Danas mi se desilo nesto zanimljivo sa extra tv receiverom pa da podjelim sa vama
Posto oko 4 sata uvjek pocinju serije one spanske,moji su namjestili da se to snima,poslije toga ja sam bio namjestio na onaj history neku emisiju "nostradamusov efekat" da snimam.Ali sad se desava ono pravo,iako sam ja namjesto da se snimaju dva kanala istovremeno,uspio sam da pratim treci kanal to jest emisiju "dekonstrukcija" na discovery,slucajno sam bio kliknuo naprijed dolje u onaj meni dje se moze vidjet sta je na drugim kanalima.Prvo sam mislio da nije neko poboljsanje u servisu ali vidjeh da nema nikakvo obavjestenje,Oni koji su nekad pokusavali ovo da urade pojavljivalo bi im se nesto tipa "nije moguce gledati tv program svi uredjaji u kuci su zauzeti" ili tako nesto,to se i meni ranije desavalo ali u tom trenutku nije,ove emsije sto su snimane,sve je ok sa njima,niti je losija kvaliteta slike niti nesto slicno a ovaj kanal sto sam gledao nije mi ni reckao niti je slika bila nesto gora,
Pa da pitam Saleta zasto ne namjeste da se mogu snimati dva kanala istovremeno dok se neki treci kanal gleda ?

Reply With Quote

...................

Bookmarks