ja ako se ne varam tek ces primjetiti razliku kad krenes da vozis sa raskecenim MAF-om
Imam jedno pitanje. Zato mi na auto(dok motor radi) kad skinem dzek sa MAF senzora, nista se ne desava? Skinem vratim, nista. Jedino mozda kad ga vratim posle 2-3 put, na sekund promijeni zvuk i opet radi normalno. Na plin vozim, a pali na benzin. Audi a4 1.6
pozdrav
ja ako se ne varam tek ces primjetiti razliku kad krenes da vozis sa raskecenim MAF-om
nijesam siguran ali mi ac klima ne radi u peugeot 307. mislim da je freon vrisnuo..dje bi to moga zavrsit ili da ceram u servis i zna li ko koliko kosta to? 15 pitanja spakovano u 1..junacki bogomi..
to i mene interesuje, jer mi klima ne hladi nesto... ono izbaca hladan vazduh ali nije to to
Njak Njak Njak
AC servis u Zagoric
a cijene... freon...ruke...
Njak Njak Njak
35 dopunjavanje 50 servis..
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
sa sta im je servis taj od 50 jevreja sta se podrazumjeva pod tim kad je punjenje 35?
Izgleda da je tim ljudima u zagoric zinula guzica za parama , da ti pripuni freaona uzme 50/60 eura toga kriminala i taj freaon ti ne moze trajat vise od 3 mjeseca
Servis klime znaci ciscenje hladnjaka, provjera sistema, dezinfekcija core-a...
TAKUMI
Npr. u USA je boca freona, crijevo i pistolj za dopunjavanje oko 40 dolara.
Boca od 500 grama je 6-8 dolara a crijevo je oko 5, ali to kupis, punis i onda vratis.
TAKUMI
Ja znam da smo mi u AutoZone uzimali to, nisam siguran od koliko grama je bila boca, cijena je bila oko 40 dolara, napunili smo za 10 minuta, i ostalo je crijevo i pistolj za sledeci put...
Ja sam to uzeo u Napa Auto Parts, mozda nema Nape u IL.
P.S. Get in the zone, Auto Zone!
TAKUMI
Ima li ko broj R.S. Rakocevic servisa sa NK magistrale?
koliko dobijam kaznenih poena za prekoracenje brzine? i poslije koliko mi oduzimaju vozacku, ono da moram opet da polazem?
Propale su mi bankine na golf3. Ko bi mogao da ih napravi, zakrpi ili sta vec.
Unparijed zahvalan
Last edited by Mr_G_rUzNi; 06-06-11 at 13:53.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Robert, 067 511 360.
Jeftin a dobaaaar.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks