Zajebavas li se?Ajde premotaj kad mu je Luis na repu i pogledaj kako drzi Baton putanju,odma ide u lijevo,pa kad Luis krece da ga pretice jos jedno cimanje,jednostavno mu nije dao izbora,dobio je zid!
Da je Baton drzao svoju putanju onda svaka cast,ali nije,a pravdanje da ga nije vidio je smijesno
Ja cu prvi rec' i da je Luis kriv za incident sa Veberom na pocetku i da je ono izmedju Batona i Alonsa vjerovatno trkacki incident i da ga je NAJVECI bezobrazno zatvorio na pocetku,isto mu malo cimnuo u lijevo,ali Baton je ovdje kriv,na kraju krajeva i sam je to priznao na presu...
Last edited by Jakuza; 13-06-11 at 02:56.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
to je tacno, cetvrto mjesto, kakav uspjeh, vrijedi vise od Vettelove titule i ovih 5 pobjeda ove sezone :lolblue: Ovaj dan ce ostati upisan zlatnim slovima u Gumijevoj karijeri, a zbog nevjerovatnog uspjeha ce promijeniti ime staze iz Zil Vilnev u Gumaher... Ne sprdajte se, nije lose odvozio, ali cetvrto mjesto, alo? Nista posebno...
(nečitko)
A ko kaze da moze da se osvoji titula u nekonkurentnom bolidu?Kad sam ja to rekao?
Nema potrebe za provociranjem,bila je ovo strasna trka i pokazao je covjek klasu,to mu niko ne moze oduzet'!
Jos samo u Moto GPu je nesto do vozaca,sve ostalo je do masine,to je nekad bilo,Klark,Stjuart,Fitipaldi i ostali,nema toga odavno...
Nije lose odvozio,pa ovakvih je prosle godine imao Kubica trka pa ste ga dizali u nebesa samo tako,sto je apsolutno i zasluzio.Da su ispred njega bili neki drugi bolidi,a ne RBR i Meklaren onda bi moga' da kazes nista posebno,ovako...
A sto se pobjeda tice,7 ih ima tu,toliko o tome...
Baton je sa zadnjeg mjesta (40. krug) stigao na prvo mjesto. E to je klasa!![]()
(nečitko)
Mućos spektakulares je ipak Kimi u Džapan 2005, po meni...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Buttko vs. Kmica
1. Buttko radi gresku, Kmica ga stize:
Kmica u slipstram, Buttko ide lijevo:
Potpuni slipstram, Buttko i dalje ide lijevo, u ovom momentu je poceo da ide van normalne putanje:
Kmica je daleko brzi od Buttka, Buttko i dalje ide lijevo, sad je van normalne putanje, i dalje ide lijevo:
Buttko skroz lijevo, kontakt:
Buttko je kriv, 100%. Hamilton nije ni 1%.
Zasto nisu kaznili Buttka? Zato sto im je Vettel u kurcu.
TAKUMI
Fabia, oko ove sekvence Buttona i LH, nadji kadar koji gleda sa prve krivine. Vidjeces ispred njih Schuimachera koji isto kao i Button ide skroz do kraja staze jer je to normalna putanja. Button je sigurno mogao izbjeci ovo, ali je ipak isao normalnom putanjom.
Release Yourself
Ovo je bila prva Schumacherova trka vrijedna pomena od kad se vratio. Dobar je bio juce. Steta za njega sto mu je izmakao podijum.
BTW. Na sto mu lici ova zena Corrina?! Iako lice, bolja je Fiona iz Shreka!
Release Yourself
jedna od najboljih trka odavno.. svega je bilo i na stazi i van nje..
mislim da je baton najbolji taktičar u f1, vrlo često kad su prekidi, SC, vremenski problemi, čovjek izroni iz donjeg dijela grida na podijum.. a juče i pobijedi..
šumaher odvozio odličnu trku, zaslužio podijum..
vetel i dalje kritičan pod pritiskom, veber se poznat ne može, hamilton za kaznu, a alonso opet baksuz..
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks