Page 69 of 707 FirstFirst ... 195965666768697071727379119169569 ... LastLast
Results 1,701 to 1,725 of 17667

Thread: [Borilačke vještine] Upcoming Events

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djordjije View Post
    Sad procitah da je za UFC 137 zakazan mec GSP protiv Nick Diaza. To ce bit vrhunski mec, samo Nick malo takedown defence usavrsi.
    Da usavrsava takedown defence je totalno promasena koncepcija i logika za spremanje toga meca. Koliko god da ga usavrsi, opet ce da gsp bacat prelagano, bacao je mnogo bolje rvace s lakocom. Uostalom, Nick kaze da kad ga neko baci, da mu je ucinio veliku uslugu. Nick je vutras, i kao takav vazda moze nac neki ludi zavrsetak borbe, nokaut, submission...
    gsp je apsolutni favorit, ali i Nick je takodje jako nepredvidiv...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    18 Posts

Quote Originally Posted by Rush77777 View Post
    Gleda li ko Roya ljudi?
    ne mogu da vjerujem sto radi covjek od sebe. isto kao da se sprda sam sa sobom. po**a se u poslednje vrijeme sebi u cijelu karijeru...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kad ce misko ajkula vs last emperor ? vele spremaju se obojica zestoko ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

JDS je unistio Carwina. Misko,rekoh ti ja...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

nema sanse da mogu naci snimak

edit : ipak iskopah neki
    http://mma-core.pl/?p=4561

,samo cu reci , sreca po Lesnara sto je bolestan ,jer da ga je Cigano uhvatio situacija bi mu bila mnogo gora,znaci Cigano vs Velasquez ,kakav ce to mec biti
    Last edited by RiddicK; 12-06-11 at 10:10.
    Die When You Can Do No More Damage!!!

SUPERJOINT RITUAL

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

dos santos vs carwin (ako prethodni link ne radi)
    http://www.mmatko.com/junior-dos-san...video-ufc-131/
    dobar je dos santos

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

respect za dos santosa,dobar udarac i odlicano se izvlaci iz svih situacija
    carwin je snazan,ali bez kondicije,i mislim da nije ova liga
    ipak sto se ovoga mecha tice mislim da dos santos nije bio toliko dobar koiko je carwin bio los,mozda nije htio da rizikuje posle stecene prednosti,nije napravio ni jednu povezanu seriju,sve neki pojedinacni udarci. Cain mu ovo nece dozvoliti,nece imati kad da se setka po oktagonu bez masnice na licu
    jedva cekam Velasquez-Dos Santos!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

GSP vs. Nick Diaz?
    Dobjia to GSP.
    Last edited by Rush77777; 13-06-11 at 15:15.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by karadaglija View Post
    JDS je unistio Carwina. Misko,rekoh ti ja...
    Od Karvina sam ocekivao mnogo bolje rvanje. Rvanje je na kraju i odlucilo, u tom segmentu ga je JDS pojeo. Ipak Karvin nije zaludu bio druga divizija.

JDS nema sanse protiv Velaskeza. Ocekujem mec u pet rundi, dje ce ga Cain bacati citavo vrijeme i gnp-ovati. Eventualno je moguc i zavrsetak gnp-om od strane Velaskeza. Postoji i mala vjerovatnoca da JDS nokautom zavrsi mec, ali tesko.
    Cain nema previse misicne mase, tako da ne vjerujem da ce mu kondicija bit problem, kao ni da ce imati problema da ga baca svih 5 rundi ako bude bilo potrebe.
    btw. Odlican takedown defence JDS-a uz zicu, ali protiv Caina mu nece pomoci...

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    Odlican takedown defence JDS-a uz zicu, ali protiv Caina mu nece pomoci...
    i uz zicu i pri sredini ringa..mene čudi da mu je Carwin uopšte izdržao sve 3 runde(mislio sam da ako Carwin ne dobije u prvoj da će sigurno pasti u drugoj) mada borba i nije bila baš nešto aktivna
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Nije mi isti Carwin od meca sa Mir-om..usporen snimak je bio protiv JDS-a, za 3 runde nije pokazao nista, ali mu svaka cast sto je izdrazao 3 runde. JDS vs Velasquez, sanse su 50/50.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

JDS - Valasqez... Tesko da ce se mec oduziti 5 rundi. Obojica su kao prehrabri,nema odstupanja. Predvidjam zavrsetak klasicnim nokautom. Valasqez je preopasan u svakom segmentu,dajem mu blagu prednost. Mislim Da JDS nema izdrzljivu bradu kao Valasqez.Ko god da pobijedi OK je,jer momci izgledaji kao pravi gladijatori,a ne kao body builderi i sl

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by karadaglija View Post
    JDS - Valasqez... Tesko da ce se mec oduziti 5 rundi. Obojica su kao prehrabri,nema odstupanja. Predvidjam zavrsetak klasicnim nokautom. Valasqez je preopasan u svakom segmentu,dajem mu blagu prednost. Mislim Da JDS nema izdrzljivu bradu kao Valasqez.Ko god da pobijedi OK je,jer momci izgledaji kao pravi gladijatori,a ne kao body builderi i sl
    Moram da se ne slozim sa tobom
    Mislim da je nemoguce da Velaskez nokautira JDS-a, kao i da je nemoguce da JDS brani Velaskezova bacanja. Velaskez ima losije ruke od JDS-a za klasu.
    Kad se sve sabere i oduzme, moja prognoza je 90-10% u korist Velaskeza.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa nije ni Velasquez-ova brada nešto izdržljiva, sjećam se kako ga je Congo "legao" na početku borbe.
    Navijački, nadam se da će ga Dos Santos ispogađati, ali realnija opcija je da će Velasquez borbu prevesti u parter i tu dominirati.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

a sto svi pominjete tu siuaciju sa Kongom,kako to moze da ti je mjerilo da mu nije brada izdrzljiva,ja bih to bas suprotno tumacio,strefio ga je direkt i ovaj nije bio nokautiran...
    Mishko ne bih se slozio sa tobom da ima losije ruke od Dos Santosa,samo covjek forsira sto mu bolje ide,i to ukombinuje bas kd treba
    Ma neprikosnoven je!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Velasquez definitivno ima plus na racun rvanja i kardija, Cigano bolji boks i pokazao je kako dobru takedown odbranu ima protiv Carvina koji budimo realni nije mala beba i nije bas nepoznat u svijetu rvanja , mislim da ,bez imalo precerivanja, ce mec njh dvojice biti jedan od najvecih HW meceva u istoriji i da nijedna organizacija sa strane ne moze rec e mi imamo bolje ( samo mi Alistera ne pominjeite :P ),
    Die When You Can Do No More Damage!!!

SUPERJOINT RITUAL

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Kad smo vec kod Alistera

http://en.wikipedia.org/wiki/Strikef...eem_vs._Werdum

18 jun, bice to dobar event.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sjajno-overim protiv verduma!! to ce bit sjajan mec,revans iz 2004 godine. mislim da overim nece vise dozvoliti da izgubi onako,mnogo ce oprezniji bit sto se partera tice. s druge strane,ako verdum ostane u stand up-u,ima da dozivi katastrofalan poraz.tezak mec ali kad bi pogledali karakteristike boraca

udaranje-na strani overima i to puno
    rvanje-na strani overima
    parter-verdum ali ni overim nije kreten,ipak je bio evropski adcc sampion
    snaga-na strani overima
    kardio-jednako

ipak ako se sve ovo pogleda,dao bih prednost overimu.vidjecemo sta ce biti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

fedor protiv hendersona???

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by jorgo View Post
    sjajno-overim protiv verduma!! to ce bit sjajan mec,revans iz 2004 godine. mislim da overim nece vise dozvoliti da izgubi onako,mnogo ce oprezniji bit sto se partera tice. s druge strane,ako verdum ostane u stand up-u,ima da dozivi katastrofalan poraz.tezak mec ali kad bi pogledali karakteristike boraca

rvanje-na strani overima
    snaga-na strani overima
    kardio-jednako

Mislim da tu Werdum nema sanse. Overim nece htjet da ide u parter, a mislim da ce Werdum vrlo tesko moc da ga srusi. Ali eto, parterasi uvijek mogu da iznenade nekom polugom. Sto se tice meca Brett vs Barnet mislim da ce tu Barnet da izdomonira citav mec u parteru i da izmuci Rogersa, samo ne znam kako mu je prijala ova pauza od 100 god i oce li ga to sto poremetit.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto se rusenja tice,ako si gledao njihov prvi mec-overim se pokakio po verdumu sto se tice rvanja. i to je ladno trebao overim da dobije-vise je udaraca dao,vise puta bacio...ali onda ga je iznenadila kimura sad,overim zna da jedino dje ima sansu da izgubi ,to je parter,pa sam siguran da ce se drzat dalje od toga. sem ukoliko mu ne proradi neki debilni inat,da dokaze da je odlican parteras i da je ono 2004 bilo slucajno,pa se spusti u parter. tada verdum ima sanse.
    sto se ove druge dvojice tice-barneta,krmka,ne volim nikako,ali ne volim ni rodzersa,pa mi je crno da prognoziram.ali mislim i ja da barnet ima vise sanse tu.
    nisam znao da se overimu i batica bori na sjutrasnjem eventu

http://www.strikeforce.com/events/20...eem-vs-werdum/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

rvanje-na strani overima
    snaga-na strani overima
    kardio-jednako

Postovani predstavnice crne gore u diplomatskim krugovima,

Kardio je debelo na werdumovoj strani. Rvanje su tu nedje, prednost bi opet blagu wedumu dao u tom segmentu....overeem lako pada na single(double) leg, jedino sto se protiv njega boje giljotine(koju je, slozicete se, werdumu tesko napravit). Overeem ima dobro rvanje jedino iz klinca...
    Dalje, za snagu se ne bi slozio...u najmanju ruku su tu nedje, tako da tu prednosti nece biti ni na jednoj strani... werdum je trenutno tezi i masivniji od overeema... na dan borbe ce vjerujem imati obojica oko 115kg...
    tipujem na werduma....jbg overeem nije imao jakih meceva, pa je i donekle nepoznat njegov potencijal...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mraver View Post
    Pa nije ni Velasquez-ova brada nešto izdržljiva, sjećam se kako ga je Congo "legao" na početku borbe.
    Navijački, nadam se da će ga Dos Santos ispogađati, ali realnija opcija je da će Velasquez borbu prevesti u parter i tu dominirati.
    Nije jak ko zada vise udaraca,nego ko bolje podnosi udarce. Majstore,ono sto je od Conga prezivio govori od cega je Valasqez.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dosho je Bog slushajte sto imam da vam kazem...
    Dos Santos Velasquez:
    Protiv Carwina Dos Santos nije pokazao nista spektakularno niti novo... Brujanje o njegovom takedown defensu nakon meca sa Nelsonom se nastavlja i nakon meca sa Carwinom... Jednostavno Carwin je pokazao da je mnogo gori rvac nego sto sam mislio (ipak je on sampion 2 divizije a to su, sto bi Sonnen rekao, momci koji nisu dovoljno dobri da bi bili u 1. diviziji) a Dos Santos je pokazao TD defence jednak bilo kom drugom UFC borcu nista spektakularno... Takav TD defence jednostavno pada u vodu pred decorated wrestlers kao sto je Velasquez... Congo je recimo izvrstan rvac bolji od Dos Santosa pa je padao kao suvo lisce...
    O tome kako Velasquez moze na box da se suprostavi JDSu nemojte ni u sali da pricate... Pa dje ste vidjeli taj Vealsquezov box (protiv Minotaura koji je kao usporeni snimak i Lesnara koji nema box) u mecu sa bilo kojim udaracem nije ni sekund isao na box - eto koliko i sam vjeruje u njega... Uglavnom znacemo kad dodje do meca 5 rundi je mnogo mozda iznenadi JDS...
    E da da je mec trajao jos 10 sekundi Carwin bi zavrsio onu giljotinu...
    Werdum Overeem:
    Jorgo nisam znao da ti ti Vitamins for the hair uticu na mozak (jbg kad nema kose moraju na nesto da uticu) - cujes imaju isti kardio - pa Werdum je Silvu slomio kardiom a Overeemovih zadnjih 300 borbi nije izaslo iz 1. runde Rvanje je tu nedje s tim sto Overeem nema neko znacajno rvanje jedino sto ima preopasnu giljotinu a iz klinca ga je tesko baciti (a Werdum vecinom baca iz klinca - judista)... parter normalno na strani Werduma al opet ni Overeem nije kesa... Ne znam blizi pobjedi je Overeem al i Werdum moze da iznenadi - bas ne znam... A istina je da Overeem odavno nije imao dobrog protivnika tako da ako dobije ovo (pogotovo ako dominantno dobije) treba da ide na UFC sampiona...
    To je to samo jos da pozdravim Karadagliju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nisam znao da se overimu i batica bori na sjutrasnjem eventu

http://www.strikeforce.com/events/20...eem-vs-werdum/
    Jbg iza svakoga jakoga batice ima jedan slabasni batica

Page 69 of 707 FirstFirst ... 195965666768697071727379119169569 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)