A ti radis !?
zato sto sam na poso i krepah od dosade![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
A ti radis !?
Ne chatuj ide bananapm!
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
A mene nece banovat' pa chatova' 6 sati. Nije da ja ne bih htio al' nece da me banuju![]()
Attachment 58680
Ima li goreg sistema od ovog? u***** im se u coolere.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
kad čujem:
Konobar, mogu li da naplatiM...
Sell the Vatican, Feed the World!
Postovi od muda od kolibrija koji pocinju sa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, aoooooooooooooooooooooooooooooooo i sl.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Jupi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Stavi temu Dark, pa ces vidjet kako ima da ti pane i mrak i sljepilo od kontrasta izmedju sive i nebo plave.
I am so post-rock I shit sad birds.
što živim pored vrtića u kome se redovno organizuju žurkice povodom rođendana. to je baš lijepo...ali, zaboga, ima li dječjih pjesama, a da nisu darine, jelenine, ćanine... puj
Nepismenost. Ogranicenost.
"Abrazame para que piense alguna vez en ti..."
Aaa, ograničenost u pismenosti.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
kad vidim kako neko mora da se našminka samo da bi pošao do ispred zgrade i nazad. kad neko uđe u kupatilo "samo" da opere zube i ostane tamo pola sata. kad neko ne shvata da ne može sve da ide po ps-u i da se nekad mora napraviti izuzetak.
ljudi koji se na sve AUTOMATSKI nafrste, naprave mrzovoljnu facu bez osjecaja za zaebanciju..
statistika,posebno Ekonomska u CG.a narocito kad ufate statistiku (preosjecne zarade i broja turista)....dalje ovaj dnevni list Pobjeda dje je na 20 str..samo MILO,KRIVOKAPIC..VLADA..aoo makse druzee jadan nebio...dalje RTCG"(nepristrasni servis)"..a posebno njihovo davalje nazovi filmova u 12,1h ili ona KLASICNA muz..Oce oni da nam otvore oci,da nas emancipuju...Onda ovi sto se ku***becaju po skupsini...Mi smo bolji a ne No smo mi...a sve foliranti..nezna se koji vise cega ima!...I NEMAR OVOGA NASEGA SMECARSKOG NARODA,KAD IH VIDIM KAKO,BACAJU SVE I SAVSTA ULICAMA!...
Microsoft!
"Abrazame para que piense alguna vez en ti..."
Kad dam taksisti 10e a on kaze da nema nista sitno da mi vrati no moram uc' u prodavnicu nesto kupit' i dat' mu ta 3.5e :mad:
kisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:*
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks