zivo poosvajao.

svati covjece, pa i federer je odustao od toga. vjerovatno jer je bio superioran pa da oladi malo. ili je taj stil postajao inferioran u odnosu na moderan tenis. Mada grijesim. Mnogo je teze znati serv i volej nego nauciti citav spektar udaraca. mada, ko zna, mozda je logicno da stil igre sa dva udarca bude superiorniji od onoga sa sest sedam.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Quote Originally Posted by Plejmejker View Post
    kako prica retardirano hahahhahha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da, zato te je llodra poslusao, i evo sa trideset godina dostigao je vrhunac i sve zivo poosvajao.

svati covjece, pa i federer je odustao od toga. vjerovatno jer je bio superioran pa da oladi malo. ili je taj stil postajao inferioran u odnosu na moderan tenis. Mada grijesim. Mnogo je teze znati serv i volej nego nauciti citav spektar udaraca. mada, ko zna, mozda je logicno da stil igre sa dva udarca bude superiorniji od onoga sa sest sedam.
    A ti mislis da serve and volley igraci ne treba da znaju ostalo,a? Kako bi onda igrali na protivnikov servis, sklanjali se sa terena? Razmisli malo majku mu, chemu ti sluzi mozak?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    kako prica retardirano hahahhahha
    Hahahahaha, kombinacija podgorickog i american english

Page 372 of 1170 FirstFirst ... 272322362368369370371372373374375376382422472872 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)