View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 612 of 2251 FirstFirst ... 11251256260260860961061161261361461561662266271211121612 ... LastLast
Results 15,276 to 15,300 of 56262

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A po cemu smo to u barazu... Pa shvatate li vi da bi ne daj Boze kiksom protiv Velsa mi gotovo izgubili 2 mjesto...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vels mi mozhemo da dobijemo bez problema(ajde da ne baxuziram, ali objektivno smo bolja ekipa od njih, plus igraju bez motiva), ali je problem shto nam ni to mozhda nece biti dovoljno. E, kad bi Bugari i Shvajcarci odigrali jedan X to bi bilo fenomenalno, ali ovi Shvajcarci su daleko bolji, i realno je ocekivati njihovu pobjedu. a A u kolo kad mi igramo sa Englezima Shvajcarci su sa Velsom, taman da poprave gol razliku Nishta, jednostavna je racunica, treba dobiti Vels, i onda odigrati josh jednu nerijeseno i mirni smo.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

S druge strane, ipak smo uzeli bod Englezima tamo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ahh ti Svajcarci su bolji od Bugarske pa ipak u Sofiji odigrase 0/0 tako da bi mogli ponovit to jos jednom

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Kako crnjacite,kolika je euforija bila prije meca toliko je sad sve otislo u minus Kakvi smo Balkanci,nikad umjereno ili sve ode u pi*** ma****** ili smo prvaci svijeta Polako ljudi,ne zaboravite da je veceras izasao i oslabljeni sastav..Do septembra se mnogo toga moze promjenit...Rano je za pricu...
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I da, ne bih da hvalim sebe, ali tek se sad vidi ono shto ovdje pricam citavo vrijeme-koliko nam je jedan Simon Vukcevic bitan igrac. Mozhda i najbitniji igrac ovog tima.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve ste rekli, tako da se ne treba vise puno pametovat. Jedino reci da je onaj sudija SMECE JEDNO GLIBAVO, eto toliko. Cestitam momcima na dobroj igri, potrudili su, nismo imali srece u par situacija al jebiga to je fudbal.

p.s. PRESMRDJELI SU SA ONOM PJESMOM MUTAVOM SVE IM ****, oni sinovi ona *****
    Para vrti dje burgija neće.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ovaj sastav je bio oslabljen ali ovaj sastav je mogao i trebao da pobijedi nocas.Vidjite nam napad jaci na klupu no u prve i jaci je ovaj sastav od Bugara,garantujem,ali nisu umjeli nocas.Vels mozemo dobit ali cemo krv propisat za tu pobjedu,a bez nje necemo ni drugi bit.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    Kako crnjacite,kolika je euforija bila prije meca toliko je sad sve otislo u minus Kakvi smo Balkanci,nikad umjereno ili sve ode u pi*** ma****** ili smo prvaci svijeta Polako ljudi,ne zaboravite da je veceras izasao i oslabljeni sastav..Do septembra se mnogo toga moze promjenit...Rano je za pricu...
    Ma ne, nisam uopste pesimista, i dalje drzimo situaciju u svojim rukama, i dalje je ovih pet utakmica jedan od najvecih uspjeha crnogorskog sporta uopshte, nije to problem. Ali treba biti realan, a realno je reci da je OVA UTAKMICA neuspjeh, i da je sada tezhe nego shto je bilo prije. Daleko je od nemoguceg, vrlo je realno da prodjemo, ali je tezhe. Naravno, Kranjcar i igraci i treba da budu optimisticni i samouvjereni, i zato podrzavam onakve izjave, jer najgore shto mozhe da nam se desi je da nas zahvati sindrom Zorana Filipovica. Ali, treba i biti realan i pogledati istini u oci, i sagledati stvari pravilno. Ja sam siguran, da to upravo sada objasnjava i Cico svojim igracima

I da, zaboravljam stalno, svaka chast Sjeveru za transparent! Oprostio sam im ono "*****i sa zapada" kad sam ga vidio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kod gola je zverotic kriv jer je pustio pop drugi put ono krilo da prodje i centrira,
    najgora figura nocas je mirko vucinic, nejde po sredini prvog poluvremena, djalovic kida vrsi presing na halfove i vidi mirka kojeg boli *****, i rukom mu pokazuje da potrci ovaj ga mrsika,
    druga situacija, djalovic mu odigrava loptu koja ide visoko ovaj ga psuje, neka nam je najbolji igrac al onakvo ponasanje sramno
    znao sam d anece na dobro izac one dvije precke, al eto srecom su i svajcarci i englezi igrali nerijeseno,
    nama nema vise kalkulisanja svaku moramo dobit
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e da, volim ovaj nas narod, do utakmicer smo bili prvaci svijeta, sad smo dno, daj malo objektivnosti a i d asmo izgubili sto cemo sad, treba momke podrzati uvijek
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Za mene se sve može reći osim da sam megaloman. Nijesam nerealan, ali ruku na srce nezadovoljan sam ovim rezultatom. Ovo nam je bila najlakša utakmica za dobiti jer će sljedeće tri biti vrlo, vrlo teške. Apsolutno me ne interesuje rezultat Engleska - Švajcarska. Nama je bila potrebna pobjeda protiv Bugara kako bi imali šansi za najbolje drugo mjesto jer baraž gotovo sigurno znači neuspjeh (težak protivnik + sudije o čemu je govorio Dejo Savićević). Nijesmo uspjeli da se odvojimo od Bugara i Švajcaraca a što je najgore imali smo pobjedu u džepu. Najžalije mi je što smo imali vođstvo i što smo ga prokockali. Naravno, nije sve tako crno. Još uvijek sve zavisi od nas iako će biti đavolski teško. Dobre stvaro su i što Mirko nije dobio žuti karton, Simon odradio kaznu a Stevan poslije 10 mjeseci bez jedne utakmice u nogama se konačno vratio i za vrijeme provedeno na terenu pokazao klasu. Savo odličan a mali Savić me je oduševio. Samo zamišljam Bataka na njegovom mjestu i što bi se sve tu noćas izdogađalo. Atmosfera u Njegoševoj prije meča i kasnije na stadionu je bila za pamćenje. Pošto sam bio na sjevernoj tribini (galerija sektor A) odnosno na istom mjestu kao protiv Švajcarske mogu reći da je večeras bila neuporedivo bolja iako je bilo više ljudi nego što ima mjesta zbog toga što su ljudi radije išli da navijaju na galeriju nego da sjede dolje. Bilo je tako sparno i zagušljivo da sam se bio pošteno oznojio. I čitav stadion je bio sve osim šminka. Zaista, svaka čast na tome.
    I još nešto. Bugari su našu himnu dočekali zvižducima (što je valjda tamo i ne samo tamo normalna pojava). Pokazali smo ima kako se poštuje himna i teško da će iđe više čuti aplauze prilikom izvođenja njihove himne. Zbog tih stvari sam nevjerovatno ponosan.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    e da, volim ovaj nas narod, do utakmicer smo bili prvaci svijeta, sad smo dno, daj malo objektivnosti a i d asmo izgubili sto cemo sad, treba momke podrzati uvijek
    Ko ih to ne podrzava?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Didi legendice,samo tako hrabro.
    A ovo jes bravo,kiksa je Zverotic i ne samo taj put.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

A nesto razmisljam, i ti Svajcarci, da oni sve dobijaju, ne bi ni igrali kvalifikacije no bi ih unaprijed racunali na Evropsko.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    A nesto razmisljam, i ti Svajcarci, da oni sve dobijaju, ne bi ni igrali kvalifikacije no bi ih unaprijed racunali na Evropsko.
    Da, ali oni su kixali vec dosta utakmica, tako za ocekivati je da dobijaju. Plus, neki igraci su im u mnogo boljoj formi nego prosle godine(Inler prije svih, zatim Ziegler, Barnetta)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ove neznalice od Bugara ce dobit kuci lagano a i nas vjerovatno i ne znam dje igraju s Velsom mada to vjerovatno i nije bitno.
    Tacno se ovim kiksem napravila situacija koje sam se pribojavao da nam svi ovi dobri rezultati i trenutna dioba prvog mjesta nakon pocetka kvalifikacija nece bit dovoljni ako se neke stvari odviju kako se odviju jer smo sad iako smo od pocetka prvi dosli u situaciju da nam je svaka sledeca biti ili ne biti

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    I još nešto. Bugari su našu himnu dočekali zvižducima (što je valjda tamo i ne samo tamo normalna pojava). Pokazali smo ima kako se poštuje himna i teško da će iđe više čuti aplauze prilikom izvođenja njihove himne. Zbog tih stvari sam nevjerovatno ponosan.
    Nisam ispratio taj dio.. stvarno je tako bilo? Super, svidja mi se
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sa druge strane, dako se poklopi vishe da odigraju Mirko, Simon i Joveta zajedno pod Cicovim vodjstvom. Stvarno je red vishe. Shvajcarci jesu jachi, ali ovakva ekipa mi uliva nadu da cemo im dati gol, a to bi moglo da bude kljucno, jer Shvajcarci daju malo golova, mi imamo chvrstu odbranu(uprkos nocasnjem kixu kod gola) i vrlo je nerealan scenario da nam daju tri gola.

Ovo sve naravno, pod uslovom da se pobijedi Vels. To je sad utakmica svih utakmica, ali tu smo realno jaci tim.

Thanks Thanks Given 
    9,348
    Thanks Thanks Received 
    6,827
    Thanked in
    2,687 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

A ovi Bugari su tako odvratni,ne umiju bez na x da odigraju.a nocas ne da nisu osvojili bod no smo ih mi castili a dobro je da ih ne castismo i sva tri

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Nisam ispratio taj dio.. stvarno je tako bilo? Super, svidja mi se
    Bio je gromoglasan aplauz sa svih tribina pogotovo na početku himne kao i na kraju.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Tacno se ovim kiksem napravila situacija koje sam se pribojavao da nam svi ovi dobri rezultati i trenutna dioba prvog mjesta nakon pocetka kvalifikacija nece bit dovoljni ako se neke stvari odviju kako se odviju jer smo sad iako smo od pocetka prvi dosli u situaciju da nam je svaka sledeca biti ili ne biti
    Raspored je kriv. Svajcarci imaju prilicno lak posao, dok smo mi od ovih predstojecih utakmica jedino tezu imali na Wembley-u.

Nevjerovatno mi je da je ovako losa ekipa kakva je Bugarska, realno trebala da dobije Svajcarsku.
    A i Englezi posrani, da su dobili nocas, slavilo bi se i sa ovim remijem.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Zaboravili ste kakvo je stanje bilo dok nisu krenuli ove kvalifikacije. Momci su napravili čudo do sada!
    Ali megalomanija crnogorska je očigledno jača od razuma.

Ovaj oslabljeni tim je diktirao tempo Bugarima koji igraju bolje nego ranije. Šteta zbog te greške ali moralo se nekad desit.

Ne zavaravajte se da će Švajcarci imat lak posao s Bugarima.
    Mi smo dokazali da se sa svima možemo nosit i sve su opcije otvorene.
    Dobra stvar je što u nastavak kvalifikacija ulazimo jači za nekoliko igrača koji će skinut teret Mirku sa leđa.

Takođe Cico zna šta radi, po prvi put sam u životu zadovoljan jer reprezentacija za koju navijam ima kvalitetnog stručnjaka koji zna kako da pripremi ekipu i taktički i psihološki. S njim smo postali jaka reprezentacija. Dejo bi trebalo da učini sve što treba da ga zadrži i za sledeći ciklus.

Opušteno ljudi. Biće sve kako treba.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    9,708
    Thanks Thanks Received 
    6,018
    Thanked in
    2,295 Posts

Vidji vidji shta se po forumu chini... Kakva druga mjesta momci, kakvi barazhi...??? Karamo engleze i kao prvi idemo na evropsko...
    #fakenews

Page 612 of 2251 FirstFirst ... 11251256260260860961061161261361461561662266271211121612 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)