View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 626 of 2251 FirstFirst ... 12652657661662262362462562662762862963063667672611261626 ... LastLast
Results 15,626 to 15,650 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam za to da i ako ispanemo u barazu da se Cicu produzi ugovor za jos jedne kvalifikacije. Do juce bi skakali od srece za baraz, a sad nam je i to malo

Thanks Thanks Given 
    9,327
    Thanks Thanks Received 
    6,805
    Thanked in
    2,678 Posts

ljudi ja ne znam sto sad duzimo pricu i okrivljujemo nekoga. Novinari rade svoj posao kao i uvjek, da sto vise prodaju i daju neku ekskluzivu. Gospodo moramo se slozit da je 100k mizerija od plate za selektora bilo koje zemlje. Pa sosa babic je u buducnost uzimao 12k mjesecno. Dat mu 40k mjesecno i to je to. Za preko toga se nema. I sto rece neko drugi on nije najbolji ali za pola miliona nema toga renomea kao sto je on a da ce nas trenirat.

P.S

Ne treba mi neki koji ce odmah pocet sa pricom mlada smo reprezentacija imamo malo igraca i bod protiv gruzije je dosta. Vjerujte mi Deja Radonjica i Zorana Filipovica mi je dosta.

Thanks Thanks Given 
    9,327
    Thanks Thanks Received 
    6,805
    Thanked in
    2,678 Posts

Quote Originally Posted by NemanjaCG View Post
    Ja sam za to da i ako ispanemo u barazu da se Cicu produzi ugovor za jos jedne kvalifikacije. Do juce bi skakali od srece za baraz, a sad nam je i to malo
    ja sam za to da ni boda vise ne uzmemo da mu se produzi ugovor jer nas je covjek doveo do drugog sesira za godinu. A nije bas da mi imamo robinja, pata i zidana na pretek.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tek treba da ostvari neki rezultat,tek je na pola puta,a plasman CG na EP je sasvim realna prica za bilo kojeg trenera,a ne istorija....
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Ocigledano da je do vasih novinara jer ovdje se kao sto vidis postavljaju linkovi sa indexa,a ovi nashi to prenose....
    A niko ne potcjenjuje Cica,kako ti iz Hrvatske zakljuci tako nesto a mi ovamo to ne primijetismo,jednostavno ceka se trenutak da se sjedne za sto i razgovara,nije se moglo sigurno odmah nakon meca sve pozavrsavat nego se mora sacekat malo da slegne sve ovo,ja ne vjerujem nista dok Cica ne cujem licno na konferenciji za novinare i sam kaze sto misli.....
    Mislim da nije nego do vaših ali kako rekoh to je nebitno. Večernji list je prvi pisao o tome a autor članka je vaš novinar Tomislav Dasović koji je dopisnik Večernjeg lista iz Podgorice.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Mislim da nije nego do vaših ali kako rekoh to je nebitno. Večernji list je prvi pisao o tome a autor članka je vaš novinar Tomislav Dasović koji je dopisnik Večernjeg lista iz Podgorice.
    Mislim da nasim novinarima takve price i pisanja ne idu u prilog,ali dobro sve je moguce,pogotovo kod nas!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tek treba da ostvari neki rezultat,tek je na pola puta,a plasman CG na EP je sasvim realna prica za bilo kojeg trenera,a ne istorija....
    stvarno si skroman i zahvalan....
    "Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Mislim da nasim novinarima takve price i pisanja ne idu u prilog,ali dobro sve je moguce,pogotovo kod nas!
    http://www.vecernji.hr/sport/nogomet...-clanak-296842

Imaš ime i prezime novinara pa čak i njegov mail da ga pitaš ako te nešto zanima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by berekina View Post
    stvarno si skroman i zahvalan....
    Samo sam svjestan nasih mogucnosti i kvaliteta,a ovo isto je i sam Cico vise puta ponovio,A Cicu hvala za sve do sad i samo neka ovako nastavi dalje,da ne bude da sam nesto u losem kontekstu po njega rekao...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    http://www.vecernji.hr/sport/nogomet...-clanak-296842

Imaš ime i prezime novinara pa čak i njegov mail da ga pitaš ako te nešto zanima
    Nebitno je to,prica se o svemu sto se izdesavalo i pisalo unazad 2 mjeseca....

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

"Ostale su još tri utakmice, nije problem produžiti vjernost. To se može desiti tokom kvalifikacija, a može i poslije", zaključio je Savićević.

Neka mu produzi sad ugovor i obogati ga malo i da mirno spava.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahaha,kakvi su kroati,hahahaha bandoglavci.Kad zapnu za nesto ne odustaju sanse nema
    Quote Originally Posted by changes View Post
    Ko je sve iz Crne Gore obezbijedio vizu za OI?
    Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Milo,Ranko,Luksic,Mugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisu Hrvati nishta krivi, vec treba nash savez da pocne da se ponasha ozbiljno i ponudi chovjeku ugovor. Hrvati hoce da zavrshe posao za sebe, i to rade mnogo pametnije nego nash savez, sa glupom pricom "danas ce ugovor a nece no sjutra" i "lako cemo za to", a takvom pricom se niti jedan posao ne zavrshava. Trenutno chovjek prima oko 8500 eura mjesecno, povecati to na 30000, i ponuditi premiju jedno milion igracima i Cicu ukoliko se kvalifikuju na Evropsko, pa neka je oni podijele. I uraditi to odmah,da to ne bi opterecivalo ekipu. Tako bi to uradio ozbiljni savez. Da li ce Savicevic biti na visini zadatka-ostaje da se vidi.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    9,327
    Thanks Thanks Received 
    6,805
    Thanked in
    2,678 Posts

+1 nisam primitio za sve ovo vrijeme na forumu da bracodubrovnik nesto bandoglavi i da je previse navucen na jednu stranu vec mi se cini da je vise nego objektivan

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bracodubrovnik je brat, najjaci su mi ovi sto se na njega ispresaju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U pravu je chovjek (Braco) potpuno. Nashi ljudi ocekuju da oni mogu da zajebavaju nekoga, a kada taj pokazhe zube, to je odma "nesojski", "ne mozhe tako", "neposhteno" i josh tih rijeci koje pocinju sa "ne". Ne mozhe to tako...
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Braco ima potpuno pravo sto prica. Neka ne prdnjavi nas savez, na celu sa Savicevicem, jer boljeg po istoj/manjoj cijeni od Cica ne mozemo nac. Sad je on, coce, razocaran rezultatom protiv Bugraske, ka' da su nas prepeglali. Neka mu daju pare, neka ga osiguraju, jer ako sad promijene trenera, sve ce utakmice izgubit do kraja, 100%.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo samo kod nas ima. Dok se pobjedjivalo sve je bilo ok, nije se pojavila nijedna prica o odlasku Cica. Onda odjednom ploca se mijenja.

Sve te vijesti koje sam danas procitao na portalima su manje vise slicne. Naravno potekle su od nekoga ko samo 'oce da uce unese neki nemir u nasu reprezentaciju i da narusi atmosferu.

Savicevic bi morao vec jednom da prestane da izigrava ne znam ni ja koga, nego fino treba da sjedne i da ponudi co'eku novac. Svaki cent koji prima (trenutno) zasluzuje i to u potpunosti. I to treba da uradi u sto brzem roku da ne bi docekali odlucujuce utakmice docekali sa jos vise ovakvih vijesti i lazi.
    Last edited by my name is ...; 06-06-11 at 16:19. Reason: a ne znam ni sam zasto no aj sad :D

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako se nije pojavila prica o odlasku Cicovom? To je aktuelno mjesecima u našim idiotskim medijima...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by American Dream View Post
    Kako se nije pojavila prica o odlasku Cicovom? To je aktuelno mjesecima u našim idiotskim medijima...
    Kod nas se sva nagadja i nikad niko nema ni abera ako se ispostavi da je slaga. E sad sto ovi nasi iz FS daju povod to je druga prica. Mozemo samo zamisliti kolika će biti cijena Cicova kad odvede Crnu Goru na sampionat i pitanje je da li ćemo tada imati para za njega, a i osnovno pitanje da li ce on htjeti ostati. Ispada da svi vide sta je Cico napravio od nase reprezentacije, kako je unio pobjednicki duh i sve zarazio sa optimizmom i vjerom igraca u njega...., ali Dejo i ovi iz saveza ne vide, kalkulisu ili se prave da tu treba neka velja filozofija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by American Dream View Post
    grijesis, ta prica je pocela od hrvatskih medija, i to u najgorem mogucem tajmingu, a gle slucajnosti tih dana je cico bio u zagrebu na okupljanje povodom dinamove titule
    i ako se sjetimo on nije nidje izasao, tj sazvao sam konferenciju za novinare, pa rekao
    to u novinama j elaz, ja sam selektor crne gore, bla bla, kao sto treba da se uradi, neko je tvrdio pazar sa mamicem, tj dizao cijenu
    i mjesto to da uradi on je imao gostovanje u nekoj emisiji, cool,
    a trebao je biti strpljiv jer da je bio, nema toga sto mu ne bismo stvorili, ovako je pokazao da ga nesto drugo interesuje
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znas li sto je fora Didi... Cico se vec jednom opekao tako, vjerovao je na rijec predsjedniku FHS-a, i cekao je, i onda su ga zajebali, i nisu mu ponudili novi ugovor, i on je ostao da visi. Covjek nece da mu se isto desi, i sad se pazi. Ne mogu da ga krivim uopste.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Znas li sto je fora Didi... Cico se vec jednom opekao tako, vjerovao je na rijec predsjedniku FHS-a, i cekao je, i onda su ga zajebali, i nisu mu ponudili novi ugovor, i on je ostao da visi. Covjek nece da mu se isto desi, i sad se pazi. Ne mogu da ga krivim uopste.
    jel se opekao sa nama? NE! zato nema potrebe da stvara losu atmosferu sa nama, i izvini ima ugovor, do kraja kvalifikacija, ako izvori baraz, do kraja baraza, ako izborimo evropsko do kraja evropskog,
    DJE JE PROBLEM?
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    grijesis, ta prica je pocela od hrvatskih medija, i to u najgorem mogucem tajmingu, a gle slucajnosti tih dana je cico bio u zagrebu na okupljanje povodom dinamove titule
    i ako se sjetimo on nije nidje izasao, tj sazvao sam konferenciju za novinare, pa rekao
    to u novinama j elaz, ja sam selektor crne gore, bla bla, kao sto treba da se uradi, neko je tvrdio pazar sa mamicem, tj dizao cijenu
    i mjesto to da uradi on je imao gostovanje u nekoj emisiji, cool,
    a trebao je biti strpljiv jer da je bio, nema toga sto mu ne bismo stvorili, ovako je pokazao da ga nesto drugo interesuje
    Ja prvi ne bih čeka.I mene su dosta puta tako šefovi i gazde ispalile za plate isl. a sve na foru "biće,strpi se malo,samo ovo završi,sjutra itd".Nema na Balkan čekanja,nego ako misliš na sebe čim ti se stvori pozicija moraš to da tražiš i zahtijevaš.Sam Kranjčar bi bio ovca da čeka više i da rizikuje.On može izborit i EP i opet ne znamo bili mu povećali ugovor ili bi rekli:"Fala ti,dalje možemo sami".
    Čovjek je odradio oni što se tražilo od njega pa prema tome red je da ga ispoštujemo.Ponudit koliko možemo a ako ne možemo koliko treba nać neki džentlmenski dogovor da i mi njega i on nas ispoštuje i da se makar ovaj posa privede kraju kako treba.
    Pođi od sebe prvo kod ovakve stvari.Koliko će ti bit bolje u životu ako ti piše da imaš 5 utakmica bez poraza u kvalifikacijama?! Jel ti to obezbjeđuje išta sem nekog tvog zadovoljenja ega?Oće li te to izdržavat sjutra? Samo nemojmo sad počet kako su to dosta velike pare itd .Meni je lično veliko i 20e al mi niko nije kriv što nemam talenat za sport pa da mogu zahtijevat 20 000

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    jel se opekao sa nama? NE! zato nema potrebe da stvara losu atmosferu sa nama, i izvini ima ugovor, do kraja kvalifikacija, ako izvori baraz, do kraja baraza, ako izborimo evropsko do kraja evropskog,
    DJE JE PROBLEM?
    Ima i bonus koji ga sljeduje ako odemo na EP. Niko ga nece ispaliti za pare, ali mu je zinula guzica, ima ponuda sa strane i cini mi se da bi on najradije otisao pa namjerno provocira.. To kazu i hrvatski novinari koji ga savrseno dobro znaju. Ja sam do prije 20 dana obozavao Cica, ali sad ga gledam drugacije, posebno poslije one price sa Dinamom. Naravno sad su krivi hrvatski novinari, odnosno nasi koji pisu o ovome sto svako ko imalo zna sto se zbiva izmedju Deja i Cica, zna da je ovo ziva istina sto se pisalo danas. Ali nasem narodu je milije da zatvara oci i vjeruje kako sve funkcionise savrseno, a tamo neki novinari pisu gluposti kako bi unijeli nemir u savez i prodali jos koju novinu vise.

Page 626 of 2251 FirstFirst ... 12652657661662262362462562662762862963063667672611261626 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)