E ali onda nemam sve aplikacije prikazane... Imacu samo one odobrene za HR market...
Uffff koji crnjak...
sve sto si instalirao sa prvim nalogom moras da updateujes sa istim nalogom, a ako stavis drugi nalog onda bi postojece aplikacije morao da prvo deinstaliras pa ponovo instaliras sa novog naloga....kutara. ako vec dodajes novi nalog - od sad radi sve preko njega, i free i paid, zaboravi ovaj prethodni
E ali onda nemam sve aplikacije prikazane... Imacu samo one odobrene za HR market...
Uffff koji crnjak...
Originally Posted by Nk-001
Jedno pitanje:
Koja mi navigacija moze radit preko iphone-a 3gs
imam iGo my way i navigon ali nijedna ne moze da nadje satelit i ne moze da me locira..... moze li se shto podesit ili je to zbog drzave jer znam da jednom poznaniku nije radila kroz cg isto na iphone a svuda ostalo radi... ja nisam imao priliku da je isprobam vani....
To ne kapiram "vrituelna kartica za domacu"... ?
pozdravi se onda sa navigacijom... tom ajfonu navigacija nebi radila ni u centru NY![]()
cvece na njegov grob u tom slucaju, a evo i zasto:
Unlockers have been reporting mixed results about GPS functionality at 06.15.00. Until we can track down what differentiates those who retain GPS vs. those who lose it, be conservative and assume you’ll lose GPS at 06.15.00. As we work on finding the cause (and possibly a fix), please report your personal findings in our comments section. (Update: early indications are that while 06.15.00 is capable of GPS, it will require some further hacks. But please still be conservative and assume you will lose GPS at 06.15, in case the hacks don’t work).
Na iPhone4, nakon JB i sa Gevey cipom, ne mogu da dobijem identifikaciju poziva... :/ Vidim broj, koji inace imam u imeniku, i na call log mi pise ime, ali dok me poziva ne prepoznaje broj... Pomoc?
U USA pocinje prodaja sim free iPhone 4 za 649$...
Da li ima unlock za 4.1 (02.10.04)?
instalirao i ja ovaj callerid fix,opet mi ne daje mi imena...ima li neka fora da treba jos nesto da se odradi?
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
jailbrekovao sam iphone 3g na 4.2.1. ,ne radi mi sleep/wake dugme,cini mi se da sam uspio da ga ubacim u dfu mode (posto radi kad uhvati kontakt) i sad jb odradjen,ali pise emergency call,nije se upalio..sta treba da se radi?
google je tvoj prijatelj
ako ti pise emergency call, treba ti kartica koja ti je dosla s njim da ga aktiviras. poslije ubacis ultrasnow 1.2.3 preko wifi i tako unlock-ujes iUredjaj.
ako nemas tu karticu, moras naci custom sw i ponoviti postupak i onda opet ovo sa ultrasnow.
kad zavrsis jb, pogledaj tutorial kako se instalira utrasnow.
tu smo ako budes imao problema...
Last edited by POBR0; 15-06-11 at 21:18.
Ne mogu da nadjem CallerID Fix u Cydia-i... :/ One je u http://ispaziorepository.com/ source-u, kojeg ne mogu da dodam, iz ne znam kojeg raloga. Ako neko ima neki drugi link, neizmjerno cu mu biti zahvalan!![]()
callerid je vec u defaultnim source-ovima, tako da ne moras nista dodavati. Vidi da nisi kucao caller id sa razmakom pa mozda zato nece da nadje![]()
pominjali smo ovdje X puta , mora se zamijeniti jedan file dje su nasi kodovi
Instaliraj CallerID Fix sa Cydie i onda odradi ovo kao sto je dolje napisano i restartuj tel.
Montenegro is included in
CallerID Fix for 2.2 (Cydia Localization)
but Mobile Country Code (MCC) used from your operator
probably is 220 (Serbia) instead of 297
and you need an extra fix:
save original file :
/System/Library/Frameworks/UIKit.framework/PhoneFormats/UIMobileCountryCodes.plist
for Montenegro substitute with:
https://rs228tg.rapidshare.com/#!download|228dt|203389133|UIMobileCountryCodes.pl ist|3|R~479A3F7F69A0E149F0D8F98863982D43
and restart
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Aj da pitam odje, kakva je cijena za Iphone 3G-150€? Prodaje mi ga jedan momak, ali ne znam je li to ok cijena, jer bas ne pratim telefona i njihove cijene?
da dodam da je 16gb
Last edited by Sh0ne; 16-06-11 at 12:36.
iPhone 3GS SIM Free
Version: 4.2.1 (8C148a)
Odradio mu davno JB.
Kada ga prikopčam na iTunes, pokazuje da je izašla nova verzija softwarea 4.3.3.
Da li da je downloadujem i uploadujem ili da ostanem pri sadašnjoj? Ima li JB za najnoviju verziju? Ukoliko je downloadujem i upgradujem, oće li mi se izgubiti podaci (to ne bih želio)?
Globetrotting
Uradi upgrade slobodno, prije toga odradi backup i nakon sto zavrsis upgrade na 4.3.3 odradis samo restore... Ima JB za 4.3.3
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks