kod paketa stavljam adresu firme gdje sam od 07~15 h
Znaci da je 4 juna stigla u Postu broj 81102 - Posta na zeljeznickoj stanici.
Dakle, zapisi tracking broj, i podji u svoju lokalnu postu, i reci im tracking broj, pa ce oni vidjeti ako nije kod njih da zovnu zeljeznicku stanicu.
Moguce da su ti pokusali dostaviti, al da nisi bio kuci.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
kod paketa stavljam adresu firme gdje sam od 07~15 h
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
E pa onda su ga mozda zadrzali na carinskom pregledu, pa te nisu umjeli kontaktirati, ili ko zna koji razlog. Uglavnom, obavezno podji do poste sto prije, jer postoji mogucnost da oni vrate paket nazad![]()
sasvim moguće
tejzer je u pitanju
EDIT:
došlo mi je ovaj sekund
nemo' ko da mi se zamjera da ga ne napunim sa 3500 volti :devil:
Last edited by Rakun; 10-06-11 at 10:40.
bićeš mi konkurencija
traži na www.tinydeal.com
Sta da radim, ne mogu nista da kupim, izbaca mi error, kao pise: your request cannot be processed at this time. I nesto da ako se ponovi vise puta da ih obavjestim. E sad, sa ebaya sam pokusao sve sto su iz customer supportsa predlagali i ne pomaze. Pa sam malo google koristio, i pise da probam kao sa ebaz.co.uk, al tamo kao pise na cjeckout da mi kartica nije iz verifikovane zemlje, bla, bla, ne znam ni ja. Verifikovan sam, narucujem dosta stvari evo 3a godina. Je li moguce da su sad nesto promjenili ili nesto?
ja kad mi se javi takva grska podjem samo na co.uk i svaki put prodje normalno uplata, pokusaj i ti ponovo...
PS> Ono sto sam se zalio za onog prodavca sa satom , ladno je lik poslao sat , nista me nije obavijstio i nije se javljao . ja otvorio case protiv njega kad evo ga sat... e pa svasta... dobro je da na kraju je sve ipak ok ispalo
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
meni prvi put a dosta sam tih sitnica trgovao , svaki put markiraju onaj paketic da je poslato ili se makar jave na mail
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
probao sam na co.uk. nasao na google, nista, nece.o.O
oce li meni ko kupit Onu rubikovu kockicu sa UK-a, ebay-om, placam preko banke i saljem uplatnicuu..D ozbiljno, ne shalim se.. oko 7 dolara je ona..
![]()
Prodajem 3 macke.. Dvije slicne, i jednu istu :P
Pitao sam ovo prije pa evo opet:
Mozemo li mi koristit Moneybookers kao paypal?
Znam da nasa kartica radi na sajt i mozemo da kupimo kroz njega. Da li to znaci da isto tako mogu da uploadujem novac i saljem ga ljudima a i primam?
Ima li ko ideju, da ne bacam pare/vrijeme dzabe :/
rm -rf /
Mozda ti ovo pomogne jeste da je vezano za poker ali princip je isti.
http://pokerasi.rs/online-poker/naci...uplataisplata/
jeli moguce da je ovo 27$ sa sve dzabe postarinom? http://cgi.ebay.com/Western-Digital-...ht_2720wt_1139
Evo danas ih se preko 70 prodalo... Ne znam... Po ovoj cijeni ih moze prodavati samo ako je opljackao njihovo skladiste u Kini... U svakom drugom slucaju, ovo nije original proizvod... Mozes kupiti, nisu neke pare u pitanju, a uvijek imas buyer protection, dje mozes dobiti pare nazad ako te zezne... Pa pokusaj![]()
e vala cu ga sad kupit![]()
I ja bih ga kupio bas da vidim o cemu se radi... Al mi stvarno nista ne trebaAl ovo je stvarno preniska cijena... 19 eura...
EDIT: Inace vidim da ima u ponudi i nekih dobrih Armani satova... Po slicnoj cijeni... Pa neka ti i jedan sat taman ubaci, pa ga preprodaj na forum :P
Last edited by Incognito; 15-06-11 at 19:04.
eo platih, vidim da je jedan kupio 10 komada hahaha
E pa fino... I obavezno nam javi kako je sve ovo proslo, jel original proizvod u pitanju![]()
naravno . ocekujem jedno 10 posiljki vec, mislim da ce postar da izludi sa mnom.a sat sam ja i trazio inace pa vidjeh ovo. ali mislim da cu ovaj http://cgi.ebay.com/Sekonda-ONE-Wris...#ht_1878wt_936
Last edited by *lucifer*; 15-06-11 at 19:12.
Ovo je dzabe a ja nemam nista para na kartici :mad:
Budućnost
kod toga nešto nije kako treba
neka što je eksterni disk 27$ nego pogledajte mu shop
http://shop.ebay.com/xce2008/m.html?...1.c0.m14.l1514
kakvi satovi i za kako smiješne pare
jeste da prodavac ima jaku ocjenu. Ali ta ocjena je od samo 189 kupaca
usput kako ga je ocjenilo 189 kupaca ukupno, a delivery je pozitivno ocjenilo 192 kupca ?????
Jedini način da se ove stvari prodaju po toj cijeni je da su škart iz fabrike
Last edited by Rakun; 15-06-11 at 19:53.
eo sad vidjeh da jedan prodavac sto kupih kod njega nesto (ebay) uopste vise ne postoji, i sad ako me zajebe mogu samo da se lupam nogama u glavu? :mad:
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks