View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 632 of 2251 FirstFirst ... 13253258262262862963063163263363463563664268273211321632 ... LastLast
Results 15,776 to 15,800 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Znam to sve, nego čisto kažem da su i oni izašli iz mlade .
    Tamo treba da radi neko ko je pedagog i ko je pokaza da umije sa mladim igračima da napravi rezultat.Neko ka Brano pa čak i Dejan Vukićević.Ipak je Zeta pod njim igrala sa mlađim igračima i nešto pravila(žali bože one generacije koja se Rendžersu suprostavila,mislio sam da će tu bit dobrih igrača al svi nestadoše).
    Malo je drugacije u klubu i tu moze trener vise kreirati igraca i uticati na razvoj igraca, ali on izabere najbolje iz svih klubova i jedino sto treba je da stvori neku taktiku, eventualno uigra neku varijantu...Prije svega da stvori duh zajednistva sa ekipom vjeru u pobjedu..... Glavna reprezentacija igra i srce ostavlja na terenu, a ovi danas ka razbijena vojska i skoro citavu utakmicu sa igracem vise, a izgledalo kao da igraju sa tri manje.
    E vala i da je tako da niko zivi nece da bude selektor njega treba najuriti.

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    E vala i da je tako da niko zivi nece da bude selektor njega treba najuriti.
    Evo ja ću da budem selektor.Imam više kvalifikacija od njega.Igra sam malo po poligona fudbal,pa u salu kad sam bio u srednju školu.Takođe osvojio sam više puta sa CZ Ligu Šampiona,sa Budućnošću bio u finalu Kup Uefa a Mornar iz druge lige doveo do Kup Uefa za 2 sezone, sve naravno u FM.U istoj igri sam takođe vodio i Majorku,Celtic i Šefild i ostvarivao zacrtane ciljeve. Eto odma imam veće kvalifikacije negoli dotični. Sem toga, radio bih samo za pare dovoljne da se pokriju moji troškovi dolaska na trening i eventualno skautiranje igrača(al to mogu i preko interneta koji takođe bolje poznajem negoli sadašnji selektor).

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo od veceras je Svedska najbolja druga reprezentacija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jesi siguran jesu li im oduzeti bodovi oni sa 2 najsalbije ekipe?

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Jes, sa tim bodovima imaju 4 više od nas.Sad trenutno imaju jedan više.Na flashscore.com imaju tabele

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jes, sa tim bodovima imaju 4 više od nas.Sad trenutno imaju jedan više.Na flashscore.com imaju tabele

Il cemo biti prvi il necemo ici na ewropsko

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Ja stvarno ocekujem bar da ponudi ostavku.
    A problem je shto nema obraza ka shto ga do sad nije imao.

A shto se tiche nekog boljeg ko bi mogao doc umjesto njega, Brano ili Dejo Vukicevic nema treceg trenutno od ovih domacih trenera, Vignjevic ima dosta ponuda sa Balkana i najvjerovatnije napushta Rudar, tako da on ne bi 100% sve da mu ponude.

Inache sadashnji selektor repke do 21 godine svojim znanjem ne mozhe vodit Otrant.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Treba iskeshirati i dovesti Zheljka Petrovica za mladu. Mozhda nece postici neke rezultate, ali lik se ucio u Holandiji i zna kako se prave igraci. A to je najbitnije za mladu reprezentaciju-da se naprave igraci koji ce dobro da se prodaju i da se polako pridodaju glavnoj ekipi.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Treba iskeshirati i dovesti Zheljka Petrovica za mladu. Mozhda nece postici neke rezultate, ali lik se ucio u Holandiji i zna kako se prave igraci. A to je najbitnije za mladu reprezentaciju-da se naprave igraci koji ce dobro da se prodaju i da se polako pridodaju glavnoj ekipi.
    Željko u Japanu prima nekoliko puta veću platu negoli je ođe ima Kranjčar a ne da dođe da trenira mladu .Da je bliži pa da uporedo radi,a ovako ništa.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Ja bas ne vidim ko bi mogao da nam vodi mladu reprezentaciju. Bas nemamo strucnjaka u zemlji koji bi to dobro obavljali. Sa strane imam par dobrih, ali imaju dobre ugovore sa klubovima. Vukicevic mi vise nije ono sto je bio, Vignjevic nece sig..ima jos par solidnih, kao Mojsilovic. Mozda on ne bi bio los, ali mozda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Albatros View Post
    Ja bas ne vidim ko bi mogao da nam vodi mladu reprezentaciju. Bas nemamo strucnjaka u zemlji koji bi to dobro obavljali. Sa strane imam par dobrih, ali imaju dobre ugovore sa klubovima. Vukicevic mi vise nije ono sto je bio, Vignjevic nece sig..ima jos par solidnih, kao Mojsilovic. Mozda on ne bi bio los, ali mozda.
    Kakav crni mojsilovic za mene je on nula od trenera jer nista sa mogrenom uradio nije a druga stwar dobar trnr ne moze reci svakog cemo dobiti sa 5 0 to je elementarno nepsotovanje protivnika to ne mogu ni murinjo ni SAF da izjave a ne onaj nesrecnik

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Željko u Japanu prima nekoliko puta veću platu negoli je ođe ima Kranjčar a ne da dođe da trenira mladu .Da je bliži pa da uporedo radi,a ovako ništa.
    Moguce,ali ima ambicije da gradi trenersku karijeru, i neshto sumnjam da ce to bash u Japanu moci da uradi. Treba ga pratiti, i cim krene da se vraca u Evropu ugrabiti ga, pa makar uporedo. On nije neki trener za rezultate, ali jeste za pravljenje igraca, a upravo nam takav treba.A i koliko znam,ima solidne odnose sa Dejom i Savezom.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Albatros View Post
    Imamo vala dosta dobrih trenera koji vode omladince i taj posa selektora bi mogli raditi uporedo. Sta bi falilo da na primjer Vasko Dulović zamijeni ovoga koji je ka iko dokazao da ne umije.

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Moguce,ali ima ambicije da gradi trenersku karijeru, i neshto sumnjam da ce to bash u Japanu moci da uradi. Treba ga pratiti, i cim krene da se vraca u Evropu ugrabiti ga, pa makar uporedo. On nije neki trener za rezultate, ali jeste za pravljenje igraca, a upravo nam takav treba.A i koliko znam,ima solidne odnose sa Dejom i Savezom.
    Mislim da Željko prati put jednog trenera Premier lige koji je takođe počeo u Japanu .

Thanks Thanks Given 
    9,215
    Thanks Thanks Received 
    6,685
    Thanked in
    2,626 Posts

Ja mislim da je zeljko vise izvikan nego sto je neki trener, nikakvog uspjeha ni sa rkc-om ni boavistom a sad je i sa najpopularnijim timom azije potonji ili malo iznad toga. Covjek je dobar u samoreklami i nista vise. Ovaj trenutni je veliko june koje treba sto prije mac mada mi se cini da je neciji kumara pa ce jos dugo tu bit

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by my name is ... View Post
    Brana Milacica za selektora mlade reprezentacije
    Nema preko njega! On ce ubacit' momke od 16 godina, igrace zajedno 4 godine i na kraju osvojit' EP za mlade!
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Razumijemo se mi, samo si prećerao malo. A to za Vlaisavljevića mislim da nema jednog stanovnika Crne Gore koji je za to da ostane ako izuzmemo njega samog i, ukoliko ne bude smijenjen poslije ovoga, Deja Savićevića. Ovo čisto da se zna da nijesam automatski za sve što Dejo odluči (iako za većinu jesam) pošto je njegova ogormna greška kad je produžio ugovor sa Vlaisavljevićem. Eto mu sad slobodan Vukićević. Ne može gore od ovoga sigurno.

Ne bi bilo lose ni onog Vignjevica uzet u obzir.
    Jos pred prijateljski mec sa Maltom citam Vlaisavljevicevu izjavu i mislim se je li normalan ovaj.Kaze da su zakazali sa Maltom jer su slicnog kvaliteta sa narednim protivnicima u kvalifikacijama.Malta slicnog kvaliteta sa Andorom,a i jedni i drugi slicni sa Jermenijom ?Nego reko,covjek je selektor,vjerovatno bolje zna.Sad vidim kako zna.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Soniks View Post
    Evo od veceras je Svedska najbolja druga reprezentacija.

To slobodno zaboravite.Cak i da smo dobili Bugare mislim da ne bi skoro nikakve sanse imali protiv Svedjana.Oni deru u njihovoj grupi i imaju jos najvise dva meca u kojima eventualno mogu kiksat,protiv Madjara na strani i Holandije kuci.Kako igraju,vjerovatnije da ce kiksat jos mozda jednom.Uz to im je gol razlika mnogo bolja nego nasa,tako da su sanse mnogo male,jer kako stvari stoje,ako osvojimo dovoljno bodova za najbolje drugo,onda nam to nece ni trebat jer cemo zavrsit prvi u grupi.

Thanks Thanks Given 
    1,798
    Thanks Thanks Received 
    2,330
    Thanked in
    1,286 Posts

ako u grupi dje je svedska ima vise reprezentacija nego u nasoj onda se njima skidaju neki bodovi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by stefke View Post
    ako u grupi dje je svedska ima vise reprezentacija nego u nasoj onda se njima skidaju neki bodovi...
    Na www.flashscore.com kad kliknes na stanje tj tabele od grupa imash skroz dolje ispod grupa najbolje drugoplasirane timove po tabeli, Svedska od nocas ima bod vishe od Crne Gore.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Svedska ima jos 4 utakmice San Marino i Holandija kuci, i Madjarska i Finska u gostima...S Holandijom igraju u zadnjem kolu tako da Holandiji sigurno nece trebati...
    Mislim da je minimum koji mogu izvuci iz ove 4 utakmice 7 bodova, ali realnije je da ce imati od 8 do 10 bodova...
    Ako osvoje 7 bodova, onda ce na kraju imati 22-6=16 bodova, sto znaci da bi nama trebale dvije pobjede do kraja da ih prestignemo s obzirom da imaju mnogo bolju gol razliku...Ako osvoje 8 bodova onda nama treba 7 bodova iz preostale 3 utakmice, i to je vrlo tesko za ostvariti...

Najlakse nam je da prvo dobijemo Velsa (moze i nerijeseno, ako Englezi kiksnu protiv Bugara), i onda da 7. oktobra pobjedom proslavimo direktan plasman na EP

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Prije nego što smo dobili Kranjčara za selektora A reprezentacije spekulisalo se u vezi sa imenima potencijalnih selektora. Petrović je za Dan izjavio da nije zainteresovan za to mjesto tako da je ta priča zaključena a o mjestu selektora mlade da ne govorimo.

Vidite, što se tiče potencijalnih kandidata rekao bih da i ne treba da budemo probirljivi i previše zahtjevni. Ko je sve trenirao talijansku U21 reprezentaciju? Tardelli, Gentile, Casiragi, sad Ferrara (govorim o selektorima od 1990 do danas) su počeli trenersku karijeru u mlađim talijanskim selekcijama ili kao Casiragi poslije trećeligaša odmah U21 reprezentacija. A imaju na stotine slobodnih trenera sa iskustvom. Ako oni tako rade ne vidim ni da mi treba da se zalijećemo previše. Naravno, Vlaisavljević treba da ode poslije onog skandala od juče (drugi izraz ne umijem naći) a za razliku od Talijana za koje ta pozicija nije baš primamljiva kod nas je drugačija situacija. Vjerujem da bi mnogima činilo čast da treniraju U21 reprezentaciju, a pošto naši treneri nijesu nešto plaćeni i ne otima se previše klubova za njih a takođe mislim da imamo sasvim dovoljno trenera na raspolaganju koji taj posao mogu obavljati bolje i ozbiljnije od sadašnjeg. Vidim da mnogi pominju Brana. Ja, naravno, ne bih bio protiv, ali čini mi se da je ta opcija potpuno nerealna. Zašto? Zato što Brano trenira Mogren i, sviđalo se to nekome ili ne, Mogren je naš trenutno najozbiljniji klub sa rekao bih najjasnijom vizijom. Brana uskoro očekuju, kako je rekao, velike pripreme đe će priključit neke omladince kako bi i oni počeli da stvaraju igrače a takođe su mu te pripreme bitne kako bi se Mogren što bolje predstavio u Evropi. Još se ne zna ko će sve napustiti klub i da ne dužim o tome, ali u svakom slučaju Brana očekuje sad veliki posao. Iduće godine će, naravno, jurišati na titulu i taj posao zahtijeva punu posvećenost i nema tu "poslije ove prvenstvene utakmice idem da treniram reprezentaciju, avion mi je tad i tad, poslije te utakmice imam u srijedu novu i onda mi ostaju dva i po dana da spremim ekipu sa kojom nijesam bio zajedno deset dana a u međuvremenu su mi se povrijedili neki igrači a nijesam još spremio taktiku za protivnika o kom nemam dovoljno informacija bla bla bla..." Ne. Nama treba slobodan trener i ne samo zbog razloga koji sam naveo. Selektor treba da ide na prvenstvene utakmice kako bi vidio na djelu potencijalne kandidate i eventualno pogleda preko tv-a ili streama ili cd-a internacionalce a ne da mu neko govori imaš onoga iz npr. Grblja, strašan bek i slično. Ima tu dosta posla a ako uz to trenira i klub? Može i to, ali mu taj posa' ne valja đa'o popio. Čak na stvaranju mlade reprezentacije za tu poziciju je bio zainteresovan Dejo Vukićević. Dejo Savićević je rekao da ne može i reprezentacija i klub. O razlozima možemo nagađati (nekad sam bio protiv ovakve odluke a sad razmišljam drukčije). Razlozi mogu biti kao što sam već naveo a može biti da je to mjesto odavno bilo rezervisano za Vlaisavljevića (nadam se da taj razlog nije i hoću da vjerujem da nije). Može biti i treći razlog. Vukićević je bio trener Zete a svi znamo da je Rajo Božović bio alfa i omega tog kluba. U slučaju da je Vukićević postao selektor gotovo sigurno je da bi se forsirali upravo igrači Zete kako bi se što bolje prodali a Rajo je inače bio maher da utrapi nekog igrača. Priznaćete da zvuči vrlo realna mogućnost a to važi i za sve one koji bi obavljali dvije funkcije i forsirali bi igrače koje stalno treniraju em što im je lakše kad znaju na čemu su em što bi obradovali predsjednika kluba kad bi tog igrača viđelo što više skauta. To je dodatni razlog zašto sam protiv toga.
    Poslije ovog obrazloženja da krenem i na rješenje a tu i nije neka velika filozofija. Slobodan trener. Ja sam pomenuo Vukićevića ofrlje. Može i Peco Rakojević, zašto da ne? Ništa nama specijalno i spektakularno ne treba jer ni druge mlade reprezentacije ne dovode strašne trenere. Zamrzavanje trenutnog stanja je, bez sumnje, najgora mogućnost.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Brent1986 View Post
    Najlakse nam je da prvo dobijemo Velsa (moze i nerijeseno, ako Englezi kiksnu protiv Bugara), i onda da 7. oktobra pobjedom proslavimo direktan plasman na EP
    Znaš li da ja često uhvatim sebe kako razmišljam : Pa što? Dobijemo naredne dvije i onda se polako pakuju koferi za Poljsku i Ukrajinu. Ka' da je to nemoguće budući su nam ostrvljani do sada ležali
    Naravno da to ovako kad se kaže ili napiše izgleda laganica, ali ajde dobij ti ove dvije utakmice majčin sine
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

KOji god,bolji je od ovoga.Nije to neka precerana filozofija,ne treba tu Kapelo niti Ferguson.Mi odje s foruma garantujem da nema toga koji bi izgubio utakmicu juce.Ne zaebajte ljudi cijelo vrijeme igras s igracem vise i primis tri komada od Jermenije koja nije odigrala utakmice u ovom sastavu.Da su Englezi pa mnogo bi bilo.Na stranu patriotizam,ali ja sam srecan bio kad sam cuo rezultat iz Jermenije jer ipak je ostavka visi interes,samo sto ne vjerujem u nju a minimalno se nadam nekom otkazu s Dejove strane mada i to tesko.Ovo se znalo da ce ovako bit,sjetite se Makedonije ljudi.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Po meni su i Rakojevic i Vukicevic prihvatljiva rjesenja, samo da se mice vise ova dileja. Do sad je upropastio svojom strucnoscu dvije generacije, a na najboljem putu je da upropasti i trecu, mozda i najtalentovaniju do sada. Ono juce protiv Jermena nije licilo ni na sta. Bitno je da je on dao izjavu kako nije gledao ekipu Jermenije, ali da je rekao igracima da prvih 10-15 minuta "snime" njihovu igru. A oni nama u 3. minut gol. Kakva sprdnja....

Page 632 of 2251 FirstFirst ... 13253258262262862963063163263363463563664268273211321632 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)