Teško možemo kao najbolji drugi jer nam trebaju minimum dvije pobjede i remi dok Šveđani koji su najveći kandidati imaju takvu grupu u kojoj teško da mogu đe prosuti bodove.
Teško možemo kao najbolji drugi jer nam trebaju minimum dvije pobjede i remi dok Šveđani koji su najveći kandidati imaju takvu grupu u kojoj teško da mogu đe prosuti bodove.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ne vjerujem da ce Belgija biti druga pored Turske. Takodje, ocekujem da ce Portugal i Hrvatska zavrsiti kvalifikacije na prvom mjestu. Svaka cast Norveskoj, ali mislim da su pickin dim od ekipe i da ce zavrsiti iza Danske, koja je malo bolja.
Bilo kako bilo, nijedna reprezentacija nije bauk! Ukoliko dodje do baraza, sanse su nam 50:50, ko god nam bio protivnik. Ono sto razdvaja ove kvalifikacije od proslih je faktor srece, uz svo duzno postovanje Cicu i ekipi. Sjetimo se da je i reprezentacija BiH odlicno odigrala prosle kvalifikacije, ali nije imala srece u dvomecu sa Portugalom. Sekundi i milimetri su nekad dovoljni da potpuno promijene stvari. Pogledajmo sve nase utakmice protiv Bugara - rezultati nidje veze s igrom! Ovaj zadnji je mozda jedini pravedan. A onda mi opet prolazi kroz glavu ona stativa, pa precka, pa ofsajd, koji je mozda i bio, ali da smo neko vece fudbalsko ime, mislim da bi drugacija odluka bila... Mi nijesmo ekipa koja moze da razbije nekoga (i obratno!) i zato mnogo toga zavisi od faktora srece. Vidjecemo kako ce nam se obrnut'...
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
na rtcg 2 fudbal + i naravno djurkovic![]()
Viđi Deja u šorchahahahahaaha!
axxaxaxaxaa koji brat nije realno ;xaxaxaxaxa
Prema navodima Daily Maila napadač Totenhema Piter Krauč neće se više odazivati pozivima engleske fudbalske reprezentaciju sve dok je selektor Fabio Kapelo.
Razlog? Izostavljanje Krauča iz kvalifikacione utakmice za Euro protiv Švajcarske, usprkos činjenici da je osim njega jedini zdravi napadač kojeg je Kapelo imao na raspolaganju bio Daren Bent. Na klupi je tako sjedio Fulamov Bobi Zamora, dok je Krauč završio na tribinama.
"To je bio posljednji put da je Krauč igrao za Kapela. Bilo je to skoro pa namjerno poniženje", rekao je izvor blizak Krauču za Daily Mail.
Kakav je Savicevic aka germa. Cush veli kad igraci "nadodju".![]()
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
i veli " da popiju zatvor " xaxaxaxaxa
AJMO CRNA GORO !!!
Last edited by .Bole; 05-06-11 at 19:40.
niksicani drmali stub O.o
netacno, probaj opet...
a problem je bio zbog slabo povezanih zica, pa pri svakom malo drmanju pocinje da preskace...
AJMO CRNA GORO !!!
Braco kad si vec ovdje,aj prokomentarisi grafit iz Zagreba:
"Vratite nam Cica uzmite Dubrovnik"!
Aj ok kad kazes ali ja mislim da su neki od njih posto su neki stojali u prvi red tacno kod stuba
Do narednih utakmica i eventualnog baraza ima jos dosta,ali se zato 30. jula odrzava zrijeb za kvalifikacije za SP 2014 u Brazilu.Ovo bi trebao da je raspored po sesirima:
Pot 1: Croatia, England, Germany, Greece, Italy, Netherlands, Norway, Portugal, Spain
Pot 2: Denmark, France, Montenegro, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Sweden, Turkey
Pot 3: Belarus, Belgium,Bosnia-Herzegovina, Czech Republic, Hungary, Israel, Republic of Ireland, Switzerland, Ukraine
Pot 4: Albania, Armenia, Austria, Bulgaria, Georgia, Lithuania, Northern Ireland, Romania, Scotland
Pot 5: Azerbaijan, Cyprus, Estonia, Finland, FYR Macedonia, Latvia, Moldova, Poland, Wales
Pot 6: Andorra, Faroe Islands, Iceland, Kazakhstan, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, San Marino
Meni je receno da smo se u navratima culi preko morace.Prica se po gradu da je mirko juce se posvadjao sa dejom ,bio nervozan i cuda neka....
poslije dva paklena zrijeba, red bi bio da ubodemo grcku ili norvesku recimo. u takvoj grupi bi imali ogromne sanse, a i najgori zrijeb u ovoj kombinaciji tesko moze biti tezi od grupe koju imamo sad.
tacno oko stuba su stajali varvari, ta 2 metra oko stuba, a okolo toga na ogradu su stajali niksicani..
ne vjerujem u te price da se mirko posvadjao sa dejom, sto bi se svadjao... mirko je lijepo rekao da nije odigrao mec na svom nivou, kako je trebalo, znaci nije se *****o nesto il tako nesto, nego lijepo priznao, ne bi mu dejo na tome zamjerio ako je to bio predmet te "svadje"...
SKINI GACE VUCINAAAAA, DA SE VIDI *******AAA !!!![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Da izaberem prvi - Norveška, Bjelorusija, Jermenija, Moldavija, S. Marino![]()
Za ozvucenje bi se moglo srediti (ideja)sa savezom da se prikaci mikrofon na onaj zvucnik kod video bima.Ne da bi svi culi nego....onih sa juga ne bih bilo
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
didi,nemoj tako, ovo je stvarno trebalo smislit. možda još bolje da stave mikrofone ispred tribine pa da navijači idu na razglas kad spiker ne priča![]()
Ja sam samo dao ideju nisam pricao zasto se to tako ne radi,znam da je tesko izvodljivo.Ne moras tako odgovarati odma
Evo gledam snimak vucinic je nesto tromo izgledao sinoc,kasnio je sa realizacijom nije imao tu eleganciju koju je imao u proslim utakmicama da tim potezom odluci mec
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks