Ti ga vozis stalno ispod 2000 obrtaja?
Tako nesto sam mislio. A ima li razlike u temperaturi ulja ljeti i zimi u tim rezimima voznje?
Pa to je to sto pricam da je priblizna temperatura.
Pa recimo PG-CT-HN i nazad prosjek obrtaja 3300-5500?
P.S. ovo je bilo za Fabiu.
pa ko mi je prodao bez on?
nije poenta da mi ih vrati niti me zanimaju ali mi moze biti da ih trazim
poenta je da si nesto obecao,a nisi ispunio.
a i dalje stojim iza toga da necu da se ciganisem niti sam ikad za 32e, ni za mnogo vise.
the World's leading dance event
Sensation
O cemu se owdje radi?![]()
turbina radi preko usisnih i izduvnih gasova vrti se stalno ucinak pritiska turbine je veci na vecim RPM-ma...skini crijevo sa tubine nek radi na leru i prisloni uvce i oslusni turbinu dal se okrece na leru ugasis auto turbina ostaje jos cca par sekundi da radi...ne pali se ona na 3000-4000 tad je opterecenja i cuje se zvizdanje ili jaci zvuk,evo malo googla http://en.wikipedia.org/wiki/Turbocharger
Last edited by injection; 15-06-11 at 22:03.
Pazi, metabond je reklamirao svoja ulja od kad se ovdje pojavio, kao da nema preko njih i td. Ali to nije tako.
Ja sam u to vrijeme trazio po netu - nije bilo nikakvih podataka, totalno njesra, nepoznato ulje.
Onda, frajer zajedno sa onim drugim (dilerom metabonda) je tebi preporucio to, i garantovao da ce ti to "pokupit sve slomljene komade mjenjaca i da ce ih vratit na staro mjesto", i da nece vise da se cuje. Ja sam ti rekao da su to prazne price i da to ne moze i bla bla bla, (cak mi je neko od njih poslao pm i zamolio me da cutim). To su inace radili i momci iz uglednih crnogorskih auto-dilera.
On ti je rekao da je to jedini lijek za mjenjac, a nije bilo tako, frend treba da ti vrati pare i sve troskove koje si imao zbog toga.
TAKUMI
koliko gluposti se pise odje...samo lagano,po jednu glupost po postu...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Da oni oce mene odgoworit bio bih zadowoljan![]()
nego da se vratimo na temu![]()
![]()
Treba mi info , da li se na Alfu 145 radi reglaza zadnjeg trapa ???
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
I ja da pitam nešto,ka sve znate
Eneos ulje,imali ga kod nas?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks