Page 370 of 1170 FirstFirst ... 270320360366367368369370371372373374380420470870 ... LastLast
Results 9,226 to 9,250 of 29227

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Neka vam toga prepucavanja, vi se tu razmahali a ja strepim kako ce Rafa odigrati ovaj Wimbledon
    Nekako bi voljela da ga opet uzme pa da nece nishta vishe do kraja godine, ali opet...nekako mu nije ishlo u Queen's u.
    Vamos Rafa!
    P.S. I radija sam da igra protiv Mareja polufinale nego protiv Novaka, jer i dalje sigurno osjeca pritisak od njega. Sve ovo pod uslovom da dodlej do polufinala.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cekam da Jakuza izbaci kompletan zrijeb, ali sam procitao da ce ponovo igrat Isner-Mahut u prvom kolu.

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

125. po redu izdanje Vimbldona počinje u ponedeljak, 20. juna i trajaće 14 dana tokom kojih će se 128 igrača boriti za osvajanje prestižne titule i 2000 ATP poena.

Pred sam start trećeg Grend Slema sezone razlika između Rafe i Noleta na ATP listi iznosi samo 65 poena.

S obzirom da Španac brani titulu i 2.000 poena, a Nole polufinale i 720 poena, našem teniseru je dovoljno da Nadal ne odbrani titulu da bi 4. juna bio prvi igrač sveta. Ako o poziciji broj 1 bude odlučivao isključivo Novak, onda mu je za taj ishod neophodan plasman u finale bez obzira na učinak Španca.

Svoje sedmo učešće na Vimbldonu, Novak (2. nosilac) će otvoriti u susretom protiv francuskog tenisera Žeremi Šardija, koji trenutno zauzima 52. poziciju na svetskoj rang listi.

Nole i Šardi sastajali su se pet puta do sada uz stopostotan učinak našeg tenisera.

U drugom kolu Novaka očekuje pobednik meča između Kevina Andersona i Ilije Marčenka.

Potencijalni Noletovi rivali u nastavku takmičenja su:

3. kolo: Markos Bagdatis (Kipar, 32)
    4. kolo: Viktor Troicki (Srbija, 13), Mikael Lodra (Francuska, 19)
    Četvrtfinale: Robin Soderling (Švedska, 5), Jirgen Melcer (Austrija, 11), Florijan Majer (Nemačka, 20), Nikolaj Davidenko (Rusija, 29), Lejton Hjuit (Australija)
    Polufinale: Rodžer Federer (Švajcarska, 3), David Ferer (Španija, 7), Žo-Vilfred Conga (Francuska, 12)...
    Finale: Rafael Nadal (Španija, 1), Endi Mari (Velika Britanija, 4), Tomaš Berdih (Češka, 6), Endi Rodik (SAD, 8), Gael Monfis (Francuska, 9), Mardi Fiš (SAD, 10)

Prošle godine, Nole je vimbldonski pohod završio u polufinalu, izgubivši tada od Čeha Tomaša Berdiha 3:6, 6:7, 3:6.

Srećno Nole!

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Quote Originally Posted by my name is ... View Post
    Cekam da Jakuza izbaci kompletan zrijeb, ali sam procitao da ce ponovo igrat Isner-Mahut u prvom kolu.
    http://www.wimbledon.com/en_GB/score.../ms/index.html
    http://www.wimbledon.com/en_GB/score.../ws/index.html

Opet na Rodzera,jadan je Marej kad je njegov lobi u Britaniji slabiji od Nadalovog i Federerovog.Novak i Nadal se nikako nisu ni mogli sresti u polufinalu,1. i 2. nosilac,ne ide prije finala.Od zadnjih 15 Slemova Novak i Rodzer na istoj strani zrijeba 13 puta,strasno!
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    http://www.wimbledon.com/en_GB/score.../ms/index.html
    http://www.wimbledon.com/en_GB/score.../ws/index.html

Opet na Rodzera,jadan je Marej kad je njegov lobi u Britaniji slabiji od Nadalovog i Federerovog.Novak i Nadal se nikako nisu ni mogli sresti u polufinalu,1. i 2. nosilac,ne ide prije finala.Od zadnjih 15 Slemova Novak i Rodzer na istoj strani zrijeba 13 puta,strasno!
    Evo sad procitah da se Rodzerovi navijaci bune zbog toga. Ne znam ali dosta je to cesto da bi bilo slucajno...Ili Britanci misle da
    ce Marej lakse dobiti Nadala nego Noleta...

BTW, ocekujem pr(a)vu senzaciju u 3 kolu kad Milos ide na Nadala, a Milos covjek servira kao sa tresnje i moglo bi biti svasta.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

novak je teniser, br. 2 a mozda bude i broj 1.
    O Novaku Djokovicu kao takvom mozete da pricate ali vise nema price o tome ko je srbin a ko crnogorac - to smo jednom rekli. Ko pomene vise nacionalnost na ovom topicu dobija ban.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Eh, primiče se stari dobri Wimbledon. Svaka čast i Melburnu i Parizu i Njujorku, ali Wimbledon je, ipak, nešto posebno. Obožavam da gledam taj dress code i sve tenisere u bijelom i londonsku travu koja odmara oči. Vjerujem da nijesam jedini kome je želja da odigra rekreativno jedno pet minuta na toj travi. Ma dovoljno je samo da istrčim. Publika je takođe drukčija, bolja, sportskija i tenis joj je u duši. Nervira malo taj middle Sunday i kiša koja non stop prekida mečeve ali i to je dio tradicije. Makar je taj Centre Court pokriven pa djelimično ne moramo brinuti.
    Ipak, da tradicija nije nešto što se ne ruši potrudile su se glavešine koje vode svjetski tenis. Tu mislim na izjednačavanje podloga i ukidanje serve & volley igre. Evo kako je to bilo devedesetih. Jednom je osvajač turnira bio baseline igrač. Andre Agassi 1992. I ne samo to. Još je jednom Agassi bio u finalu 1999., Jim Courier 1993. i možda, ali možda Cedric Pioline 1996. (ne mogu se sjetiti pa da me ubijete kojim je stilom igrao na travi a ionako je bio jedan dosadan igrač). Treba napomenuti da su svi ostali igrači išli na mrežu poslije svakog prvog i drugog servisa, dakle 100 %. Pošto sam pomenuo to finale 1999 između Samprasa i Agassija svima bih preporučio da ga odgledaju (http://www.elrincondeltenis.com/?p=282#more-282 ) i tu možete vidjeti razliku između sadašnjeg i tadašnjeg Wimbledona. Tu sam navijao sa Agassija ali uzalud. To je bio Samprasov najbolji meč u karijeri đe je brutalno porazio Agassija dominirajući u svim elementima igre. Poslije najboljeg servisa svih vremena (za drugi servis tvrdim da je najbolji svih vremena a za prvi se i da raspravljati) munjevit izlazak na mrežu i protivnik nema ni najmanje šanse jer tako savršen volej malo je ko imao. Na tom meču bio je i užasno agresivan na riternu a drugi Agassijev servis čekao je preko metar u terenu (!). Demonstracija sile još neviđena u tenisu a trava mu je odgovarala zbog njegovog agresivnog stila igre, tadašnje brzine podloge i tadašnjeg niskog odskoka loptice. Međutim, sve je to prekinuto 2002. godine kad su se u dosadnom finalu sastali Layton Hewitt i David Nalbandian (?!). Londonska publika je počela navikavati svoje vratove na stalne pokrete glavom lijevo-desno gledajući mrežu samo u pauzama između gejmova i na kraju meča prilikom čestitke poraženog pobjedniku. Bio je to početak kraja S & V igre. Doduše, promjena trave je uslijedila godinu dana ranije, ali je to učinjeno na neprimjetan način i ko zna kako što odvoljno govori finale Ivanišević – Rafter. Pošto su 2002., izgleda, gospodari tenisa uvidjeli da su usporavanje podloge napravili previše radikalno odlučilo se za jedan korak unazad (ili po meni naprijed) tako da je trava malo ubrzana 2003 i u finalu su igrali Roger Federer (preko 90 % s & v poslije prvog i preko 30 % poslije drugog servisa) i Mark Philipoussis (100 % s & v). I to je definitivno bilo to od takvog stila igre. Moguće je da bi takva igra Federeru bila učinkovita i godinu dana kasnije, ali on se odlučio za lakšu varijantu odnosno igru sa osnovne linije jer je on ipak baseline igrač. Poslije toga je podloga konstantno usporavana i ako pogledate mečeve 90-ih i 2000-ih kao da gledate dva sporta. Devetesetih je razlika između Roland Garrosa i Wimbledona bila, atletskim rječnikom rečeno, kao trka na 400 i 100 metara. Primjera radi Bolt bi pobijedio na 100 metara a na sljedećem mitingu kad bi otrčao 400 ne bi bio nimalo loš, no ne bi bio prvi bez sumnje. Sergi Bruguera je poslije osvojenog Roland Garrosa 1993, recimo, otkazao Wimbledon jer „ne voli da igra na travi“, a Jevgenij Kafeljnikov poslije osvojenog RG 1996 ispada u prvom kolu W od tada anonimusa Tima Henmana. Ne kažem da je i to bilo savršeno, naprotiv, ali se pošlo u jednu drugu krajnost. Makar je ranije bila veća raznovrsnost igrača a agresivni igrači su imali mnogo više turnira koji im odgovaraju. Danas u „modernom“ tenisu igrači su kao iz fabrike i ko igra jednolični tenis i obavezno sa osnovne linije može se nadati uspjehu. Drugo nešto od mlađih igrača gotovo da ni ne vidimo. Sigurno ste primijetili Federerov stil igre. Promjena ritma, slajs, povremeni izlasci na mrežu poslije prvog ili drugog servisa. To je upravo zaostavština tenisa koji se ranije igrao i u kojem je počeo da igra kao junior. To je i razlog zašto niko iz top 20 nema ni približan volej kao on jer se jedino on na takvoj igri „podigao“. To je boljka koja će ostati poslije njegovog povlačenja dok „gospodari sudbine svjetskog tenisa“ ne odluče da tenis prilagode agresivnijim igračima.
    Kako ovaj post ne bih završio pesimistički reći ću samo da i pored svega Wimledon jedva čekam. Pa neka pobijedi najbolji. Nadam se i najtrofejniji
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Вамос Рафа!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stvarno je ljepota citat' amnesiacove postove veliki stvarno.

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

I kažu da munja ne udara dva puta u isto mjesto Džon Izner- Nikolas Mahut opet jedan protiv drugog u prvom kolu.Da li će se ponoviti istorijski meč od prošle godine koji je traja tri dana tj 11 sati.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Eh, primiče se stari dobri Wimbledon. Svaka čast i Melburnu i Parizu i Njujorku, ali Wimbledon je, ipak, nešto posebno. Obožavam da gledam taj dress code i sve tenisere u bijelom i londonsku travu koja odmara oči. Vjerujem da nijesam jedini kome je želja da odigra rekreativno jedno pet minuta na toj travi. Ma dovoljno je samo da istrčim. Publika je takođe drukčija, bolja, sportskija i tenis joj je u duši. Nervira malo taj middle Sunday i kiša koja non stop prekida mečeve ali i to je dio tradicije. Makar je taj Centre Court pokriven pa djelimično ne moramo brinuti.
    Ipak, da tradicija nije nešto što se ne ruši potrudile su se glavešine koje vode svjetski tenis. Tu mislim na izjednačavanje podloga i ukidanje serve & volley igre. Evo kako je to bilo devedesetih. Jednom je osvajač turnira bio baseline igrač. Andre Agassi 1992. I ne samo to. Još je jednom Agassi bio u finalu 1999., Jim Courier 1993. i možda, ali možda Cedric Pioline 1996. (ne mogu se sjetiti pa da me ubijete kojim je stilom igrao na travi a ionako je bio jedan dosadan igrač). Treba napomenuti da su svi ostali igrači išli na mrežu poslije svakog prvog i drugog servisa, dakle 100 %. Pošto sam pomenuo to finale 1999 između Samprasa i Agassija svima bih preporučio da ga odgledaju (http://www.elrincondeltenis.com/?p=282#more-282 ) i tu možete vidjeti razliku između sadašnjeg i tadašnjeg Wimbledona. Tu sam navijao sa Agassija ali uzalud. To je bio Samprasov najbolji meč u karijeri đe je brutalno porazio Agassija dominirajući u svim elementima igre. Poslije najboljeg servisa svih vremena (za drugi servis tvrdim da je najbolji svih vremena a za prvi se i da raspravljati) munjevit izlazak na mrežu i protivnik nema ni najmanje šanse jer tako savršen volej malo je ko imao. Na tom meču bio je i užasno agresivan na riternu a drugi Agassijev servis čekao je preko metar u terenu (!). Demonstracija sile još neviđena u tenisu a trava mu je odgovarala zbog njegovog agresivnog stila igre, tadašnje brzine podloge i tadašnjeg niskog odskoka loptice. Međutim, sve je to prekinuto 2002. godine kad su se u dosadnom finalu sastali Layton Hewitt i David Nalbandian (?!). Londonska publika je počela navikavati svoje vratove na stalne pokrete glavom lijevo-desno gledajući mrežu samo u pauzama između gejmova i na kraju meča prilikom čestitke poraženog pobjedniku. Bio je to početak kraja S & V igre. Doduše, promjena trave je uslijedila godinu dana ranije, ali je to učinjeno na neprimjetan način i ko zna kako što odvoljno govori finale Ivanišević – Rafter. Pošto su 2002., izgleda, gospodari tenisa uvidjeli da su usporavanje podloge napravili previše radikalno odlučilo se za jedan korak unazad (ili po meni naprijed) tako da je trava malo ubrzana 2003 i u finalu su igrali Roger Federer (preko 90 % s & v poslije prvog i preko 30 % poslije drugog servisa) i Mark Philipoussis (100 % s & v). I to je definitivno bilo to od takvog stila igre. Moguće je da bi takva igra Federeru bila učinkovita i godinu dana kasnije, ali on se odlučio za lakšu varijantu odnosno igru sa osnovne linije jer je on ipak baseline igrač. Poslije toga je podloga konstantno usporavana i ako pogledate mečeve 90-ih i 2000-ih kao da gledate dva sporta. Devetesetih je razlika između Roland Garrosa i Wimbledona bila, atletskim rječnikom rečeno, kao trka na 400 i 100 metara. Primjera radi Bolt bi pobijedio na 100 metara a na sljedećem mitingu kad bi otrčao 400 ne bi bio nimalo loš, no ne bi bio prvi bez sumnje. Sergi Bruguera je poslije osvojenog Roland Garrosa 1993, recimo, otkazao Wimbledon jer „ne voli da igra na travi“, a Jevgenij Kafeljnikov poslije osvojenog RG 1996 ispada u prvom kolu W od tada anonimusa Tima Henmana. Ne kažem da je i to bilo savršeno, naprotiv, ali se pošlo u jednu drugu krajnost. Makar je ranije bila veća raznovrsnost igrača a agresivni igrači su imali mnogo više turnira koji im odgovaraju. Danas u „modernom“ tenisu igrači su kao iz fabrike i ko igra jednolični tenis i obavezno sa osnovne linije može se nadati uspjehu. Drugo nešto od mlađih igrača gotovo da ni ne vidimo. Sigurno ste primijetili Federerov stil igre. Promjena ritma, slajs, povremeni izlasci na mrežu poslije prvog ili drugog servisa. To je upravo zaostavština tenisa koji se ranije igrao i u kojem je počeo da igra kao junior. To je i razlog zašto niko iz top 20 nema ni približan volej kao on jer se jedino on na takvoj igri „podigao“. To je boljka koja će ostati poslije njegovog povlačenja dok „gospodari sudbine svjetskog tenisa“ ne odluče da tenis prilagode agresivnijim igračima.
    Kako ovaj post ne bih završio pesimistički reći ću samo da i pored svega Wimledon jedva čekam. Pa neka pobijedi najbolji. Nadam se i najtrofejniji
    Mozhda ce te ovo zanimati

http://online.wsj.com/article/SB1000...googlenews_wsj
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

vidjeh sad na premier izvadili kvote za WIMBLEDON

nadal i federer po 3.00
    djokovic 4.00
    ....
    raonic 35.00

napred NOOOOOLEEEEEEEEEEEEEEEE

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

svi po 50e na djokovica

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Janko Tipsarevic. Da mi je znati kako neko mozhe za toga lika da navija? Pa da mi je brat rodjeni trebalo bi mi dosta da se natjeram da navijam za njega.

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

Default Tipsi

I po sumraku je Tipsarević prišao na 4:3, no okliznuo se potom u gemu u kome je servirao i prepona je, po svoj prilici, ozbiljnije stradala. Lekarska pomoć pokraj terena nije mu omogućila dovoljan oporavak: Italijan je napravio brejk, posle čega je Janko rešio da preda meč.

"Moram na ultrazvuk, ali mi se povreda ne čini bezazlenom", bila je prva Tipsarevićeva reakcija posle četvrtog ATP finala u karijeri i četvrtog poraza.

"Znam da se mečevi i inače igraju do kasno, ali to se radi kada nema oblaka i kada na terenu postoji dovoljno svetla. Ovo što se u Istbornu desilo je neverovatna sramota. Kada sam se okliznuo pitao sam sudiju šta još treba da se desi da bi prekinuo ovaj meč, a on je odćutao. Potom mi je kao papagaj ponavljao 'ima dovoljno svetla', 'ima dovoljno svetla'. Pa ovo je bilo finale, ne neki meč prvog ili drugog kola. Ovo je bilo finale ATP turnira", grmeo je Janko na organizatore.

Nije se Tipsarević samo na tome zaustavio.

"Možda ja još uvek nemam titulu, ali ne bih da je ne osvajam zbog mraka. Kao da nije bilo dovoljno što sam za nju morao da se borim na klizavom terenu i po vetrovitom vremenu. A što da se ne odlože ta dva, tri gema? Ne znam, možda su ljudi bili lenji, želeli da sutradan odu svojim kućama, ali sve to je jedna velika sramota", zaključio je Janko Tipsarević svoje obraćanje.

On je potom pred ponoć na svom nalogu na "Tviteru" napisao tri rečenice.

"Svestan sam da mi je život ispunjen ljubavlju i srećom. Ali, ponekad osećam da ne zaslužujem stvari koje mi se dešavaju. Odustao ja ili ne, Andreas je bio bolji igrač u finalu i zaslužio je trofej", poručio je Janko.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Da ne zaboravim da napomenem svima onima koji imaju satelitsku antenu. Potrebno je učiniti sljedeće:

1. Okrenuti satelitsku antenu na 28.2°E - sateliti Astra 2A/2B & Eurobird 1
    2. Ručno ukucati frekvenciju 12441 polarizacija Vertikalna i Symbol Rate 27500
    3. Ručno ukucati i video i audio pid za svaki od streamova:
    BBC Stream 3 0 v pid 5000 a pid 5001
    BBC Stream 3 1 v pid 5100 a pid 5101
    BBC Stream 3 2 v pid 5200 a pid 5201
    BBC Stream 3 3 v pid 5300 a pid 5301
    BBC Stream 3 4 v pid 5400 a pid 5401
    BBC Stream 3 5 v pid 5500 a pid 5501
    BBC Stream 3 6 v pid 5600 a pid 5601
    4. Uživajte u teniskim mečevima koje želite gledati propraćenim sjajnim komentatorima BBC-a a takođe i stručnim konsultantima (vjerovatno John McEnroe, Boris Becker, Pat Cash itd.). Uveče ide pregled dana u BBC studiju što takođe toplo preporučujem. I još jedna napomena iako je malo offtopic. Od utorka do nedjelje je Glastonbury Festival što bi moglo zanimati Recordarea, My name is... i još ponekoga ko posjećuje ovaj topic . Uveče idu snimci koncerata pa birajte takođe stage koji želite. Nažalost u ovom stanu nemam satelitsku pa ću biti češći gost ove dvije nedjelje kod mojih
    Last edited by amnesiac; 19-06-11 at 13:01.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Od utorka do nedjelje je Glastonbury Festival što bi moglo zanimati Recordarea, My name is... i još ponekoga ko posjećuje ovaj topic . Uveče idu snimci koncerata pa birajte takođe stage koji želite.

Ove godine im je Line up stravican tako da je to must see a sto se tice tenisa ja cu ga pratiti i na sport klubu. Ti momci bas znaju da rade svoj posao, neki su i teniski treneri, naravno sve ih predvodi Viskovic.

A hvala za BBC. Sad samo da zovnem druga da mi namjesti ovo i show krece

Ali moram bar gledat' jedan mec koji ce Sofro prenosit'

cssr Guest

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Janko Tipsarevic.
    od sjutra je 26. plasman karijere
    kao novak i troicki izgleda da i on takodje igra svoju naj sezonu.. efekti i posljedice sad vec legendarne dejvis kup salatare...
    steta samo sto se opet povrijedio pa po svemu sudeci propusta i treci veliki turnir u samo par mjeseci: vimbldon, rim, madrid

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

konacno i sjutra taj wimbledon da pocne...sve sto zelim je finale roddick-federer ili roddick-djokovic...i da konacno vise roddick uzme taj wimbledon..stvarno nema srece na taj turnir zadnji put kada je igrao protiv fedex-a 2009 mogao je da ga dobije samo da je imao srece...ako tako odigra sad kao sto je odigrao 2009 ide u finale 90posto...

cssr Guest

rodik? 1 flasing medouz je za takvog virtuoza i vise nego dovoljan

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cssr View Post
    od sjutra je 26. plasman karijere
    kao novak i troicki izgleda da i on takodje igra svoju naj sezonu.. efekti i posljedice sad vec legendarne dejvis kup salatare...
    steta samo sto se opet povrijedio pa po svemu sudeci propusta i treci veliki turnir u samo par mjeseci: vimbldon, rim, madrid
    Za razliku od Djokovica, Troickog, Jankoviceve i Ivanoviceve, koji su svo chetvoro veoma simpaticni likovi(makar iz ovih nastupa u javnosti/na terenu to se da zakljuciti), bash uvijek me je nervirao ovaj lik. Tipicni dripac, kao da se po sred Konika rodio. Ogovaranje kolega (Anu Ivanovic je za doping optuzio jedne prilike, a i za ostale nije bash imao lijepih rijeci), vjecito prigovaranje, buna protiv svega i svachega, ponasanje a la Hewitt na terenu-mislim da bi najbolja terapija za njega bila da ga neko dobro izmachuga. Tako bi smirio drmanje puberteta(koji, kako izgleda, josh nije prerastao) a i bolji bi tenis igrao vjerovatno, jer bi vise mislio na igru a manje na tetovazhe, price i ostavljanje utiska. Sve u svemu, veoma iritantan tip.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i meni je pomalo iritantan, prava beogradska smizla... mada mi ni jelena nikad nije bila posebno mila, mada ona je daleko od tipsarevica
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

Default And the winner is...

Ajmo ljudi da vidimo sta mislite ko su favoriti, ko osvaja?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Federer osvaja.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

svaki komentator sa sportklub-a koji prenosi tenis je dobar,a najbolji je ubjedljivo viskovic naravno,odmah iza njega po meni je milos krivokapic sa rts-a

engleski audio nema sanse da bih stavio ....

Page 370 of 1170 FirstFirst ... 270320360366367368369370371372373374380420470870 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)