Spulja na 316i, 4 door saloon:
Prosjecna potrosnja PG-BR-PG:
Trenutna potrosnja pri 35 mpg, cetvrtom:
NSX, can you beat that?
Aj vala da na FB ima bar nešto dobro...
Spulja na 316i, 4 door saloon:
Prosjecna potrosnja PG-BR-PG:
Trenutna potrosnja pri 35 mpg, cetvrtom:
NSX, can you beat that?
TAKUMI
zasto ti na prvoj slici na displeju pishe MPH a na drugoj MPG ? prosjecna brzina i prosjecna potrosnja? nemoguce da ti je prosjecna 19 milja?
Last edited by aCid_cOokiE; 12-06-11 at 18:31.
Originally Posted by my name is ...
Prva slika: prosjecna potrosnja 8.7 l/100 km, to je PG-BR-PG.
MPH znaci prosjecna brzina kroz Zetu, detour (resetovao MPH i MPG kad sam dosao do prve tranzit table, to je ovdje nebitno).
Druga slika:
trenutna potronja: 5.6 l/100 km (15.2 MPG kroz Zetu, prosjecna potrosnja od prve tranzit table).
TAKUMI
to je 102 konja jel?
193 konja. A Fabijoni ga milki više no ja na otvoreni put mada i meni pokazuju potrošnju 8 litara kad se baš trudim... može da se održava ali baš teško, kad nema nikog na put... Ja kad idem na more, upalim cruise control na 70, 80 - ne prelazi mi preko 10 litara.
Ovo je u oba pravca, semafori, A/C u jednom pravcu, bez CC...
TAKUMI
fabia brate kako to izracuna 15mpg da je 5 litara na 100 kilometara hahahaha ? Koliko ja znam 15 mpg ti je oko 16 l/100 km ! makar tako kaze fuel consumption calculator & converter.
A i malo dijete zna da je POENTA da ti BROJ mpg bude sto veci, miles per gallon, znaci koliko milja predjes sa galonom goriva. Tako da je 15mpg OGROMNA potrosnja. Meni za audija pishe u knjigu da mu je 15 prosjecna za gradsku voznju.
Originally Posted by my name is ...
Ja imam 2 board-a. Jedan MPG (velika slova, dolje) a drugi l/100 km (mala slova gore). l/100 km je PG-BR-PG, MPG je tu kroz Zetu...(MPG sam resetovao jer sam htio da vidim koja je razlika izmedju stani kreni i otvorenog puta).
Vozi ga ti tuda, potrosice ti 10-11 MPG, meni 15,2.
P.S. a bas ne znam kako ide potrosnja sa MPG... LOL
TAKUMI
neka te momci ne svadjajte se ... ovo se zove potrosnja
1.9tdi
PG-KG , a/c on- voznja po ogranicenjima 80-90km/h
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
kako ne slikah... bmw 530d put guče ... kad stigosmo tamo potrošnja bila 4.8![]()
talking about fuel consumption po ravnom
Ne daj boze da nije automatik, ne bi potrosnju preko 4 litra prebacao.
Inace i audi ima 3 borda, jedan za grad, jedan za otvoreno i jedan kombinacija ta dva![]()
meni auto ne trosi :cry:
History comes to life when you get involved and do it yourself.
:shock:
niujedne mi gace lastike nema
ovo je za Fabiju PETPETNULAi...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
brzi pola sekunde od mene do 100, do 200 smo isti![]()
She is only here to annoy herself!
da vas pitam jeli to moderno kod vas da nazivate 550i: petpetnula ili 540i: petcetrinula u cemu je fora zar vam nije lakse npr 550i
ee brate ko bi uisao u kraj ovim kvazi hrvatimaSto moze prosto kad moze komplikovano
![]()
P.S: Vidjeh ti masine u BUDVU![]()
PETPETNULAi nije hrvackodaleko od toga
ne tvoju nego huricane![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks