8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
Trile, nije bash prica za forum bash u detalje da pricashmoga bi malo "prepravit" post.....
mislim da ipak plavi emtri i dalje drzi prvo mjesto kao najjeftinije-najbrze auto![]()
Volio bi da vidim probanje izmedju njih
U svakom slucaju, emtri je jeftiniji....![]()
M3 je po GPSu ceran preko 200 na aluminijski..sasvim sam siguran da GTA ne moze ni privirit tome![]()
She is only here to annoy herself!
Plavi EMTRI je vozen 204 na aluminijski, a mogao je jos ali je pizda kocio rano...(mislim da moze preko 210), a unutra smo bili ja, vozac (Cvija) i neznamjosneko pozadi.
TAKUMI
pusti ti to rano treba malo lufta vazda ostavit onamo![]()
Da, bas, 200-250 metara lufta.
TAKUMI
treba se zaustavit sa 200...
nemam pojma 180 i kusur..
evo da se ne mucis racunati...pri 200km/h auto predje 55.5 m/s...i oces da kazes da je covjek rano kocio??? a da je vozio jos samo 4s tom brzinom..(a jos se i povecavala) znaci da bi ostao bez mjesta za kocenje...
a koliko bi auto staro (vjerovatno 15tak godina) moglo da ubrza za 4s sa 200???
![]()
Last edited by E_K_V; 07-06-11 at 16:34.
ja te nisam shvatio....cek...ti si rekao da je covjek mogao jos da vozi...ali da je kocio ranije...i da je ostalo 200-250m...do kraja puta...jel tako???
Da je kocio dvije sekunde kasnije, ostalo bi mu posle stajanja 50 metara
moze 215 ali da koci u zadnji milimetar, ja sam hvatao 230(to ti je taman 220 po GPSu) i to mi nije bilo puno ostalo...
e fabia...mogao je on da koci 2-3 sekunde kasniej..ali za te dvije sekunde ne bi uspio da ufati sa 200 do 215...a isto tako...da je kocio 2-3-4 sekunde kasnije ili 5...ostao bi bez puta...mozda naletio na neki sljunak...pa jos produzio put kocenja i sl...
ovo ti kazem jer ja mislim da to auto za 2-3 sekunde vise nogom na gasu ne moze popeti sa 200 do 215...a eto mozda se varam![]()
nego odosmo u totalni offtopic![]()
Promashili temu.
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks