odlijepis staru i onda jestivim uljem da maknes one ostatke i posusis i nalijepis novu
Kako se skida ova naljepnica na prozor od auta za registraciju ? Dobio sam novu kad sam podigao saobracajnu, i nisam bas siguran kako da maknem staru, i kako da zalijepim novu ?
Cuo sam kao treba mlakom vodom da se makne stara, i da treba neko posebno ljepilo za novu naljepnicu , je li to tacno ,ili se to radi drugacije ?
Last edited by takemysoulaway; 17-06-11 at 21:37.
odlijepis staru i onda jestivim uljem da maknes one ostatke i posusis i nalijepis novu
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Trap je centriran prije 2 500 km, prednja ramena i sta sve ide sa njim (mislim potkovica ili tako nesto, ne sjetim se sada) prije ~10 000 km, homokineticka oba prednja prije ~25 000 km.
A to za selene cu pitati (posto nisam iz auto struke) i provjeriti.
Dakle, trebao sam u Slo ipak sad uzeti diskove i da zamjenim.....
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
to sti je trap centriran prije 2500km, reglazu mozes da poremetis na putu od servisa dje si je radio do kuce, naleti na neku rupu vecu malo brze ili slicno pa ces da vidis![]()
to su ti diskovi krivi to preko 100kmh ugriju se i onda tresu kao da oce volan da ti se istrgne iz ruku.
izravnaj diskove i nove pakne obavezno inace nista nisi napravio.
the World's leading dance event
Sensation
Moze bit svasta, od nekog osiguraca pa do havarije.
Moguce da imas problema sa CR pumpom, protokomjerom, senzorom pritiska vazduha...
Kad imas problem sa autom, znaci vidis da nesto nije u redu i onda ides kod majstora na dijagnostiku a tamo nema nijedna greska, moj savjet je da ides negdje drugo.
Novi ili polovni?
Naravno da nemaju.
Jebes "ovlasceni" servis koji nije u sklopu salona, kojeg ne posjecuju frajeri iz fabrike i koji nije direktno povezan sa bazom servisa negdje u EU (kao sto je Roksped povezan sa Dojcen servisen).
Nista nisi napravio ako si stavio nove diskove a nisi ocistio prljavstinu i koroziju na glavcinu, tj. tu gdje lezi disk.
To treba dobro da se ocisti sa celicnom cetkom.
Postoji mogucnosti da su ti zadnji diskovi krivi.
Jedina stvar koja moze da ti trese kad pritisnes kocnicu su krivi diskovi.
TAKUMI
Novi ili polovni?
novi
dje cu poc da provjerim pritisak pumpe od goriva ? i koliko kosta od prilike ta usluga...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Gdje mogu kupiti naljepnicu "Beba u autu"?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Mislim da sam vidio kod Šćekića.Nađi na net broj telefona pa ih nazovi da se ne motaš bzvz.A ima i na pijaci vjerovatno
je li sto za*e*ano ako crkne bosch pumpa, i moze li se voziti tako? jer cuo sam da je preskupo da se promijeni...
hahhahahahahah ako moze ti vozi
pa ne razumijem se... on moze da se vozi, smao sto dimi po malo...
Ko ti je rekao da ti je crkla bosch pumpa?
rece mi jedan drug da je moguce da mi je crkla. jer izadje crnog dima, kad malo dam gasa.
crn dim moze biti od masu razloga!
A pumpa definitivno crkla nije
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
ok, ali uglavnom znaci da bosch pumpa nije crkla, jer se ne bi moglo voziti da jeste?
Daj simptome, koje auto ?
ford focus. pa kazem ti, ono po malo izlazi crnog dima, ali kad dam malo gasa izadje kao oblak crnog dima. ne znam jesam li obratio
ne radi kod nas niko ali rade u srb..od 150e pa na vise
evo ti pa zovni pitaj..
http://automobilipolovni.blogspot.co...melakorpi.html
http://srbija.aladin.info/automobili...%C4%87-beograd
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks