oce li stizati HTC Sensation kod nas u narednih 2 mjeseca, mislim se izmedju njega i DHD,vidim da ga Vip vec ima u ponudi http://www.vipmobile.rs/mobilni-ured...tion.1443.html
Probah. Bolje je oficijelni Samsungov od CM7. Jeste da je sporiji,ali radi sve kako treba....
Ostaje mi da nađem način da rootujem ovo oficijelno *****, sa običnim "spravicama" ne može, izgleda da je Samsung stavio neku zabranu...
oce li stizati HTC Sensation kod nas u narednih 2 mjeseca, mislim se izmedju njega i DHD,vidim da ga Vip vec ima u ponudi http://www.vipmobile.rs/mobilni-ured...tion.1443.html
kako mislis "kod nas"? Na crno sigurno hoce, kod operatera, e to je vec pitanje... U T-com svakako nece, sa njihovom jadnom ponudom android telefona (3 komada, od kojih su za svaki izasli naslednici, ali se jos valjaju modeli iz 2010-e, a njih nisam vidio po predstavnistvima, al ajd da vjerujemo Saletu da ih nedje ima)
(nečitko)
Ja flesovah Gingerbread 2.3.3 XXJVO al mi nesto sporo radi u pm. Konvertovao iz rfs u ext4 ali nijesam vidio neko poboljsanje.
http://www.darkyrom.com/community/in...base-rom.3519/
Odlicno radi!![]()
nadji jednu takvu slicicu za symbian ili nokiju, pliiiiiz
edit: nevermajnd, vec nashao:
![]()
![]()
Last edited by verbalni_fajter; 13-06-11 at 20:55.
(nečitko)
Ja sad ako na 2.3.4. pa cu vam javim kakva je situacija
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Instalirao android(ne znam koju verziju tacno) na n900, fino radi. Probah gore onaj aptoide i sve ok.
Mada planiram krajem godine nesto novo, brze, galaxy s2 ili ako bude sto bolje.
rm -rf /
Ne zaboravite da je tog robota pingvin napravio...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
situacija mora bit odlicna nema tu sto..
esrgverhe gdrherghesrghhn ewg wrbhwe ghherg erwgbw4hweg wrghw4hweg weg weg
Bad news HTC Desire owners, HTC has just announced it won’t update the original Desire with Android 2.3 Gingerbread due to insufficient memory. You are now stuck with Froyo forever.
HTC Desire runs on a 1GHz processor, has 576MB RAM and 512MB ROM. HTC claims the memory is not enough. Well, HTC, the Wildfire Shas a 600MHz CPU, 512MB RAM and 512MB ROM and it CAN RUN Gingerbread. Even though, the Desire has a higher resolution screen, it's still not enough to convince us HTC has done everything in its power.
Last edited by Bugi; 14-06-11 at 21:14.
Jao ništa bez Drače![]()
preskocih i ja na 2.3.4 , za sad djeluje dosta brze i bolje nego 2.3.3 a i u Quadrant Bench. mi daje 550+ poena vishe nego na 2.3.3
e sad da testiramo bateriju da vidimo kakva je to mi je najvaznije
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ipak ce biti gingerbread za desire eto na sajtu pise da su se predomislili
Sent from my Blade using Tapatalk
ono je starija vijest od ove da ga nece biti, koliko ja vidjeh? Mada, kome je bas merak, ima ovaj testni ROM i brdo kuvanih...
(nečitko)
Evo u T-Com finih HTC-ova stiglo.
Desire S ili Desire HD. Koji i zašto?
Kakav je ovaj Sensation majko sveta
Last edited by hercules; 15-06-11 at 22:07.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
herki, Desire HD mozes kod mene da dodjes na prezentaciju (a Desire S je maltene isti djavo, samo ima bolju bateriju, ali manji ekran, OS je isti, dzinzerbred pit 2.3.3)Sve zavisi od cijene i sta ti treba...
(nečitko)
PS Ovo im je dobra fora: http://www.t-mobile.me/telefoni.aspx?telefonID=85
ko se malo bolje zagleda, vidjece da je ovo neki Vodafone brendiran DHD na T-mobile sajtu. Kakvi diletanti :lolblue:
(nečitko)
Vidio sam da je razlika ekran i baterija.
Aj javim se iduce nedjelje da vidim kako to izgleda.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
a dje si to vidio Sensation? Ne vidim ga na sajtu...
(nečitko)
vise bih volio da je stigao u Telenor
EDIT: gdje vidje ti Sensation?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks