Oce li se igrat ovo?
http://en.wikipedia.org/wiki/A_Game_of_Thrones:_Genesis
12 godina da bi dochekali smece od igre...vrh....novi duke nukem - solidna 2jka....
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Oce li se igrat ovo?
http://en.wikipedia.org/wiki/A_Game_of_Thrones:_Genesis
I am so post-rock I shit sad birds.
No sto no oce!
A meni je Duke Nukem sasvim dobra igra. Single player je bolji i pruza mnogo vise nego ove moderne pucacine koje su sve u isti kalup. Igru ne treba shvatiti ozbiljno ni za djelic sekunde. Da je mogao bit bolji - jeste. Ali zvanicne kritike uopste nisu fer, niti su ujednacene. Neki kriticari vole jednu stva i mrze drugu, drugi obratno itd. I baziraju kritiku na verziji za konzole koja je dosta inferiornija u odnosu na PC verziju.
Last edited by VanjaTheMan; 13-06-11 at 22:08.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Sanse nema, obicni cash in ce da bude, a i vidite ko su publisher i developer![]()
rm -rf /
Lara croft iz 1 u 1 odlichna igra...ovo malo gameplay-a izgleda bombastichno
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Dungeon Siege 3 podsjeca na Diablo 3 (hp/mana globes,item salvaging).Tek poceh da igram i u 30 minutu se smorih prvenstveno zbog kamere.
Dok igram tjeskoba me vata,najvise zbog uskog prostora i kamere koja je uzas i nervira.
Grafika je super,prica je okej,magije su zanimljive.
Last edited by Zero_04; 17-06-11 at 08:36.
hamsters revenge 2 odlicna ; )
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Odigrah Deus EX novi demo....kakva bomba od igre u PM!!! Igra ima sve u sebi,stealth,vishe nachina da se prodje nivo,free roam,RPG,questovi....zvek!!!!
Je li zahtijevan demo koliko...?
Just to slip the skin...
zna li ko kad ce, oooo SVEMOCNA, SIBERIA 3?
pichi mi na full detalje...nije ni jednom zakochio...sad ne znam minimum zahtjeva...i mali EDIT : nije demo nego beta verzija full igre...
A kako dodje do toga...? Sheruj info, budi drug...![]()
Just to slip the skin...
Muka mi sad pisat duzi post, igrao sam malo, nimalo mi se nije svidjela igra. Jedino character creator je fin da kreiras lika kakvog oces
rm -rf /
igra nije za duze igranje, nedelju dana max.
kao sto rece N_L mozes napraviti lika kakvog oces i to je dobra stvar, kvestovi nisu nesto, ali ima dosta igraca. najbolje ti je instalirat je, malo odigrat', pa ako ti se svidi, dobro je, a ako ne, nije problem ni da je deinstaliras![]()
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Ja sam cak stigao do 18-og levela dok mi nije dosadilo. Mozda bi mi bilo interesantnije kad bih imao sa kime da igram. A cujem da su free igraci mnogo ograniceni i da je igra ustvari mnogo dobra ako je igras sa pretplatom. Ali necemo se toga igrat.
Last edited by VanjaTheMan; 18-06-11 at 17:18.
Shank....skinite obavezno...kratka 2D arkadna pucachina....zabava ipo!
FEAR 3 beta izashla
BTW DEUS EX "traje" do 1vog boss-a ...ali dovoljno da se vidi da je odlichna igra
.
Last edited by DeViLiSh|Je$$uS; 19-06-11 at 10:11.
Meni jos nije gotov download, a jedva cekam... Kakav je sistem zaklona, kao u Gears of War ili GTA IV posebno ima taster za to, ili malo komplikovanije kao u Splinter Cellu?
Just to slip the skin...
Deus Ex je strasna igrica, steta sto nije popularna kao neke druge igrice, jer je stvarno dobro osmisljena![]()
I don't suffer from insanity.I just enjoy it every moment.
We are all anonymous.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks