izgubi Rafa a? slabo sam pratio danas, samo malo Rodicka odgledah. bice zanimljiv Wimbledon![]()
Dobro, poslije 6 sati niko ništa nije napisao, može lock.
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
izgubi Rafa a? slabo sam pratio danas, samo malo Rodicka odgledah. bice zanimljiv Wimbledon![]()
Nadalu bas ne pase trava, vise voli kokain![]()
Sto cini Ivanovicka, nevjerovatno.
čini na šnj turniru. nema psihičkih opterećenja.
kakav joj slice smijesno. bolje ga ja udaram
Gledah je danas(Anu I) protiv ove Njemice nove,Goerges, solidno je igrala. I dalje ima problem sa servisom ali konacno pogadja ono shto mora da se pogodi, krece se dobro, a return je maximalno popravila, kao i slice(imala je po 7-8 odlicnih i returna i sliceova).
Istini za volju, ova Goerges se raspadala prvi set(osim prvih par gemova), ali drugi je bila bolja, a Ivanovic dobra, bash, u drugom. Vidjecemo shto ce protiv Venus da uradi.
Deserve's got nothing to do with it.
kad pocinje wimbeldon?
20og bi trebalo ako se ne varam.
sad su kvalifikacije
Prvi put u istoriji na Vimbldonu petoro nosilaca u singlu je iz Srbije. To su Novak Đoković, Viktor Troicki, Janko Tipsarević, Jelena Janković i Ana Ivanović.
'si vidio sta rade Srbi...
Dobro raspoloženje vlada među teniserima pred najpoznatiji turnir na svetu i njegovo 125. izdanje. Tako se i Hrvat Ivo Karlović pohvalio da je imao odličan trening i to - sa Đokovićem.
“Vežbao sam sa Noletom. Igrao je prilično dobro. Mislim da će uspešno okončati svoj niz izgubljenih mečeva od... jednog poraza”, uveren je Karlović.
Ajde Nole, ovo nam treba:
ili da se Nole plasira u finale ili da Španac ne odbrani titulu.
ha, sad procitah ovo.
I practised today with @milosraonic and I found his serve difficult to return! i wonder why?? :-) Zavrsen trening sa zemljakom Milosem. servira kao sa "tresnje" :-)
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Hahahaha! Karlo je, inace, jako gotivan lik, duhovit momak.Novak cesto trenira sa njim, Karlo ga je proletos u Americi spremao za mec protiv Andersona. Nadam se da je ovo dobar znak.
Inace, Milos je jako trazen ovih dana.Pre Novaka je trenirao sa Federerom, a na RG-u sa Rafom. Medjutim, Zimonjic je trenirao sa njim dok je jos bio klinac, 2007.
I, konacno sutra zreb!![]()
Inace nadala je razbio na tom sparingu na RG:P
Raonic bi trebalo da se prebaci na serve&volley ja mislim, jeste visok ali nije spor, a sa onakvim servisom ta taktika bi mu super radila, pogotovo na travi. A i uzelio sam se dobrog serve&volley igraca![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Nema dosadnije teniske igre od one kada se sve zavrsava servisom. Tenis je igra u kojoj se uziva u poenima, dugim, nerijetko iscrpljujucim a ne u mlacenju servisa. Servis jeste potreban svakome da bi bio vrhunski teniser ali presudjuje mnogo toga. Zato mislim da je poslije Federera Novak najvise zasluzuje da bude No.1 sto ce i biti. Znam da ce mnogima tesko bit zbog toga ali jedva cekam. Ima da pogorim raznorazne odje![]()
od poznatih, ljodra i donekle stepanek su pravi servis-volej igraci. karlo, milos, izner, gucione... sivonje (ein-zwei)
od ovih sa vrha, federer i marej imaju pristojan volej. djokovic i nadal prosjecan
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks