Ima li ko da prodaje kartu/e za Sjever? Može i Jug ako baš nema...
Ima li ko da prodaje kartu/e za Sjever? Može i Jug ako baš nema...
koliko ljudi preprodaje i kupuje karte kod tapkarosa... tacno bih milione zaradio na ovoliko karata sto sam imao![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Đe su stacionirani ti tapkaroši?
4 Vilenjaka, Titograd, Swich (?)....
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
titograd, ima bastutj onaj red lokala
![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
oce li stat svi![]()
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
stacionirajte se nedje oko onih lokala kroz njegosevu
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Oko kolkovse krece put stadiona
Imam kartu za sjever i mijenjam je za 1 na zapad. Doplacujem naravno ili ako neko trazi 15€ kupujem.
Juuuuuuuuuurrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiišššššššššššš! !!!!!!!!!!!
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Vidimo se na Śever !![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
Komentari u vezi navijanja?
Mijenjam kartu za zapad za dvije na sjeveru.
komentar je taj da se krajevi tribina uopste nisu ni culi ...
momak je u jednom trenutku reka ocete li da sjednete pa da gledate utakmicu ...
poce prica o navijanju na drugi thread...
Slazem se.
Pa da prokomentarisem malo i ja o navijanju na tekmu...
Cekah da se iskulira dva dana i eto.
Setalica fino ispala, parola na njoj losa.
Parola na ogradi , slavkova recenica na koju drkam od malena... ne znam kako da je okarakterisem, kao dobra ili losa?!
Vec se sad moze izvesti zakljucak da se forsira LSCG 90ih godina.(setalica e viva sa dva prsta, sad ovo...) Takodje, koliko je dobro toliko je i lose.
Antipoliticki je nastrojena tribina, pjevalo se `ni dps, ni snp...` a onda lscg.
Odlicno je zbog pripejd Crnogoraca, koji su sad kao svi Crnogorci, svi dizu 2 prsta, bili su od 90ih Crnogorci, odlicno je takodje i zbog ovdasnje vlasti koja forsira procrnogorsku politiku da se malo vidi da narod nije zaboravio na LSCG i Slavka ,i da im se treba odati pocast!
Ovo su moji stavovi licni...
Dalje, navijanje... jako lose. Po meni. Ali, onda razmislis i vidis da mozda nije moglo drugacije? previse `indijanaca` na tribinu, da se posluzimo tom nekom novom modernom ultra terminologijom... jako slaba navijacka svijest, i to kao moze da opravda onakvo navijanje.
Kiks je takodje sto nije odradjeno par hiljada informatora, da se napise par recenica, jer 90% ljudi ne ide na FKBuducnost sa one tribine, i ne zna kako izgleda organizovanje navijanja, i navijanje an fudbalske utakmice...
Barjaci prejaki! Najsvjetlija tacka na utakmici! Momci sa sipke su se trudili, izgarali da povedu navijanje, ali nisu mogli zbog ljudi koji neprestano gledaju kako se odvijaju pasovi po lijevoj ili desnoj strani... ne mogu da shvate da u kopu dje je organizovano navijanje, treba da se navija 90 minuta, skoro pa bez prestanka! Koliko god da ti je tesko, da ti pada glava...glas ne staje!
Takodje je lose sto se nije odradilo par novih pjesama, ali od svih ljudi tu su ljudi koji idu na FKB bili do sad zaduzeni za to, i kiksnulo se sa tim sigurno, ali eto, ne moze se ponekad sve...
Takodje me je obradovao veliki broj Niksicana, koje sam snimio ili mi se cini da ih je dosta bilo... oko mene je bilo dosta njih. Ali su me jako iznervirali, i mnoge ljude... dok podgoricani umiru i navijaju oko njih, oni lagano kuliraju, nista to...(ne kazem sve, jer im ne pise na celo da su iz niksica, ali vecina oko nas su bili, i oni nisu pjevali...) izbaci se glas svakih nekoliko minuta... upali momak baklju na gol kad je pao, i ostavi je dolje zbog murije i kamera, i govori ljudima da je ne diraju... jedan od njih ka bez glave je uzima i kezi se ka kreten,i ovaj mu je baci iz ruka za njegovo i nase dobro... kad nije bacen tu sa tribine od strane ovih ljudi,nikad nece. Ali dobro, kao ok odnosi da se odrze...
Takodje vidjeh kritike od strane nekih ljudi na momke iz `familije`...
Sto vam smeta crna majica? Sto je drugacija od crvene? Sto? Vi ste veci Crnogorci ako ste u crvene? Njima nesto Crna Gora zamjera ako su u crne majice sa cirilicnim Familija? Ekipica je iz Podgorice, prate Crnu Goru i to je dovoljno. Ne mora da nam tribina izgleda sva u crveno ka holandjani drecavi u narandzasto... Mogu neke ekipice koje pokusavaju da budu malo ultra nesto drugacije da rade. Ne brinite nista.
Uglavnom, treba jos Morace da protece da bi bilo ok navijanje na reprezentaciju,ali ima truda...
Last edited by avitanretla; 06-06-11 at 13:57.
Намјерно Другачији...
Ja niti kritikovah niti mi smetaju, samo pitah ko su. Simpaticno mi je bilo to sto se jedna ekipica u tim majicama i sa natpisom "familija", koja je stajala u mojoj blizini, dva, tri puta dobro medjusobno potkachila. Sto se boje majica tice kako god ko hoce... Licno, ja bih najsrecniji bio kada bi cijeli stadion bio u bojama reprezentacije ali ako neko hoce da strchi i da bude "ultra drugaciji", pa bilo da je u pitanju crna, shucmurasta ili sarena majica, njegov izbor i postujem ga.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
I treba da se forsira LSCG oni su ti koji su nam ugradili ovu svijest i koji su nam donijeli sve ovo za sta danas zivimo,i treba da im se klice cijelu utakmicu,sto da ne.....A to sto su stavljen trans sa Slavkovom istorijskom recenicom ne mora se gledat s politicke strane jer LSCG prakticno ni ne postoji vise,tako da ih ne mozes stavljat u isti kos dps,snp itd. Sve sto moze doprinijeti poodozanju adrenalina i patriotizma kod navijaca ne treba da smeta i ne smeta nikom,necemo gledat oce li se dps-ovci ili ostale pol. partije naljutit nida bog....
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Ja se macko nisam naljutio. pogresno si ti istripovao moj post. Nego se kontradiktornosti pojavljuju neke, ali se meni npr svidja.
Samo se izvodi zakljucak da tribina i uopste ekipa/tribina ultra cg forsira lscg foru. Neka ih, nista ja nisam tu lose rekao, samo primijetio i komentarisao.
Намјерно Другачији...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks