nije daleko od toga
ma malo pise gluposti covjek nista strasno. bitno je da je dizel brzi![]()
1. Dje radi zena koja sije (krpi) siceve? Pisalo se o njoj nego ne mogah nac. Ima li guzve kod nje? Mislio sam doc iz KO do gore da mi zavrsi nesto sitno isti dan.
2. Dje kupit set za daljinsko zakljucavanje i koliko kosta?
Pod 2. Velika pijaca, to jest, Mall of Montenegro ( Gintas), na spratu, 30 eura.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Pod 1. u Masline,zove se Stanka,poznatija kao Stanka Volanka
Zahvaljujem dobri ljudi.
Jos kad bi neko imao broj od Stanke Volanke...![]()
DAKA HN ga ima, to mu je cura.
TAKUMI
xaxaxaxa...raskinuli smo...
Nemam broj ali cu porobati nabaviti
zna li ko nekog dobrog majstora za tip tronik mjenjac?
cuo sam da rade u BiH nedje oko Mostara...
A kod nas ne znam da li iko radi,znam da mi je drug radio mjenjac na S6 i ostavio ga je kod Kuncera pa mu je on dalje zavrsavao.
znam sve za cg majstore ima neki iz cro koji dolazi i on sve to radi ovim nasim majstorima..
da nemas broj tih iz mostara ili ako znas dje bih mogao da potrazim jer mi bi mi trebao sto prije
imas momka u prijeplju koji to radi odlicno!
ja sam se muka nagledao sa mojom mjenjacem to ti moze potvrditi pola foruma sve zbog nasih strucnjaka!
najvecem neprijatelju nebih preporucio da trazim majstora kod nas za mjenjac preko 2000toga god a ti sam malo rekao.
evo ti broj covjeka na pm pa ga pitaj sve sto te zanima
the World's leading dance event
Sensation
zvao ne radi on tojos neki?
dje ga je onaj fabioni on zna
Last edited by simkee; 10-06-11 at 12:58.
Imas onoga Osmana u Tuzi, on radi automatske mjenjace VW grupe. Cuo sam da radi dobro.
Broj mu nemam ali ti mogu dat directions kako da dodjes do njega.
TAKUMI
Pa evo da pitam...Rijec je o NALJEPNICI na autu,kako da je skinem a da mi se ne osteti boja na auto?Ona stoji tako zalijepljena vec 6,7 god i u pcetku sam mislio da ce se skinut sa malo vode da omeksa pa onda noktom,ali nece skida se tek po milimetar,izgleda kao da je zapekla,onda jedan dan uzeh tobos neki razblazeni nitro razradjicac ali dzzaba,jedino sto sam uradio je to da sam izbrisao aplikaciju,ostalo je ostalo nepromijenjeni!
E sad imate li da mi preporucite neko stredstvo ali da je provjereno da uzmem to,ili neku smjesu da napravim,neko mi rece da probam sa medicinskim alkoholm a neko sa benzinom...nijesam probao ni jedno ni drugo..nego prvo da vidim imate li vi kakvu preporuku?
ja sam makao sa moga branika sa fabrickim fenom.
odmakao malo i grijao grijao i posle je makao jednako (ako ne i lakse nego sto se stavlja)
the World's leading dance event
Sensation
I ja bih ti probao fenom, onda acetonom ostatak.
TAKUMI
dobar je i benzin za skidanje naljepnica.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks