Nece stetit...samo ti udri.
E pa dobro ljudi fala vam...Probacu ovo sa fenom a i sa benzinom-no je grijeh prosipat ga na ovu muku...A evo trazih malo po internetu i dosta se pominje Vrela voda(neznam smijem li ulozit)...a Aceton neznam oce li to stetit farbi sa auta(oce li ubit onaj sjaj)?
Nece stetit...samo ti udri.
TAKUMI
fen i ostatke ljepila posle acetonom ili rakijom ... malo niz grlo malo niz kola i imate da sijate oboje
the World's leading dance event
Sensation
Skripi mi staklo dok ga podizem ili spustam, el. podizac je u pitanju, kako i gdje da ga podmazem?
Hvala.
Last edited by bugs_bunny; 11-06-11 at 11:28.
Punjenje auto klime i ciscenje filtera(valjda to ide uz punjenje) ko najbolje radi, i okvirna cijena. Hvala.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ne vjerujem da su ni sajle ni zupcanici,nego su mu od vrucine zapekle one vodjice kuda staklo ide,pa je najlakse i najbrze rjesenje da spustistakla i prska sa nekim sprejom (ima u berner raznih za te stvari) u vodjice,pa par puta digne-spusti staklo i isprska
Meni je to do sad svaki put upalilo
Ono jes bolje sve skinut i podmazat,ali ako mu je tezina skidat ili ako ne umije,moze i ovo da posluzi
na alfe to ide - ili ce ti bit masno staklo ili ce da skripi ;P
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Skinut cu sve pa cu vidjet... Ne prska mi se nicim jer mi se ne maze staklo, vidjet cu da li su zupcanici ali ce prije biti da su te vodice zapekle, jer je zvuk kao da staklo od nesto dere...
i kad sve to podmazes opet ces morat to isprskat,i mora ti se staklo malo zamastit,ada ocistit ces ga,nece mu nista bit
ajmo jedan info iz prve ruke - dobih juce kaznu zbog neupaljenih farova... ispisali su mi kaznu i dobio sam taj papir (prijavu) i receno mi je da moram uplatit u roku od 16 dana ili ce mi utrostrucit kaznu - jel istina ovo? idem za par dana za srbiju pa da vidim dal da uplacujem ovo ili da ostavim za kasnije....
plati i ne razmisljaj,sacuvaj jedan primjerak uplatnice za sebe OBAVEZNO
Stiže ako se sjete a sjete se u 20% slučajeva(možda).Zavisi koliki si srećnik![]()
Ja sam isto bacio. I mene su uhvatili prije neki dan, masno preko limita.
TAKUMI
Je li ko kupovao parking sensore koji se lijepe sa unutrasne strane branika ? Kako su se pokazali ? Vidim da kostaju 40 eura kod Mirjana0702 sa foruma ?
Last edited by GaD; 12-06-11 at 16:57.
Sto mislite o Fordu Mondeo 2002 god. 2.0TDCI? Valjalo mi da mi kaze neko ko ima iskustva sa ovim autom.
paz sad paljbu![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Taj motor nije losh i bolji je od 1.6 benzinca sa kojim taj auto uzhasno ide, pri tome ako ga poklopish bruji kao da Galeb uzlijece a ne da se auto vuche putem.
To koliko sam ga ja vozio par puta izgledao mi je sasvim ok. Upravljivost odlichna. To kako slusha taj volan tvoje pokrete je prizor
E ono shto se mene ne svidja je preobichan look iznutra, zavrshna obrada plastike i detalja je losha, farba se ljushtila sa plastike kao sumanuta.
Sve u svemu nije losh auto.
Malo je problem servis ovdje jer Krisma Motors ne stoji bash kao firma dobro a djelovi se chekaju dugo. Bolex radi Ford program kod pumpe na Zlaticu im je prodavnica.
A oko mehanike i ostalog ishchitaj po netu ima dosta o tome.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
nije problem djelove,djelove imas u ford prodavnicu na zlaticu sto kaze kolega,onaj dio koji nemaju naruce sacekas malo i dobijes dio.Sto se tice odrzavanja ne znam ko danas vodi auta u ovlascen servis ....
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks