znaci tako
znaci tako
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Mene neće više niko zamračivatiOd 1. Juna, extra tv je napustila moju kuću!
Sta si uzeo.....ili nemas vise TV?
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Od 16.juna kanali ESPN CLASSIC i ESPN AMERICA bice dio Arena sport paketa!
- CS (Viktoria) , evo 5-6 mjeseci i prezadovoljan sam uslugom. Dok traje traje, do tada će se valjda popraviti kablovska ponuda i srediti svari oko medijskog terora koji gledaoci u CG moraju da trpe za svoj novac. Naravno, to što ja mogu da uživam u svim programima neće me zaustaviti da i dalje vršim pritisak na odgovorne da zaustave silovanje sa "navodnim" pravima na prikazivanje. Ako će TV Vijesti recimo tražiti zatamnjivanje za "filmske hitove" koje smo gledali prije 5 a neke i prije 20 godina zato što su otkupili "nekakva" prava za emitovanje, onda će morati da dokažu da imaju otkupljena ista prava i za ostale filmove i serije koje emituju. Isti će važiti i za ostale, prije nego zatraže ekskluzivu, moraće da dokažu da su otkupili sve sezone/epizode dotične serije. Vi ćete morati sami da se izborite sa T-comom da vam zatamnjivanje, koje eto moraju da poštuju jer su prinuđeni na to, ide samo za vrijeme te emisije a ne prije ili kasnije a i oni će morati da povedu računa malo o tome ili će mnogi krenuti mojim putem.
Last edited by Tivatech; 03-06-11 at 09:40.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Zasto je eurosport 2 umjesto DM sat-a na kanalu 56 ?
Bako, jebeš li što?
Namjestite sliku na Fashion TV od danas je 16:9
Hvala, proslijedio sam dje treba.
ne mogu vjerovat od 12;15h danas nemam ni interneta ni extra tv-a
1500 rekose sjutra prekosjutra ili naksjutra
mislim cemu ovo ali stvarno mislim
Sale a tebe nema.................poslao sam ti PM
Neka it umanje račun za 10% onda, jer stvarno nema smisla.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Novi Extra tv korisnici cekaju vise od mjesec dana na instalaciju.SRAMOTA...Nema pireli rutera...
kod mene vec 24h nema ni interneta ni extra tv-a
STA DA RADIM
VAS VERNI CITALAC,GLEDALAC ........IZVUCENO IZ novina BAZAR
Pozovi 1500 da provjere dokle je dosla ta prijava problema i kada ce ti doci monter.
Last edited by Sale; 10-06-11 at 12:12.
Novi kanal AXN, pozicija 31. Restartujte STB ili sacekajte do sjutra. Zivjeli![]()
zvao 77777777 puta ali nikakava vajda i nikakav pametan odgovor
,,okle cu ja znat dje ti je prijava,,
Sale ajde pusti nove kanale nego pribavi mi neki i polovan router da imam internet i tv
omrcih se sa ovim internetom bilogdje i kuda
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks