jos lakse 10 ojra u bilo koju agenciju za to udjes nasmijes se izadjes ti i vlasnik ili kupac avta
jos lakse 10 ojra u bilo koju agenciju za to udjes nasmijes se izadjes ti i vlasnik ili kupac avta
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Pa o tome i ja pričam.Ne znam što će ić da vadi punomoćje itd.Kad se nađe kupac pođe se do agencije i za cirka 10-15min sve završi.
ja prije neki dan to uradih za moj auto , i hm cijelih 4 min smo potrajali i 10 ojra kraj
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
To nisam znao, Avensisa sam prodao 2006-e i tada je bila ta procedura.
TAKUMI
Jebenti, kako mozes bit ovlasceni a nemas veze sa Renolom?
TAKUMI
pa sami sebe su ovlastili![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
ovako, na golfa marke 5 mijenjane disk plocice,manzetna pri tocku,i silen blokovi...od kad je auto spusten sa dizalice servo vise ne radi,i na tabli je upaljena lampica sa volanom (nije zute nego crvene boje). dijagnostika kaze sledece
00573 - Steering Torque Sensor (G269) 008 - Implausible Signal
00573 - Steering Torque Sensor (G269) 008 - Implausible Signal
ponistavanje greske ne pomaze. ima li ideja sto moze bit?![]()
Crkao senzor el. serva. Kosta oko 120 eura. Ide na letvu volana.
Mozda je majstor sjebao kabal, dzek, sami senzor...
Pali li se lampica "volan i znak uzvika"?
TAKUMI
Imam Lagunu 1.9 2005 god. i evo nedjelju dana imam problem. Nece da mi primi gas. Dodaje obrtaje ali nece da povuce fino... vodio sam kod momka koji ga je stavljao na racunar, ali ne pokazuje nikakav problem na diagnostiku.. on mi je sipao aditiv u rezervoar, jer je pretpostavio da je do goriva, ali ni to nije pomoglo.. sto moze bit?
turbina?
maf?egr?turbina
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
kod Radulovića je od 700-800e meni je to mnogo, ima li ko da je prošao jeftinije ?
i kako se kreću cijene
Twin Mass Flywheel
bmw E39 kataloški br:21 21 7 512 474
BMW.... na golfa i mjenjac i kvacilo kompletno za te pare![]()
Vozim bmw-a pa se šalim malo, mada uopste nije daleko od istine![]()
Passat B5.5 TDI (2001)trese ludo kad se pipne kocnica pri brzinama vecim od 100 km/h. Na manjim brzinama, skoro da se ne osjeca neko drmanje (jedino ako se totalno skoncentrises na kocnice i upalis sve senzore u sebe). Pri brzinama manjim od 10 km/h, kad se auto odvozi vise od 5 km, ima neka cudna skripa koja nije uvijek prisutna. Diskovi su mjenjani na prednjim tockovima (stavljeni novi); kompleti pakni zamjenjeni novim na sva 4 tocka. Postoji sumnja da su mozda i novi diskovi problematicni, ali izgleda da u Boku nema dovoljno osjetljivog uredjaja za mjerenje i ispravljanje diskova (rekli su mi da dodjem kad pocne da drma prilikom kocenja pri brzinama ispod 60 km/h).
Izgleda da ne znam da objasnim problem, ili majstori (1 servis u Bg, 1 ovdje u lokalu) me ubjedjuju da treba da vozim dok se smetnje ne pocnu stalno javljat, da budu sigurni sto je.
Uglavnom, mene izludje, jer sam zbog drmanja prilikom kocenja i zamjenio prednje diskove...
Sugestije ?
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
diskovi krivi...imam i ja isto moram poci da izravnam diskove, ne moras ih mjenjat, imas u pg 10e covjek radi to po disku,samo da ih ti skines![]()
Ma i prethodni prednji diskovi su bili ravnani do iznemoglosti izgleda (prethodni vlasnik ih je izgleda ravnao, kod majstora).
Bojankov, zar nije malo cudno sto mi kazu da vozim dok ne pocne da drma pri kocenju na brzinama manjim od 60 km/h ? Da li bi mozda nesto drugo trebalo gledati u kola, sto bi moglo uticati na to da se krive diskovi ? (nesto nacuh da oce ovo krivljenje diskova koji su novijih datuma ???? - malo mi sumnjiva prica ali ajd)
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
ahahahah provjeri trap..SELENE i ramena i to ..![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
dobro to se podrazumjeva da je ok...meni je sve ok sto se trapa tice,zamjenjeni novi diskovi prije par hiljada km i trese li trese pri vecim brzinama i naglijim kocenjima...
inace kod nas djelovi snj kvaliteta tako da moguce da se brzo kvare
Bookmarks