View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 623 of 2251 FirstFirst ... 12352357361361962062162262362462562662763367372311231623 ... LastLast
Results 15,551 to 15,575 of 56262

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    od deja ne moze bit gadniji niko.
    Što pričaš to, Crnogorče? Možeš li pretpostavit đe bi bio naš fudbal da on nije na njegovom čelu? Ja ću ti reć: Niđe. I još ne čuh nijednog trenera ili sportskog direktora iz prve lige da ga nije pohvalio, čak i oni koji su davno otišli i koji nemaju nikakav interes da ga hvale.. Dobro, nije Rajo Božović (srećom).
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djordjeto View Post
    u sustini si u prawu al kad gledas ciico samo twrdi pazar a moja je konstancaja se swodi da se plasim ako cico ode da se ne wratimo 4 koraka unazaad a ako bi ostoa smatram da bi izgledali jos bolje u swakom segmentu samo pogledaj koliko ej toga cico donio otkako je dosao a i sjecam se dejowe izjawe da nije za dawanje welikih plata ternerima
    ima i boljih trenera od cica, nije cico izmislio svijet sto se tice trenerskog posla, al njegovo ponasanje me nervira, i to ponasanje vezano za ostajanje na klupu reprezentacije

pocela je prica pred ovaj mec da nece bit trener da ide u dinamo bla bla bla, od njega samog!!! nedje su ga uvatili pripitog na neku proslavu dinama i to objavili, a imamo vazan mec sa bugarima,
    znaci bespotrebna tenzija !!!
    sto ce mu to glupiranje, kao i ovo za novinare sad

a mozete pricati za deja sto hocete i da ga ne volite iz ovog ili onog razloga, al je on pokazao da ne da da se iko sprda sa reprezentacijom niti da laje protiv nje, eto vam burzo tipican primjer
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Što pričaš to, Crnogorče? Možeš li pretpostavit đe bi bio naš fudbal da on nije na njegovom čelu? Ja ću ti reć: Niđe. I još ne čuh nijednog trenera ili sportskog direktora iz prve lige da ga nije pohvalio, čak i oni koji su davno otišli i koji nemaju nikakav interes da ga hvale.. Dobro, nije Rajo Božović (srećom).
    Potpisujem! Dejo moze da vam se svidja ili ne, ali morate postovati ovo sto je za 5 godina nezavisnosti uradio. reprezentacije, lige, tereni, dje je to sve bilo 2006, a dje je sad.
    vidjecemo sto ce od ovoga bit, mada nije dobro sto je u zadnjih mjesec dana svasta izlazilo u javnost...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja se iskreno nadam da je ovo samo novinarski trač, na stranu to kakav je ko, imamo i igru i rezlutat i najmanje što nam treba su svađe i otkazi...
    Danas će se znat sve što i kako, moraće se ovo objasnit sa obije strane, tako da bi dobro bilo da se sad ođe ne istrčavaju raznorazni znalci i unaprijed osuđuju bilo Deja bilo Cica i dijele epiteti gadan i gadniji...skalajte malo ljudi!!!

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,673
    Thanked in
    1,047 Posts

A ne bih ni ja izlazio niti se javlja na telefon da se napijem.
    “Cico, na iznenađenje novinara, iz sobe 301 nije izašao do podneva, pa mu je propao i intervju na nacionalnoj televizijskoj kući, na kojoj ga je u dogovorenom terminu u 11.30 čekao Milorad Đurković”, piše “Večernji list” i nastavlja sa detaljima:
    “Eto, i to je Cico: nacionalni junak, omiljeni selektor u Crnoj Gori, ali i nepopravljivi veseljak. Pio se 'chardonnay barique', a s izbornikom je 'zaglavio' Dragan Kanatlaroski, bivši igrač Vardara i Zvezde, koji je Cici pomogao u pripremi utakmice s Bugarima. Nažalost, čini se da ove Cicine navike sve više iritiraju predsjednika Saveza Dejana Savićevića i doznajemo da njihova saradnja lagano ide prema završnici. Dobro upućeni Đurković kaže da će Dejo Cici ponuditi novi ugovor samo osvoji li u Ukrajini s Crnogorcima - evropski naslov. Zato Savićević i izbjegava razgovor s Cicom o produženju pozivajući se na to da ugovor traje do kraja ovog ciklusa”, piše “Večernji”.
    Dabogda mu najviši grijeh bio što je Đurkovića ispalio za intervju.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Vrlo važna napomena. Produživanje ugovora sad kad smo, objektivno, još daleko od Evropskog prvenstva je rizično i moglo bi se pokazati kao pogubno u slučaju da budemo ne daj Bože treći. Tu posebno mislim na finansijsku stranu jer bi u slučaju plasmana dobili neki novac. Nemam ništa protiv ni da se produži ugovor u slučaju neuspjeha, ali polako ljudi. Ne žurimo. Dejova izjava od juče sa kojom se potpuno slažem:
    ''Cico ima ugovor do kraja kvalifikacija, nema potrebe da se žuri. Ostale su još tri utakmice, nije problem produžiti vjernost. To se može desiti tokom kvalifikacija, a može i poslije.''
    Ukoliko ga vrbuje Dinamo ili neko drugi mi tu svakako teško da možemo išta.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi sjecete li se kakve su info plasirali nasi novinari prije utakmice , dok im nije receno da batale zbog tenzija , samo su prenosili sto Hrvati pisu. Izgleda da se nasi portali i novine pretvaraju u zutu stampu, pisi svasta samo da se proda
    www.im7.me

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Био је Цицо прије пар дана у Живој истини и дао на моменте врло дирљив интервју. Стекох утисак да он не би ниђе од нас.
    Много се нервирате унапријед. И много вјерујете новинарима.
    Можда и ја њему.
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    od deja ne moze bit gadniji niko.
    istina ziva!!!
    ''banuj me jopet''

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

krnjaš:

slava svim palim crnogorcima za slobodu čas i pravo crne gore ima crna gora svojih stručnjaka i velikana koji će da povedu crnu goru i sam vrh sveckoma fudbala i evropskoga! nije crna gora ničija potrpezna i to će svatit svi pre ili kasnije ima da nas ima uprkos svim preprekama

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Može to krnjaš mnogo bolje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije li cico bio jasan u zivoj istini? ne citam novine vise, zabolje me.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Само још и ми да с'ватимо, м?

Али чим није Црногорац, не може без теорија завјере проћ, ама трика нема. Предвиђала сам то и кад је долазио.
    Чини ми се да још бар неђе мало патимо од некаквија (мањинских) комплекса. А, да оћемо више постат већински у сопственој држави и на папиру, па да починемо од оваквија ствари.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tekst jednog mi poznanika sa fb-a
    Državo moja, ili da budem direktan gospodo koji vodite ovu državu, treba li Vam još nešto napisati poslije subote 4. juna 2011 godine? Mislio sam da je 28. Mart 2008. kada su nam u goste dosli četvorostruki šampioni svijeta bio dovoljan znak, ali prevario sam se. Da se ne bih opet prevario, evo Vam pišem... a znam da će pismo doći do nekog od Vas... previse je šurdlera u ovoj državi da ne bude tako.

Dakle, jedno smo mislim razjasnili- niko i ništa kao sportisti i sport ne može predstavljati jednu državu u svijetu. A fudbal, kao njen glavni reprezent djeluje tako da je taj efekat uvijek pojačan do maksimuma. Niko i ništa ne može uzburkati adrenalin u našim srcima kao tih 11 momaka kada istrče na teren. I niko ne može stvoriti taj osjećaj patriotizma kao što može sport a pogotovo fudbal.Stereotip da je fudbal najvažnija sporedna stvar odavno već ne važi... Fudbal je daleko od sporednosti, jer sporedne stvari ne mogu dići cijelu naciju na noge u samo jednom trenu, jedan volej, ovoga puta Đalovića, sinoć je bio sve samo ne sporedan. Fudbal to je način života, velike nacije su to shvatile ranije, mi to spoznajemo sada. Stoga, gospodo žalosno je da desetine hiljada Crnogoraca ostaju pored malih ekrana jer imamo ćopav stadion na tri noge. Žalosno je da oni koji osjećaju ovu reprezentaciju svim srcem, i koji su tu i protiv Uzbekistana i Kazahstana ne mogu biti protiv Italije, Bugarske ili Engleske jer vasi šurdleri moraju biti. Da bi otklonili sve ove podjele, koje ionako razaraju našu državu recept je jasan – napravite stadion !! Ne, ne istočnu tribinu gradskog stadiona, ona je obaveza Glavnog grada, i ona će biti napravljena za našu Budućnost, za evropske mečeve plavih. Vi nam dugujete mnogo više, a to je novi nacionalni stadion od 30-40 hiljada mjesta. Naša, a mnogo više vaša je sramota što u 21. vijeku dočekasmo Italijane na stadionu koji jedva prima 12 000 ljudi i što ćemo na istom takvom dočekati Engleze. Što će slika ćopave istočne tribine otići u svijet. Savez je uradio sve što je do njih, i skidam im kapu, pogotovo predsjedniku Dejanu Savićeviću, ali ovo je sada posao za državu. Samo veliki savezi a njih je u Evropi jedva 5-6 grade stadione, u ostalim zemljama za to je zadužena država.

Meni je lično (iako se to kosi sa mojim socijalističkim stavovima) preko glave da gledam kako spašavate željezaru, KAP, boksite, kako non stop vraćate dugove u desetinam miliona naših para. Ako već nijesu privatizovani kako treba, ako ne posluju tržišno.. dođavola s tim... ne želim doživotno da ih spašavam. A vi dio tog novca preusmjerite na ono što ne samo da donosi promociju ovoj državi, već i ekonomski profit- na FUDBAL ! Ili ako vam je lakše, da se ne zamjerate nekada velikim gigantima kao što su pomenute kompanije onda Vam evo drugi prijedlog. Sjednite za sto naše građevinske magnate, velike biznismene. Ionako svoje bogatstvo duguju ovoj državi koja im 20 godina namješta poslove, jer pojedini, da ne kažem većina tržišno ne bi opstali ni kao prodavci sladoleda, pa im stavite do znanja da je nacionalni interes – stadion ! Neka se i oni jednom nauče da život nije samo uzimanje i da vide kako je lijep osjećaj kada nešto daješ za uzvrat. Iako sumnjam da bi oni to mogli osjetiti.

Da ima sreće nikad ne bih ni pisao ovaj tekst. Dovoljno je bilo da u subotu budete pod Goricom i da vam sve bude jasno. Puna su vam usta Evrope, vodite nas ka njoj evo decenijama a Cico i momci nas dovedoše pred njen prag za dvije godine. Kad su već uspjeli prije vas da nas stave rame uz rame sa evropskim narodima, pokažite se i napravite ono što svi čekamo. Jer nije lijepo ići Evropu bez evropskog stadiona. I da ne zaboravim, nećete zažaliti, ni vi, a pogotovo ne ostatak države. Reče selektor da samo Evropsko prvenstvo nije krajnji cilj, već stvaramo generacije koje će u kontinuitetu donositi rezultate.

Crna Gora na Svjetskom Prvenstvu u Brazilu 2014 !!! Kako to lijepo zvuči – kudijen ćeš veće promocije rekli bi stari. I onda rame uz rame u grupi recimo s Francuzima.. ide ” Marseljeza”, a zatim ” Oj Svijetla Majska Zoro”. Pred milijarderskim auditorijumom. Očekuje se da će SP u Brazilu gledati 2 do 3 MILIJADRE ljudi. A da bi došli do tamo, treba nam stadion !!! Dakle, gospodo novi stadion SAD I ODMAH !!! “Možda i razmišljamo o tome” nijesu opcije !!!
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Što se tiče Kranjčara i njegove uloge u pravljenju tima je nezamisliva jer iskreno 95% ljudi je prije početka ovog ciklusa smatralo da je on lud (možda je gruba riječ ali nemam bolju) kada priča o bodovima protiv Engleza,Bugara,Švajcaraca...pa priča o prvom mjestu itd. a ispostavilo se da mi 3 kola prije kraja trebamo 2 pobjede za prvo mjesto ili pobjedu za drugo što sad posle svega izgleda na dohvat ruke!!!Znači da je čovjek PREMAŠIO očekivanja i vjerovatno želi novi ugovor što je popuno legitiman stav!!!Medjutim na intervju koji je dao za Živu Istinu on kaže da mu materijalni dio priče nije bitan nego ne bi želio da nekom drugom gradi plasman na EP 2012 kao što se desilo u muškom rukometu npr. ali bilo kako bilo nadam se da je ovo samo neka novinarska priča i da Dejo i Kranjčar imaju zajednički cilj
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Лијеп текст, ти почео смајлије стављат, ја те уважавам потписом својим, и тако..
    Ебеш нам знање.. не може преко ноћи. Али ће моћи.

И ја не бих дирала Деја, да сам на вашем мјесту, јербо ћете ме разгоропадит Ни Диди ни сви банови вам неће помоћ.
    Како је био сладак око намјештања утакмица, као мали ратоборни сањар... Све ће он то у затвор и до краја ћерат само ако ли му и мали доказ до руке дође. Ае. Душа. Учи полицију како да прати сумњивце и чуда.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Vrlo važna napomena. Produživanje ugovora sad kad smo, objektivno, još daleko od Evropskog prvenstva je rizično i moglo bi se pokazati kao pogubno u slučaju da budemo ne daj Bože treći. Tu posebno mislim na finansijsku stranu jer bi u slučaju plasmana dobili neki novac. Nemam ništa protiv ni da se produži ugovor u slučaju neuspjeha, ali polako ljudi. Ne žurimo. Dejova izjava od juče sa kojom se potpuno slažem:
    ''Cico ima ugovor do kraja kvalifikacija, nema potrebe da se žuri. Ostale su još tri utakmice, nije problem produžiti vjernost. To se može desiti tokom kvalifikacija, a može i poslije.''
    Ukoliko ga vrbuje Dinamo ili neko drugi mi tu svakako teško da možemo išta.
    treba mu povećat iznos na ugovoru koliko fscg može(ni približno koliko dinamo nudi naravno), jer je dosta uradio za reprezentaciju i pod OBAVEZNO uslovit:

ako se plasiramo na evropsko dobijaš bonus od npr.500 000e!!

pa neka radi..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro ste zaskakali odma chim ovi nesrecni novinari neshto objave
    Da smo zdrao choek je popio i ispalio avetnog Djurkovica za intervju.
    I ja bi ih isto ispaljivao svako malo je Kranjchar na TV po emisija i chuda ne mozhe stic u svaku da jebe oca, ne vjerujem da je ovoliko u Hrvatsku gostovao po emisija kao odje, poshto odje svi zaskachu da im se dovede neko u emisiju da "poraste" gledanost.

Ja bi se inache itekako razocharao ako ga u nekom sluchaju maknu prije vremena ili ne produzhe ugovor, on je vratio momcima borbenost, ponos, unaprijedio igru, igrachi se maximalno bore, narod je mislim nikad u boljem raspolozhenju dochekao ovu utakmicu poslije predobrog starta kvalifikacija bez jednog Stevana Jovetica, treba isto rec i da do sad nismo odigrali kod Kranjchara nijednom u full sastavu da se ja sjecam.

A to shto Didi kazhe da ima boljih trenera od Cica ima sigurno ali teshko da ima boljeg za nas, veceg motivatora nece nidje nac to odma da se razumijemo a za te pare za koje on radi odje nece nijedan iole normalni trener doc da radi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cico je kulturan čovjek, što deji i nije baš vrlina, ali je napravio puno za reprezentaciju.....
    Koliko igrači vole i cijene cicu, pokazali su na ovoj utakmici.....

Nadam se da će naći zajednički jezik i da će reprezentaciju dovesti što dalje.........zaslužuju to momci i zaslužuje to Crna Gora!!!!!
    "Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by berekina View Post
    Koliko igrači vole i cijene cicu, pokazali su na ovoj utakmici.....
    padali su i filetu u zagrljaj
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne, ne, jednostavno s nama ništa ne može normalno i bez muke i nevolje. čak i kad je nema - stvorićemo je!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Problem je jasan. FSCG nema dovoljno para da isplati Cica za novi ugovor. On ima milionske ponude i ne zeli da mu to eventualno propadne.
    Neka odradi ove kvalifikacije do kraja, a ako se plasiramo, onda mu mozemo dozvolit da vodi reprezentaciju tih mjesec dana uz pozamasnu sumu novca.

Problem je sto ce se ovakva situacija ponavljati uvijek kada napravimo dobar rezultat.
    Utuvite u glavu da mi nijesmo drzava koja moze da placa trenera milion godisnje.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Утуви и ти да је он лијепо рекао да му паре нису приоритет Ако лаже он, лажем и ја. До сад нешто нисам видјела да је лагао. А што други пишу или причају, само да цитирам ''забоље.ме''..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ne znam, najgore je ovako ostavljat sve nerijeseno. Ili dajte covjeku ugovor, ili mu recite - ne mozemo ti dat vise para i zdravo.
    Stavite se u poziciju tog covjeka, ima ponude 10 puta jace od nase, a ovamo mu niko nista ne govori, nit ostaces nit neces.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    padali su i filetu u zagrljaj
    ali dotični nije napravio s reprezentacijom ono što je Cico, pa samim tim se nadam da to rade iz zahvalnosti za sve ono što su učinili za reprezentaciju zajedno.......

vidim da je veliki dio navijače reprezentacije zahvalno za postignutu i Cici i igračima, pa i samom savezu......
    "Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda

Page 623 of 2251 FirstFirst ... 12352357361361962062162262362462562662763367372311231623 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)