Jeste meni , tako sto sam sanjao prvi san , pa sam taj san dva puta prepricavao ljudima u sledecim snovima![]()
Je li se desilo kome da sanja 3 sna, koji su "povezani", ali s tim da se budio izmedju svakog?
I am so post-rock I shit sad birds.
Jeste meni , tako sto sam sanjao prvi san , pa sam taj san dva puta prepricavao ljudima u sledecim snovima![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ja se bojim da sanjam vlažni san, e ću se udavit.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
F*ck! Postao sam narkoman u snovima!
Noćas sam vukao crtu na staklenom stolu.
Zašto sanjam stvari koje ne bih radio u RL.
:mad:
The more things change, the more they stay the same.
Zanimljivo je kako u snovima nikad ne mozemo da uzvratimo nekom,da se branimo,nego stalno bjezimo od tog ''neceg'' itd...Uglavnom,sjecam se jednom,prije mnogo godina,nisam htio da bjezim. Uzvratio sam. Pesnicom. Jako. Probudio sam se kada sam razvalio ruku o ormar pored kreveta ...
I respect your wrong opinion.
Lukaj
prije neku noc sam sanjao da sam bio u salon BMW-a da kupim novi 120i Cabrio, crne boje. $ceo sam da se mijenjam glavu za glavu za moj 335i, ali nijesu $celi iako je krov tog novog 120i bio pocijepan...
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
^Cek samo da vidim jesam li dobro shvatio, ti imas 335i, je li tako?
"Čistim ođe, nema tu gospode."
Sto moze znacit' ako sam sanjao da mi neko daje pare ?
Kad sam opterecena nekim stvarima obicno sanjam ruzne snove i cesto se budim sa bezveznim osecajem prema ljudima koje sanjam. U poslednje vreme mogu dakazem da imam prelepe snove, manje-vise realne.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Ali mora realnost da ti bude lepa .)
naslikacu je lijepu![]()
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
A jeste imali kad san unutar sna unutar sna unutar sna?
I am so post-rock I shit sad birds.
Sanjao sam da se igram sa mali medvedicima pa me onda pojurila njihova majka veliki medvjed sto to znaci ozb ?
Sanja sam kako sam fata medjeda,i odjednom mi skrenu sa puta,i ja se nagnuh necu li vidjet dje je posa,i cuh ga nedje dolje kako se bio zadiha..![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
Znaci, sve sanjam bivsu...
Tu es mon héro!
i opet sam sanjala dva aviona da su se srušila tamo put 'Radoja Dakića'...
znam da sam se smrzla bila, tj probudila zbog hladnoće...u sred juna...
od jada..i straha...
Sell the Vatican, Feed the World!
Istina bogami. A da je đe drugo, no kod Radoja Dakića pokojnog. To ne može izać na dobro...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks