ima li dje download cijele utakmice?
da, vidio sam. ali savic je isto uhvacen u raskoraku nekako, nije da je cistu loptu basa promasio bas, da se i takav maher zbuniti. sve u svemu, meni je basa bio stabilan kao i uvijek. nadam se da smo svjesni kakvo je to pojacanju u odnosu na pocetke nase odbrane. em je svestran defanzivac, em odlican tehnicar koji zna da iznese i da prvi pas. ne moze se ni njemu zamjerat previse, bugari su tada jednostavno krenuli. posjed na sredini, a i jos jedan gol u njihovoj mrezi su prava odbrana u toj situaciji...
saljete li jos?![]()
HAha, evo na youtube sportal.bg izbacili video " Incredible atmosphere in the streets of Podgorica" - a prva pjesma "ooo, je*i Bugare "![]()
"Ip" :mrgreen:
kriminal od linka
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Kakav je ovo bio detalj ali srećom ništa(dvostruki nasrtaj na članak)
ps: tu nas je sudija oštetio za idealni slobodni Mirka ili Stevana...
deuscroix
Cisti faul, nevjerovatno da ovo neko ne svira.
A nemojte tako, ovo je za sudiju start na loptu xaxaxaxaax. Za ovo bi ga trebalo lincovat mrznov mrzni
meni je jos gori propust bio faul nad drincicem, onako centralno. mada mirko je bio nikakav, ne bi se iz toga nista posebno izrodilo. sorry na pesimizmu.
Hoce li mi neko objasnit' momke u crnim ultra majicama?
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Vi sa juga ste robovlasnici!
Nijesam znao da je ovo izvlacenje tako brzo. Borbom za plasman na EP smo stvorili realne sanse da se kvalifikujemo na SP! Jos ne mogu da vjerujem koliki su podvig napravili ovi momci.
Samo da ne izvucemo opet ove Bugare, pa ko god oce. Mozda bi se i posrali u njih svaki sledeci put, ali ih stvarno vise ne mogu gledat'.
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
E, zbilja, ko su momci, Familija, crne majice i ti tripovi?
Slazem se.
хехехе...била лудница права...Имам осјећај да је синоћ први пут химна пјевана једногласно, уједначено, пратећи звучнике, без стандардног брзања..
Навијање солидно за репрезентацију.Крајеви ка и вазда забушавају, тј све преко шипке...али ок, за репку.
Само кад би људи могли без: "склони ми тај барјак не видим"...па је*о вас...јесмо ли дошли на НАВИЈАЧКУ ТРИБИНУ да помогнемо пјесмом репрезентацију или да сједимо ко данашњи Енглези (ко је био на Вембли знаће) да једемо хот догове, пијемо сокиће и гледамо утакмицу...то ваљда можете на неким другим трибинама, или код куће.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ne bi lose bilo ni da se Teri ponovo razmase spolovilom.
ne znam, ali mora da je neka frka, kad je vejn otisao da kupuje kosu![]()
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks