Zavisi sta si ocekivao od filma... Ako si ocekivao nastavak prvog dijela sa identicnom radnjom i slicnim forama, onda se nisi razocarao... Ako si ocekivao neki wow novi film, naravno da je fail...
hangover II kakav fail od filma.
067-123456
Zavisi sta si ocekivao od filma... Ako si ocekivao nastavak prvog dijela sa identicnom radnjom i slicnim forama, onda se nisi razocarao... Ako si ocekivao neki wow novi film, naravno da je fail...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
ja ne znam al se presmijah onoj sceni kad majmun pljesnu onu "bradavicu" pa otkrise sto je![]()
"Tiha voda brijeg roni..."
Hahahahahah... I dok voze onoga monaha u kamion pozadi![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
e na shta bachismo pare, ovo je nervnosalim se, dobar je film (al za mladje od 8 god)
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Kad dolazi ovaj ikz menz?
\\OFL•GIC
23. jun![]()
zovem juče da rezervišem 2 karte za X-Men: First Class, u većini slučajeva je to moglo da se uradi dan ranije pred premijeru, što je i normalno..."Nisu nam ga još ubacili u sistem, zovite sjutra u 10"
zovem jutros oko 10 i po, "zovite oko 12, tada će moći da se rezerviše"...
zovem oko 12 i 20...ona radnica nervozno odgovara "biće za pola sata"
zovem prije par minuta...."biće posle 2"
rispekt za ovo vozanje![]()
ja da sam na tvoje mjesto bi im dosla tamo sa puskom![]()
"Tiha voda brijeg roni..."
kapiram situaciju za kašnjenje, ja sam se samo bojao da ga ne odlože za još nedjelju dana, kao što se dešavalo s nekim drugim filmovima...dosta mi je što slušam silne pohvale i pozitivne kritike od strane ljudi koji su ga gledali prije 3 nedjelje...što ću kad sam X-Men džanki, priznajemne sjećam se kad sam se zadnji put ovako radovao nekom filmu, mislim da je to bio Dark Knight, prije 3 godine...
Ah, kakvi su novi Transformersi, mamice mila![]()
I am the one who locks.
loši, dječiji, vrhunski?
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
valjaju li?![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
ne nista.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Novi transformersi su ka stari transformersi sa drugom ribom u glavnoj ulozi
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
ja odgledah te čuvene nikakve transformerse i moja jedina zamjerka je da je to moglo i kraće. što se tiče one krvi što neko da reče da teče iz njih, ja bih još jednom pogledala te 2 sec filma, pa onda tvrdila da je krv
mislim da niste bili raspoloženi za film![]()
a jesi vidio kad im stigne pica pa jedu?
Eee nope, mora da mi je taj detalj promakao u tri sata trajanja filma.Al mi je zapalo za oko namjerno ocrnjivanje Megan Foks kroz usta robota.Osveta Majkla Beja.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
ne znam, meni je ok, extra je urađen, moglo je biti kraće, nisam očekivala neku spektakularnu priču i to je to![]()
eto, još bih samo prevaspitala roditelje koje pošalju djecu samu u bioskop![]()
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks