View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 617 of 2251 FirstFirst ... 11751756760761361461561661761861962062162766771711171617 ... LastLast
Results 15,401 to 15,425 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto god da se desi i u velsu, i u svajcarskoj, i kod nas, jedno ce vazda bit: i momci i kranjcar su nam dali novi zivot cijelo ovo vrijeme i na tome im vazda hvala! sinoc je bilo sto je bilo, moglo je bolje, ali da smo zdravo, idemo utakmicu po utakmicu. . .
    vjerujem u nase!
    Stone the crow

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto se simona tice - ja nijesam veliki postovalac njegove igre. ipak, kad je tu mirko, pa drincic na srecini, pa jos i joveta, simon bi svakako dobro dosao. kad je on glavni u napadu, to mi se nikako ne svidja. ali sa mirkom i druzinom zna biti veoma opasan...

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by American Dream View Post
    znas kako, u velsu da uzmemo 3 komada, i sve ce biti puno lakse. svajcarci igraju sa bugarima, nece to biti lako ako bugari ostanu neporazeni protiv engleza. mislim da smo bolji od svajcaraca, tako da se tamo u bilo kojoj kombinaciji moze pucati na bod.
    Bod u Svajcarskoj, sto se god do tad izdesavalo, nam gotovo sigurno donosi baraz.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Garmis View Post
    Sa kapitenom bi trebalo jedan ozbiljan razgovor da povedu Dejo i Cico. Prvo pitanje da mu bude :"igra li se tebi nocas? ne? aj na klupu il na tribine!"...Neozbiljno, nezaintreresovano, neprofesionalno, indolentno, bezobrazno prema saigracima koje je fizicki dodatno trosio jer je svaku loptu izgubio. Setkanje po terenu vise ne prolazi, pa njemu navijaci Rome i zvizde sa razlogom.
    Sve u svemu, ostvarujemo rezultate i dalje iznad bar mog ocekivanja.
    Vala bi Dejo posljednji na svijet ima' pravo da prica nekome o nezalaganju, ali to mu nije smetalo da bude Il Genio, kao ni Vucinicu da bude majstor. Ne vidim cemu tolike prozivke za Vucinica, on nikad nije imao neku top fizicku spremu, i jednostavno nije potrebno da gubi snagu ganjajuci protivnicke bekove. A sjetite se i njegovog presinga sa pocetka utakmice, dok je jos imao snage, kada je sam stvorio priliku prakticno ni iz cega.
    Evo da ja dam neko svoje vidjenje :

Bozovic dobar. Onaj gol se nije mogao branit, ovo sto je ostalo odradio je bilo vrlo sigurno.
    U odbrani Pavicevic zaista briljantan, ja sam se i ranije cudio kako bek njegovih kvaliteta nije napravio bolju karijeru, a posle sinocnje utakmice to se samo potvrdilo. Pejovic zaista los, skoro svaki duel je izgubio, no na srecu pa Martin Petrov ne igra po njegovoj strani, inace bi bilo svasta. Basa je bio odlican sve do onog kiksa kada je zatvarao stranu sto je Pejovic ostavio praznu te mu onaj Bugarin provuce loptu ispod njega, dje je i izgubio malo na sigurnosti, a kao posljedica je dosao taj koban kiks u sledecem minutu kada su Bugari i postigli gol. Savic dosta dobar, samo mu fali da jos poradi malo na iznosenju lopte i pas igri i bice odlican u tandemu sa Basom. Kascelan se nije snasao na Savovoj poziciji, pogotovo tu mislim da situaciju kada nije pravio liniju sa Basom i Savicem vec je ostao iza, ali je srecom ipak bio ofsajd.
    Drincic sinoc ispod prosjeka, nije jos u onoj pravoj formi. Pekovic je masu trcao i borio se, nema mu se sta za zamjerit. Po meni Zverotic sinoc jako los, ali ipak je jasno da je desni spoljni za njega neprirodna pozicija. Od Bozovica se vise nije ni ocekivalo. Po meni zaista je nelogicna bila izmjena sa Faticem, jer on jednostavno nije igrac za jurenje rezultata.I cini mi se da ni njemu ne odgovara uloga sto je imao sinoc. Trebao je gurnut Beciraja, pa sto bude.
    Za Vucinica sam vec rekao, ali treba dodati da mu je ovo mozda i najgora utakmica u dresu reprezentacije. Mada zaista mu nije bilo lako, jer bio je bukvalno jedini igrac iz ofanzive koji umije sa loptom, sto su Bugari sa flasterom na njega i dupliranjem lako rjesavali. Vidjelo se koliko mu je lakse bilo igrat' kada je Jovetic usao, odma par kombinacija ala Barselona. Stevan me bukvalno odusevio za onih dvadesetak minuta na terenu, tako bitan mec nakon 10 mjeseci pauze i odlicna igra, koliko se moglo vidjeti povreda nije ostavila nikakvog traga, majstor je majstor. Djalovic konstantno, bori se kao lav, sinoc je dao i lijep gol, ali opet cu reci, po meni tu bi imali boljih opcija, i Beciraj, i Delibasic a i Damjanovic koji nije ni pozvan.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Odgledah i snimak, tako da je sad pravo vrijeme za bačit jedan komentar.
    Momcima svaka čast kako su se trudili i odigrali sinoć. Do gola je odigrano najboljih sat vremena od kad potoji reprezentacija - stvarane šanse, a protivnik ne može ni da se primakne golu. Onda primismo onaj glup go đe su nas uhvatili na brzinu, baksuzna lopta prolazi iza Savića, Baša je promašuje, i ekipa je onda potpuno pala - što fizički što psihički. izmjene su bile dobre, stevan, fatić (vidio Cico da ćemo teško dat go iz neke akcije pa ga vjerovatno uveo zbog prekida, na treninzima u tome najbolji bio), i Kašćelan prinudno. Igrači su potpuno pali, samo se igralo na duge lopte, tako da na kraju i dobro prođosmo šte ne uvališe još koji go na centaršute Petrova.
    Mada, moramo se sjetit da su realno u Sofiji Bugari zaslužili bar bod, tako da 4 boda iz dvije utakmice s njima moraju bit uspjeh. Značila bi nam ova 2 boda mnogo, ali moramo i mi bit malo realni - s obzirom na sve povrede i kartone u ovim utakmicama 11 bodova i dijeljenje 1. mjesta su i dalje fenomenalan uspjeh.
    Ne znam što ste ovoliko skočili po Mirku - poslije očajne sezone i par nenormalnih promašaja on više nije igrač od jesenas. Sinoć je trčao mnogo više nego u većini dosadašnjih utakmica, ali se tačno viđelo da nema onu sigurnost od prije. Da je bio pravi Mirko vodili bi mi sinoć poslije 3. min i lagano priveli kraju. Čini mi se ma je možda ipak ono bio mali ofsajd, mada bi valjalo da neka od tv kuća to fino provjeri. Kad je Stevan ušao par puta je lijepo sa njim odigrao, bez njega nije imao ni s kim akciju napravit da valja. Savo je odigrao do povrede utakmicu života - stativa, potpuno dominiranje stranom đe se Petrov do 60 nije vidio i ono slanje po burek i jogurt, svaka mu čast. Savić je veći dio odigrao savršeno, ali se u par situacija viđelo neiskustvo đe je bez veze ispadao. Baša je napravio prvi veći kiks, mora se i njemu nekad desit. Zato je čim je odsviran kraj ušao u svlačionicu, nije mu bilo lako, na tv se vidi da je baš bezveze promašio čistu loptu. Pejoviću se viđelo da ga drma trema zbog prve ovakve utakmice u životu, na kraju je i dobar bio kad se sve sabere. Sredina je do gola odradila vrhunski posao, Peković dobio sve duele, Zverotiću bih volio da vidim kilometražu, odrao se od trčanja, Drinčić bio dobar, ali je daleko od nivoa na kom je bio prije povrede. Božović je odigrao i bolje no što sam se nadao, eto i go je namjestio. Đalović je odigrao kao i obično, mnogo trčao i borio se, i dao jako lijep go, ni malo lako nije ono bilo pogodit. Da je Stevan ušao par min ranije možda bi mu se i ispunila želja da pokaže majicu koju je bio spremio ispod dresa, ovako je ušao kad su ostali već pali i tešto su Mirko i on mogli što u situacijama 2 na 3 ili 4. I Fatiću je ovo bio povratak poslije nikakve sezone, da uspije bar jednu da ostane zdrav mogao bi bit jako koristan. Kašćelan ka vazda, trči, trudi se, niša mu ne možeš zamjerit.
    I dalje nam je situacija za 2. mjesto dobra, možemo valjda uzet 3,4 boda u narednim utakmicama. Nešto mi se čini da će sa Englezima opet biti neka 0-0 varijanta, mada se bojim sudija u toj utakmici, da ne bude neko klanje ka sa žabarima. Najviše se nadam u sljedeću utakmicu jer smo pokazali da nam ostrvljani leže, niko nas još nije dobio, a ovi su poslije S.Irske najnekvalitetniji. Mi bi trebalo da imamao tada zdravog Stevana, valjda konačno i Simona u normalnom stanju, sa njima dvojicom ovo je druga ekipa, a i Jovanovića, Džudovića, i valjda Drinčića u boljoj formi nego sad. Do one zadnje ima dosta, viđećemo što će bit do tada pa je sad prerano predviđat što će tu bit. To bi trebalo da bude najbolje gostovanje što se tiče navijača jer do tamo nije teško doć, nema viza, a ima i dosta naših tamo.
    Ono što je loše zbog remija je što je sad vjerovatnije da budemo prvi u grupi no najbolji drugi, Šveđani do kraja imaju mnogo lakši raspored (gostuju Mađarskoj i zadnje kolo kući sa bezbrižnom Holandijom), a i u ostalim grupamo može bit ekipa koje mogu vezati par pobjeda.
    da završavam, evo roman napisah - ostaje žal što ne dobismo sinoć, al i dalje se mi pitamo!

Za malo i nas da zaboravim - sinoć najbolje izdanje do sad, ko zna kad će se onakva energija opet ponovit (protiv eng neće sigurno, njihov će bit jug skoro cijeli kad dođu).njegoševa, sve tribine ( čak i zapad na momente , svakako ostaje utakmica u lijepom sjećanju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A eo i ja koju da recem u weiz utakmice sinocnje cekao sam pola godine od engleza zivio za ovaj mec al jbg nije doslo 3 boda dosao samo jedan bod i prilicno sam tuzan bio nesto a sad kad gledam drugu stranu mi se pitamo zar imamo veliki kapital koji necemo igubiti siguran sam a ako ga izgubimo dobili smo nesto drugo dobili smo momke koji ginu za grb na dresu sto me raduje vise no ista polako ako cico ostane donjece to rezultata tako da mislim da tuga ne treba da bude prewelika a mi nismo imali 4 glavna igraca zamislite spanija da igra bez inijeste cavija pikea i jos te oporawljenjim nekim igracem spaniji bi to problem bio a ne maloj crnoj gori wjerujem kad se swi oprawe da necmeo samo 3 boda u wels uzet no i u swici ziwi bili pa vidjeli!!! OVI MOMCIZAZLUZUJU DA WJERUJEMO U NJIH !!!!

Thanks Thanks Given 
    9,329
    Thanks Thanks Received 
    6,806
    Thanked in
    2,679 Posts

kad je usao stevan mirko je odmah bio drugi igrac. Tj. sa njim je odmah krenuo da razmjenjuje lopte i vidjelo se da se igralo mirku ali ljudi sezona je zavrsena on nema treninga od tad lise ovo sa reprezentacijom i mi ocekujemo da mu se samo baci bilo kakva lopta i da on da gol. Sinoc mu nije ni bilo kakvu loptu imao ko dat. Mene je malo drincic razocarao...
    Posle prespavane noci i ja sam mnogo veci optimista i znam da ce onakvo zalaganje i onakva atmosfera sigurno dat rezultat.
    OVO JE NASA GODINA I IDEMO NA PRVENSTVO EVROPE

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samo jedno pojasnjenje - racuna se medjusobni duel u slucaju istog broja bodova, pa tek onda gol razlika? neka neko pojasni detaljnije, ako to vec nije uradjeno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

samo jedno pojasnjenje - racuna se medjusobni duel u slucaju istog broja bodova, pa tek onda gol razlika? neka neko pojasni detaljnije, ako to vec nije uradjeno...
    Da, prvo međusobni susreti, a ako je tu izjednačeno onda se gleda ukupna gol razlika.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by igorm View Post
    sto god da se desi i u velsu, i u svajcarskoj, i kod nas, jedno ce vazda bit: i momci i kranjcar su nam dali novi zivot cijelo ovo vrijeme i na tome im vazda hvala! sinoc je bilo sto je bilo, moglo je bolje, ali da smo zdravo, idemo utakmicu po utakmicu. . .
    vjerujem u nase!
    Svaka cast ... potpuno se slazem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Da, prvo međusobni susreti, a ako je tu izjednačeno onda se gleda ukupna gol razlika.
    a da li se u medjusobnom duelu primjenjuje pravilo gola na strani? recimo, svajcarci nas, nedajboze, pobijede sa 2:1, a mi smo njih 1:0...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa ako se sve poklopi i ne bude kakvih povreda mi cemo protiv Velsa igrati u najjacem sastavu (prvi put u ovim kvalifikacijama) pa zasto da ne ocekujemo da cemo to dobiti. A ne znam sto vi napraviste od tih Svajcaraca, ka da su Brazil, pa im upisasmo 9 bodova i to lagano.

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

nisu brazil, ali su imali 2:0 u engleskoj i nemaju sto da izgube bez da grizu naprijed ne bi li se dokopali 2. mjesta..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Za baraz nam treba bod protiv Walesa i Svice. Sa ovakvom igrom i pristupom (i bez potcijenjivanja protivnika tokom cijelog mecha) sasvim realan scenario.
    Sve preko toga nam otvara mogucnost direktnog plasmana.
    Pobjeda protiv Bugara bi nam omogucila nerealnu situaciju, megalomaniju, koja bi dovela do toga da vec razmisljamo o cetvrtfinalu i polufinalu EP-a
    U takvoj situaciji siguran sam da bi glatko izgubili u Kardifu, potpuno potonuli pod Englezima i na kraju opet igrali sa Svicom na biti-ne biti

I realno, mnogo je macku govedja glava. Previshe bi bilo da smo opet imali srece.
    Za baraž vam nije dosta bod protiv Walesa i Švicaraca jer su i Bugari matematički još uvijek u igri. Sve će bit puno jasnije nakon sljedeće utakmice kad Bugari dočekuju Engleze, a vi idete Walesu. Ako Englezi dobiju Bugare ili odigraju neriješeno, a vi u Walesu također odigrate neriješeno onda vam je dosta bod iz Švicarske i u baražu ste. Znači da bi vi i matematički bili sigurni za baraž trebaju vam još 4 boda. Vara se onaj tko misli da Wales neće imati motiva. Motiv je uvijek tu, ako ništa onda radi navijača, ali i radi bodova za Fifinu ljestvicu. Ja sam siguran da vi pametnom igrom možete razbit Wales, a možete iznenadit i Švicarce jer će oni bit ti koji će protiv vas morati ići na pobjedu i srljati. Tu vam se otvara prilika da ih iz kontri i polukontri razbijete. Uostalom Cico zna najbolje i upravo je u ovakvim situacijama najjači jer je hladne glave.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

a da li se u medjusobnom duelu primjenjuje pravilo gola na strani? recimo, svajcarci nas, nedajboze, pobijede sa 2:1, a mi smo njih 1:0...
    Da, naravno. Ako Švicarci vas dobiju 2:1 vi ste u prednosti radi gola u gostima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da ne zna neko ima li dje da se vidi repriza? Evo cekam da nas Montenegro-CT obraduje ka obicno ali ga nema jos.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Za baraž vam nije dosta bod protiv Walesa i Švicaraca jer su i Bugari matematički još uvijek u igri. Sve će bit puno jasnije nakon sljedeće utakmice kad Bugari dočekuju Engleze, a vi idete Walesu. Ako Englezi dobiju Bugare ili odigraju neriješeno, a vi u Walesu također odigrate neriješeno onda vam je dosta bod iz Švicarske i u baražu ste. Znači da bi vi i matematički bili sigurni za baraž trebaju vam još 4 boda. Vara se onaj tko misli da Wales neće imati motiva. Motiv je uvijek tu, ako ništa onda radi navijača, ali i radi bodova za Fifinu ljestvicu. Ja sam siguran da vi pametnom igrom možete razbit Wales, a možete iznenadit i Švicarce jer će oni bit ti koji će protiv vas morati ići na pobjedu i srljati. Tu vam se otvara prilika da ih iz kontri i polukontri razbijete. Uostalom Cico zna najbolje i upravo je u ovakvim situacijama najjači jer je hladne glave.
    Ako sve kalkulacije do sad prihvatimo, tj. da racunamo da Svajcarska dobije Bugare i Vels, nama je samo bod protiv Svajcarske dovoljan za baraz, a druge dvije da izgubimo. Bugari, ovakvi kakvi su, nemaju nikakve sanse protiv Engleske.
    Ali, ne razumijem price o barazu. Iako je to ogroman uspjeh, realno, doci ce nam reprezentacija iz prvog sesira.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Da da, znaci mozemo ladno izgubit sljedece dvije utakmice i remizirat sa Svicom i mi smo u barazhu.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tacno tako. Mi i u najgorem slucaju da izgubimo sl dvije utakmice a Svajcarci da dobiju obije, opet nam i remi s njima odgovara. A bas bi me intersovalo sto bi pricali npr da mi imamo 5 bodova a Svajcarci 11. Odmah bi nas svi otpisali

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Ako sve kalkulacije do sad prihvatimo, tj. da racunamo da Svajcarska dobije Bugare i Vels, nama je samo bod protiv Svajcarske dovoljan za baraz. Bugari, ovakvi kakvi su, nemaju nikakve sanse protiv Engleske.
    Slažem se ali ja govorim o čistoj matematici. Realnost je nešto drugo. Bugari vjerojatno gube i od Engleza i od Švicaraca. Najbolje je u svemu ovome što vi ovisite samo o sebi i svojim rezultatima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Da da, znaci mozemo ladno izgubit sljedece dvije utakmice i remizirat sa Svicom i mi smo u barazhu.
    Ma niste
    Bugari matematički mogu osvojit još 9 bodova.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Engleska prva, mi drugi.

Kraj price.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da da, i mi matematicki mozemo osvojiti 9 bodova

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ma niste
    Bugari matematički mogu osvojit još 9 bodova.
    Ali Svica - Bugarska smo vec obracunali kecinu. Bugarima ostaje jos 6 bodova, sto im je malo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Ali Svica - Bugarska smo vec obracunali kecinu. Bugarima ostaje jos 6 bodova, sto im je malo.
    Da skratimo priču. Ja vas već vidim u baražu a uz malo sreće možda će te i direktno na EURO.

Page 617 of 2251 FirstFirst ... 11751756760761361461561661761861962062162766771711171617 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)