Zovem momka cijelo dan u vezi telefona tobos ga prodaje,nejavlja se samo digne slusalicu i prekine!
Samo na jednom pise na forumu zakljucava oglas.Mogao se makar javit na telefon i rec prosao je telefon ili nesto slicno,a ne ovako da se ponasa !
iz kojeg razloga ?ako nije tajna
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Zovem momka cijelo dan u vezi telefona tobos ga prodaje,nejavlja se samo digne slusalicu i prekine!
Samo na jednom pise na forumu zakljucava oglas.Mogao se makar javit na telefon i rec prosao je telefon ili nesto slicno,a ne ovako da se ponasa !
ne mora da znaci digne i spusti, to je automatsko odbijanje poziva, na profilu moze biti da je coek zauzet il nesto
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Poslao sam momku poruke na telefon,na forum zvao sam ga .Mogao mi je samo poruku poslat eto da mi javi.
Nelegalno nije (po zakonu za to drzavi odgovara univerzitet, a ti univerzitetu. Fakultet moze da ti zbog toga uzme diplomu, a ne milicija), a da je nemoralno, jes kolko idje moze. (Kad mi samo kroz glavu prodje pola godine pisanja mojeg diplomskog...). Ako oces da pohvalis nekoga za to, a da izgleda moralno, "obavio je naruceno naucno istrazivanje"![]()
one step at a time don’t be living on the line
i don’t need a friend i got morbid on the mind
Last edited by TiToGrAdSkI; 09-06-11 at 17:41.
bitno je da se takvi oglasi i dalje dozvoljavaju, a ako neko npr. prodaje pradjedov dzeferdar, to je "prodaja oruzja" i nije dozvoljeno...
(nečitko)
e da ste u svim stvarima posteni ovako kao sto ste u vezi ovih diplomskih dobro bi biloovdje pricate o diplomskom radu za koji predpostavljam znate svi kako se radi..uzme se literatura i sve sto je vezano za tu temu koju ste odabrali,prekuca se u taj rad i to je to..ni malo nije tesko uradit` rad,jedino sto oduzima slobodno vrijeme..kad neko radi i studira mnogo mu je lakse da plati nego sam da se maltretira oko toga. Diplomski rad se mora odbraniti,sto znaci da ga svako mora nauciti,tako da se ovaj nacin pripreme diplomskog smatra nelegalnim i nemoralnim vjerovatno bi se i postrozila pravila njegove pripreme a ne bi se ostavilo studentu za pravo da se sluzi,aj da kazem "svim i svacim" samo da se rad uradi kako treba
razumijem ja i da je nekom zao da plati za nesto sto moze sam uraditi i da postoji doza ljubomore ako se neko snadje i na laksi nacin dodje do onoga do cega ste vi dosli na tezi nacin i sl. ali u ovom slucaju mislim da ste malo prenaglili sa osudama moralnog karaktera...ovdje se radi samo o diplomskom radu koji je po meni licno i nebitan toliko..to je cista formalnost,da se pitam to bih ukinuo ali j*g. ne pitam se
![]()
Zavisi na kom si fakultetu... Nije isti diplomski na poslovnim studijama, biologiji ili elektrotehnici... U zavisnosti od toga ne znaci da ces diplomski pisati samo iz literature... Moj konkretno diplomski je bio 30% literature i 70% moj (praktican) rad na realnom problemu... Zato ovo sto ti neko sklepa diplomski za par dana se ne moze porediti ni sa mojim diplomskim, a jos manje sa chatnick-ovim diplomskim... Tako da svaka dalje rasprava je suvisna![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ja sam prekjuče branio moj specijalistički i odnosnio se oko 80% na moju firmu.
evo iz predhodnog komentara mozes sam zakljuciti zasto ga nisam sam napisaoa kad osudjujes nekog,predlazem ti da prvo razmislis o svim mogucnostima,zasto,kako,zbog cega i sl. je taj neko nesto uradio,npr. u ovom slucaju platio da mu se uradi diplomsi rad(moguce da ce taj neko imati bolji razlog za svoj postupak od tvog koji ga osporava).. ja vidim da si ti spreman odmah da osudis nekog ne sagledavsi ove stvari prije toga,pa bi mogao malo oko sebe da poradis a druge pusti,evo se i bez tebe nekako snalaze a nadam se da ce takodje i bez tebe znati da ocijene sta valja a sta ne
![]()
ljubomoru sam naveo kao jedan od faktora koji je kod naseg naroda bas prisutan sto ne znaci da bas ti moras da se pronadjes u njemu..ostavio sam ti i druge solucije kao npr. " razumijem ja i da je nekom zao da plati za nesto sto moze sam uraditi" i na kraju stavio i "sl." tako da nisi bas morao da se uhvatis za ljubomoru,mada vjerovatno ima razloga zasto ti je samo taj dio mog komentara zapao za okoD
Last edited by TiToGrAdSkI; 10-06-11 at 14:07.
u, da izvini, ja i ostali smo ili ljubomorni, ili nam zao para. Pfffffffffffff
(nečitko)
hahaha...postoji opcija "i sl." mozes i tu da svrstas sebe :P nego ti izgleda citas komentare trazeci samo gramaticke greske za koje se hvatas kao pjan za plot i onda mislis da si opravdao svoj nik vebalni_fajter,ono kao,cudo sam napravio,nasao sam mu gramaticku gresku,prejak sam
![]()
DD hahahaha..
ne prepoznajem se ni u tome "i sl.", ne osjecam bilo sta slicno ljubomori ili zavisti zbog toga sto ti placas da ti neko drugi zavrsava fakultet umjesto tebe. Ako sta osjecam, onda je to da bi neko trebao da prijavi nadleznima i tebe, i te sto pisu diplomske za druge, umjesto sto se dozvoljava da se to reklamira.
(nečitko)
cek,da se razumijemo..ja ne placam da mi neko zavrsi fax umjesto mene,radi se samo o diplomskom radu. To da je nelegalno i kaznjivo,vjerovatno bi davno neko pametniji i od tebe i od mene pokrenuo to pitanje. Posto vidim da zudis za tim da neko prijavi ove sto u ovo danas ni malo lako vrijeme pokusavaju da zarade neki dinar(euro),tako sto ce iskoristiti lijenost drugih za to(evo moju npr.) nije u redu.Kao sto rece ovaj Incognito,da zavisi na kojem si faxu i ja da dopunim,ne tretira se na svakom faxu isto taj diplomski rad..on pomenu i da je njegov rad imao 30% literature ostalo praksa..sto se toga tice,mogao sam i ja izabrat mnogo tezi predmet za diplomski rad ali sam gledao da sebi olaksam i izabrao jedan od laksih...Da nisam i tu mozda po tebi napravio neku gresku? prosvijetli me,posto izgleda ja ne znam sta je dobro a sta nije)
nema potrebe da te prosvjetljavam, prosvijetljen si dovoljno! Uzivaj u nezasluzenoj diplomi, "posteni" akademski gradjanine![]()
(nečitko)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks