http://www.foto-oprema.com/digitalni.php?gid=10&d=282
isplati li se?
ako je Nikon D3100 KIT (18-55 VR) 455e
Prodajem d300 + nikon 18-200vr, koristen, servisiran, sredjen, ociscen senzor i komplet aparat i objektiv. Cijena 1000e.
067 506 935, [email protected]
http://www.foto-oprema.com/digitalni.php?gid=10&d=282
isplati li se?
ako je Nikon D3100 KIT (18-55 VR) 455e
Nasao sam povoljan all-around objektiv za moj D80. U pitanju je Tamron AF Aspherical 28mm-200mm 1:3.8-5.6. Ima li neko iskustva sa njim, isplati li se uzeti ga za nekih stotinak eura?
za stotinjak eura se vazda isplati imat jedan turisticki objektiv - odnosno zum objektiv tolikog opsega. ne ocekuj ludacki kvalitet, naprotiv, ali ce ti posluziti i te kako. . . za te pare definitivno uzmi, naravno ako ti treba
Stone the crow
Da li je neko kupovao putem ovoga sajta http://www.fotoizbor.net/ i valja li to sto?
Kako se vrsi preuzimanje robe,placanje,koliko su sigurni![]()
to je u stvari www.fotodiskont.rs samo za cg trziste. funkcionise tako sto zoves ovaj broj gore - Stosica, i onda se dogovoris sto ti treba i on ti kaze cijenu. sva oprema je ispravna koliko ja znam, a s njim sam trgovao vise puta. prvi put canon 450d + kit 18-55 + battery grip i memorijska kartica, a drugi put Canon 85mm 1.8 objektiv. kad on to donese iz srbije, cujete se i ti njemu novac, a on tebi robu. nemoj se cudit ako ti dodje bez kutija i slicno. . .
Stone the crow
Igore, za kolko dana on isporuci opremu , je li skuplje nego sto je na sajtu i koliko otprilike po tome sto si ti uzimao...
Koliko se sad krece 7D samo tijelo?
Mozda bih ga uzeo kao backup...
Originally Posted by Nk-001
Ču'š, Phottix falš zonerice po 25+ EUR... to nije ništa bolje od onih po 5-6 sa eBay, igorm, potvrdi.![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
dobio sam sve informacije.
2-3 dana posle porudzbe
cijene su na sajtu
placanje po preuzimanju robe
**Igorm
Placa li se dostava,ili vazi cijena koja je na sajtu(da je to konachna)
ako pricamo o axelu - trebalo bi da dostavljaju sve. cijene ne moraju biti tacne, dakle odredjeni artikal moze biti +-50e.
uz onu cijenu placa se dodatno dostava - 20e koliko se sjecam po porudzbini (ne po artiklu).
najbolje je da zovnete broj:
065 444 85 85
meni se javljala prijatna gospodja, koja zna posao i profi je do kraja.
ps: kad sam uzimao 7d+50mm 1.4, brat mi je bio u BG pa mu je Axel dostavio na adresu gore, ali iz razgovora prije toga su mi rekli da isporucuju u cg, valjda preko nekog vozaca autobusa i pare se daju tom liku, a on opremu. . .
zovite pa vidjite![]()
Stone the crow
Ima li dje polovan 7D da se uzme?
Mnogo mi je 1.500e sad...
Originally Posted by Nk-001
i ja sam ga trazio polovnog ali nidje nista. eventualno na foto berzi u bg, pa tamo nesto iskubeljat, ili ebay i slicno. mada, ni na ebay-u nisu cijene puno bolje :/
Stone the crow
Kolka je cijena za polovni 7d tj za kolko bi se mogao prodat ??
Da nije neko zainteresovan za polovan Canon 70-200 f4 ?![]()
www.im7.me
da nemas 16-35mm II f2.8 L polovni?![]()
Stone the crow
Koliko je 70-200?
\\OFL•GIC
Moze li neko provjerit ima li nikon l110 manual focus, nedje pise ima , nedje da nema ...
a vidio sam ja da tu pise, al na neke sajtove pise da nema , evo pitao sm neke na deviantart koji imaju ovaj aparat , valjda ce oni znat...
dpreview jos nije pogrijesio, da sam ikad cuo
na kom sajtu pise da nema?
Stone the crow
muka mi je sad opet da trazim , vjerujem ti,imas iskustva sa ovim , nema potrebe vise da trazim :P
moze li mi neko objasnit :
1. wide zoom
2. tele zoom
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks