View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 611 of 2251 FirstFirst ... 11151156160160760860961061161261361461562166171111111611 ... LastLast
Results 15,251 to 15,275 of 56262

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oladite ljudi. Ne mozemo svaku perfektno odigrat. Falilo nam je kreativnosti na sredinu, povrijedjeno dosta igraca, i to je to. Vucinic jeste slabo odigrao, ali ne moze brat svaku utakmicu razliku da pravi. Umoran je. Basa i Savic su odlicno igrali, kao i Pavicevic, posebno u ofanzivi. Pekovic bez greske.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne bih da ispadam defetista i preveliki kriticar, ali ovo je ozbiljan neuspjeh. Iz vishe razloga.

Prvo, ogromna shansa je propushtena, a shansa se otvorila nerijesenim rezultatom Shvajcarske i Engleske. Da smo dobili veceras, sad bi imali chitavih 8 bodova vishe od Shvajcaraca i pobjeda protiv Velsa(objektivno najslabije ekipe u grupi) bi nam matematicki obezbijedila drugo mjesto, i omogucila da potpuno rastereceno igramo protiv Engleza i chekamo ih na kontre. Ovako nam treba josh puna 4 boda, koje moramo trazhiti protiv Engleske, Velsa i Shvajcarske. Prvo, bice ogroman pritisak na nas sa Velsom, a drugo, i Engleska i Shvajcarska su, tu se ne treba zavaravati, jace ekipe od nas. Sudjenje protiv Bugara je bilo definitivno na nashu shtetu, ali ne treba biti nauchnik pa shvatiti da to nije zbog Bugara, vec zbog Engleza i Shvajcaraca, koji se projektuju da budu prvi i drugi u grupi. To treba da nam da neku sliku shta nas sve cheka protiv Shvajcarske u gostima.

Drugo, shansu smo propustili nashim greshkama. Prvo neshvatljivom preckom Bashe u napadu(mislim, ono bih ja pogodio zhmureci), pa onda glupostima u odbrani posle datog gola. Oba puta krivac je bio Basha, kojemu je ovo najlosija partija u reprezentaciji, kao i Vucinicu. Najbolji nas pojedinac je bio Savo Pavicevic, shteta shto mu nije ushao onaj shut, ono je po svim zakonima fizike trebalo gol da bude. Medjutim, nije bio, i previshe je shansi jednostavno propushteno, pa je kazna stigla.

Trece, ovo je psiholoski veliki minus. Sad je vishe nego ikad na Kranjcaru da ekipu ohrabri i da je spremi za septembar. Medjutim, to komplikuje prica oko njegovog ugovora. To bi se moralo, MORALO shto prije zavrshiti,pa da se ekipa u avgustu okupi, odigra koju prijateljsku i pozitivno reaguje protiv Velsa.

Chetvrto, problem je shto ce i protivnici da dodju odmorni. Englezi iz septembra i Englezi iz juna nisu nikako ista ekipa. A otvorila se situacija da ce bod u toj utakmici mozhda biti presudan. Drugacije je igrati sa Englezima na Wembley-u potpuno rasterecen i igrati pod pritiskom protiv Engleza. Shto se tice matematike, ne treba se zavaravati i tvrditi da ovaj rezultat nije nishta promijenio, jer jeste. Vrlo je jednostavno-svi su ukalkulisali da Shvajcarci nece dobiti Englesku, pa su na osnovu toga pravili kalkulacije. Shvajcarci je NISU dobili, a ipak su ostali na 6 bodova razlike, i sad imaju chistu racunicu:dobiju sve do kraja, i chekaju nas da kiksnemo protiv Engleza. Jeste da moraju da nas dobiju sa 2 razlike, ali ukoliko povedu 1:0, ocekujte penal za njih, ili crveni za nas, tako neshto. Bice gusto, svakako.

Shto se tice pluseva, napad je bio solidan(ali realizacija uzasna), uspjeli smo da ne "potonemo" psihicki nakon primljenog gola, i,shto je najveca nesreca, bili daleko bolji od Bugara. Vratio se Jovetic, i to je veliki plus, a i lijeva strana sa Jovanovicem i desna sa Simonom ce sasvim drugacije da izgleda. Ipak, hitne se mjere moraju preduzeti, a ugovor Kranjcara je prva. Zatim slijedi pobjeda protiv Walesa. To je apsolutni imperativ i to se mora odraditi. A zatim protiv Engleza ko shto ponese. Ali upravo je to neuspjeh, jer smo mogli DO ENGLEZA da rijeshimo situaciju.

Shto se tiche Kranjcara, ispalo je da je u pravu shto nije uveo Jovetica od prvog, a ja sam pogrijesio. Vidi se da sa strahom ulazi u svaki duel, da josh nije psiholoshki spreman u potpunosti, onih 20ak minuta mu je bila prava mjera. Greshka je bila shto nije ubacio Kascelana od prvog, a Zverotica prebacio na lijevog beka, jer je onaj Pejovic beskorisan totalno. Drincic je takodje bio dosta losh. Taktika je bila odlicna, da je ushao gol u prvom(kao shto je po svim zakonima fudbala, fizike, ljudskim i bozhijim trebalo da bude), fino bi pokrpio defanzivu na poluvremenu i to bi bilo to. Ovako se sve rijesilo u drugih 45.

Shto se tiche Bugara, to je (a ovo govorim potpuno objektivno i bez ikakve gorcine i pristrasnosti) jedna odvratna smecarska ekipa, koja igra uzasno prljavi fudbal i na cijoj strani je bio i sudija. Dovoljno je reci da 2 puta nisu izbacili loptu kad je nash igrac bio povrijedjen. Zhelim im svaki neuspjeh. Sudijama takodje. Navijanje je bilo na najvisem nivou, chitava atmosfera je bila fenomenalna...Sve je bilo tu, sve se bilo poklopilo, samo je rezultat izostao
    Last edited by Recordare88; 04-06-11 at 22:44.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Pavicevic igrac utakmice...Steta sto je bio povrijedjen pa nije mogao da izgura do kraja,a mozda bi cak ako je to ikako moguce odigrao i jace od ovoga...
    Joveta,kakav majstor,da je igrao od pocetka bilo bi 2-3 razlike...
    Na pocetku maler,stativa i precka...
    Gazenje Bugara u svakom smislu...
    Jedino je ekipa pala od 60 do 70 minuta i Bugari su dosli do gola,potpuno nezasluzeno...
    Imali su srece vise nego pameti u ovom mecu,Pavicevic i Basa,kakav maler,samo po 2-3 cm u stranu ili ovamo dolje i bilo bi BUUUC
    Sa ovakvom igrom mislim da ni Englezi ne mogu nista...
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja samo da kazem da je onaj crnac najgori igrac fudbala kojeg sam ja imao prilike da gledam, i jos je smece.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sa tribina nije lako sve ni vidjeti... zar je Basa pogrijesio kod gola? Ja sam stekao utisak da je Savic promasio loptu. Nista, bili su duplo bolji u zadnjih pola sata. Imam malu primjedbu na Mirka. Znam da kritika na njegov racun mozda nije fer, ali moram primijetiti da je veoma malo duela dobio. Isli su na njega jako, i rekao bih veoma uspjesno.

Sto se same utakmice tice, po nekad treba vise srece. A mozda smo srecu potrosili u prvim mecevima, pa sad moramo na kvalitet. U prvom mecu je jedan Elsadov udarac bio dovoljan, a sad treba mnogo vise. Na poluvremenu je trebalo da vodimo, i sve bi bilo drugacije. Dva puta okvir gola... jako se rijetko to vidja u 3 minuta. Steta, velika, velika steta. Sa aspekta drugog najboljeg mjesta je steta, boli me uvo za prvu poziciju. Obrni okreni, prvo mjesto se mora zaraditi protiv engleza u Podgorici. Sad nam ostaje da se presaberemo, da se povrijedjeni oporave, i da se uz vecu dozu prizemljenosti ode u Vels po tri boda. Ne zelim reci da je euforija doprinijela ovome, apsolutno ne. Ali eto... igraci sad znaju da se u Kardifu manje-vise mora po pobjedu ako se zeli ostati u trci za najbolje drugo mjesto. I dalje je sve u nasim rukama. Pobjeda i dva remija su vjerovatno dovoljna, i veoma realna, po mom misljenju.

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Ja samo da kazem da je onaj crnac najgori igrac fudbala kojeg sam ja imao prilike da gledam, i jos je smece.
    Brazilac onaj,u svom zivotu Brazilca da igra gore od onog vidio nisam...A kakva je tek fukara....Pih,trebali su ga istamburat dobro,da primiri...

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako stoji situacija s najboljim drugoplasiranim ekipama?

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Soniks View Post
    http://www.uefa.com/uefaeuro2012/standings/index.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Ovako: http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Eu...d-placed_teams

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mi i dalje prvi sa 11 bodova, za vratom nam disu Hrvatska sa 10, i Portugal sa 10, ako se ne varam.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Milo mi je što sam imao priliku da gledam ovu utakmicu i nemam ništa da zamjerim...SVAKA ČAST MOMCI!!!
    psrotiv sreće se ne može ali protiv protivnika može...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by American Dream View Post
    igraci sad znaju da se u Kardifu manje-vise mora po pobjedu ako se zeli ostati u trci za najbolje drugo mjesto. I dalje je sve u nasim rukama. Pobjeda i dva remija su vjerovatno dovoljna, i veoma realna, po mom misljenju.
    1. Ako se zeli ostati u trci za drugo mjesto uopste.
    2. Vrlo nerealna, po mom misljenju.
    Last edited by Mad_dog_KO; 04-06-11 at 23:03.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakva šteta. Zaslužili smo pobjedu ali jbg, nismo imali sreće ovaj put. Svaka čast momcima svakako!

Dosta toga mi se vrzma po glavi ali ona stativa Pavićevića, kakva greota...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zadovoljan igrom, bar do 70 og minuta. Nije mi jasan ulazak Fatica u igru.
    Sad smo zakomplikovali sebi zivot, jer se bojim da nam ode druga pozicija ako ne dobijemo Wels, al otom potom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sta nas briga za drugo mjesto kad idemo kao prvi. Svaka cast momcima, a definitno imamo najbolje navijace na svijetu. Cekam da vidim snimak ali i Sasa Matic bi vidio onaj faul nad Joveticem, Savo genijalan a Bugari imali srece vjerovatno ka nikad.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne znam,veliko razocarenje.Imam utisak da se moglo jos vise.Stoji sve da nismo porazeni,uzeli smo bod,opet smo jednaki s Englezima,ali opet,propustena je ogromna sansa.
    Moram da kazem da nas je sudija istorturisao,izmaltretirao i izivio se na nas.Nismo imali srece,stativa,precka,onaj sut Bozovica cini mi se u durgo,preko precke itd.
    Svatio sam namjeru Kranjcara da se ne zalijecemo,da ne napadamo mnogo u prvo poluvrijeme,nisu se ni Bugari mnogo zalijecali u prvo,dijelom sto im mi nismo dozvolili,dijelom sto su i oni cekali;ali cini mi se da nas je premalo bilo u prvom poluvremenu i oni okviri gola su vise plod individualnih poteza nego igre.
    Mislim da se ne moze onako,kako smo izasli nocas,previse fizikalisanja,a tehnicar samo jedan u ekipi,Mirko.Igre nije bilo,sve neke na silu duge lopte,cesto i neprecizne,bunarenje i gadjanje Mirka koji je nocas slabo odigrao.Borio se jes,vukao i po dva-tri igraca ali kontraproduktivno i lose.Prosuo je vise od pola napada.
    Pavicevic i Basa su doktori.Pejovic,ne moze,ipak ne moze,onaj sto je njima igrao po desnoj strani dribler,znaci Luka mu nije smio pric,u startu je udaljen od njega svaku je loptu ovaj primio,ovaj ga pretrcava s loptom u noge.Drincic ispod svakog nivoa,Pekovic i Zverotic nit losi ni posebno dobri,ali Bozovic realno ne bi trebalo da igra.Istina je da su sve to momci koji se bore muski ali nece uvijek ta borbenost i pozrtvovanost nadoknadit manjak kvaliteta.
    U drugom poluvremenu krenuli smo i mi i Bugari,i mi dadosmo gol.Zasluzio je Djalovic gol.Doslo je vrijeme da i Djala postigne vazan gol u kvalifikacijama da bude nagradjen za sve nesebicne i freneticne partije koje pruza.Erupcija,odusevljenje...medjutim,neshvatljiv pad od 50 i nekog minuta.Kao da je sve gotovo,taman kad se cekalo da ih dotucemo jer smo trenutno bolji od njih sigurno.Dadose nam Bugari gol,naivno,na pad neki odbrane,bas ga uvalise.Raspali smo se,odbranu smo posle igrali stihijski,napad i dalje na Mirka i prepao sam se da nam ne uvale ovi jos jedan i onda mrka kapa.
    Zakasnilo se sa Joveticem,usa je u 70. cini mi se.Cista klasa,maestro.Moralo se otpocetka uc sa nekim kreativcem,jer onako na snagu cistu malo se moze.Odma se osjetio Stevanov ulazak.Zasto Fatic?Onamo je trebalo Beciraja uvest,ili pri kraju mjesto Djalovica,Beciraj se morao uves.Fatic,nista ne doprinosi.Prepao se mozda Kranjcar da ne bude to preofanzivno pa primimo gol na kontru ali Beciraj moze da trci gore dolje,pa kad ako ne sad,sa njegovom snagom i brzinom da se raznese bugarska odbrana.
    Odbrana nam je pala,a dosta je doprinio tome vezni red koji se nije vracao mnogo kao i Savo koji je shvatljivo dosta isao naprijed.
    Uglavnom,mislim da smo od Bugara bolji,da smo trebali veceras da ih dotucemo i odmeo na prvo mjesto.Zasto smo pali ja ne znam.Zasto nismo organizovano napadali,nego sve dugom loptom,zasto je Mirko morao da upropasti onoliko napada,zasto je Stevan kasno usao,zasto nas je sudija nagrdio i brdo faula nad nama nije svirao a planinu nepostojecih odsvirao njima?Ne mogu da tvrdim,ali onako u prirodnoj brzini na stadionu cini mi se da nas je i ostetio sa dva nepostojeca ofsajda.
    Nismo imali srece,a sudjeno nam je katastrofalno ali cini mi se da smo sami sebi dosta krivi.Nismo se odlucili za lijepu igru,nastupili smo bez tehnicara i nismo dosli do pobjede.Momci se jesu borili i izgarali ali nemam onaj osjecaj posle utakmice da su sve dali od sebe ali nije htjelo,mislim da se moglo jos.
    Ovako se nece moc,Svajcarci ce nas ispljaskat laganice kod njih min 2 gola ako bude taktika ka nocas.Da ne zaboravim,jedna krucijalna stvar,kako se vidjelo nocas koliko nam je falio Simon i od kakve je on vaznosti za nas tim i koliko daje i u odbrani i u napadu.
    Evo ovo je ovako prvi utisak,kad odgledam snimak ispravicu se ako sto budem pogrijesio.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    9,348
    Thanks Thanks Received 
    6,827
    Thanked in
    2,687 Posts

dakle vjerovatno su ovi momci sto su napisali po kilometar sve objasnili ali eto da i ja kazem nesto u dva tri reda.

Velika prilika propustena i pitanje je uopste da li cemo biti drugi u grupi. Ko prati fudbal i ko je danas gledao svajcarce mora da zna da oni ce lagano da prodju sa bugarima i velsom a ruku na srce i mi im nismo ni blizu po organizaciji. Necu da smaram ali od danas je i dugo mjesto ne bas blizak cilj obzirom da vels nije toliki uzas i da mora makar nekom bod uzet na svoj teren. Nadam se iskreno da nece nama ali.....ulazak fatica katastrofa mrdnuo momak nije umjesto beca da ubaci da preleti one bugare, pejovic ko god sta pricao veze nije imao dje se nalazio.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mi smo i dalje najbolja drugoplasirana ekipa.

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Mi smo i dalje najbolja drugoplasirana ekipa.
    Ali uz jedan od tezih rasporeda i raspodjelu bodova na tabeli

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Ne bih da ispadam defetista i preveliki kriticar, ali ovo je ozbiljan neuspjeh. Iz vishe razloga.

Prvo, ogromna shansa je propushtena, a shansa se otvorila nerijesenim rezultatom Shvajcarske i Engleske. Da smo dobili veceras, sad bi imali chitavih 8 bodova vishe od Shvajcaraca i pobjeda protiv Velsa(objektivno najslabije ekipe u grupi) bi nam matematicki obezbijedila drugo mjesto, i omogucila da potpuno rastereceno igramo protiv Engleza i chekamo ih na kontre. Ovako nam treba josh puna 4 boda, koje moramo trazhiti protiv Engleske, Velsa i Shvajcarske. Prvo, bice ogroman pritisak na nas sa Velsom, a drugo, i Engleska i Shvajcarska su, tu se ne treba zavaravati, jace ekipe od nas. Sudjenje protiv Bugara je bilo definitivno na nashu shtetu, ali ne treba biti nauchnik pa shvatiti da to nije zbog Bugara, vec zbog Engleza i Shvajcaraca, koji se projektuju da budu prvi i drugi u grupi. To treba da nam da neku sliku shta nas sve cheka protiv Shvajcarske u gostima.

Drugo, shansu smo propustili nashim greshkama. Prvo neshvatljivom preckom Bashe u napadu(mislim, ono bih ja pogodio zhmureci), pa onda glupostima u odbrani posle datog gola. Oba puta krivac je bio Basha, kojemu je ovo najlosija partija u reprezentaciji, kao i Vucinicu. Najbolji nas pojedinac je bio Savo Pavicevic, shteta shto mu nije ushao onaj shut, ono je po svim zakonima fizike trebalo gol da bude. Medjutim, nije bio, i previshe je shansi jednostavno propushteno, pa je kazna stigla.

Trece, ovo je psiholoski veliki minus. Sad je vishe nego ikad na Kranjcaru da ekipu ohrabri i da je spremi za septembar. Medjutim, to komplikuje prica oko njegovog ugovora. To bi se moralo, MORALO shto prije zavrshiti,pa da se ekipa u avgustu okupi, odigra koju prijateljsku i pozitivno reaguje protiv Velsa.

Chetvrto, problem je shto ce i protivnici da dodju odmorni. Englezi iz septembra i Englezi iz juna nisu nikako ista ekipa. A otvorila se situacija da ce bod u toj utakmici mozhda biti presudan. Drugacije je igrati sa Englezima na Wembley-u potpuno rasterecen i igrati pod pritiskom protiv Engleza. Shto se tice matematike, ne treba se zavaravati i tvrditi da ovaj rezultat nije nishta promijenio, jer jeste. Vrlo je jednostavno-svi su ukalkulisali da Shvajcarci nece dobiti Englesku, pa su na osnovu toga pravili kalkulacije. Shvajcarci je NISU dobili, a ipak su ostali na 6 bodova razlike, i sad imaju chistu racunicu:dobiju sve do kraja, i chekaju nas da kiksnemo protiv Engleza. Jeste da moraju da nas dobiju sa 2 razlike, ali ukoliko povedu 1:0, ocekujte penal za njih, ili crveni za nas, tako neshto. Bice gusto, svakako.

Shto se tice pluseva, napad je bio solidan(ali realizacija uzasna), uspjeli smo da ne "potonemo" psihicki nakon primljenog gola, i,shto je najveca nesreca, bili daleko bolji od Bugara. Vratio se Jovetic, i to je veliki plus, a i lijeva strana sa Jovanovicem i desna sa Simonom ce sasvim drugacije da izgleda. Ipak, hitne se mjere moraju preduzeti, a ugovor Kranjcara je prva. Zatim slijedi pobjeda protiv Walesa. To je apsolutni imperativ i to se mora odraditi. A zatim protiv Engleza ko shto ponese. Ali upravo je to neuspjeh, jer smo mogli DO ENGLEZA da rijeshimo situaciju.

Shto se tiche Kranjcara, ispalo je da je u pravu shto nije uveo Jovetica od prvog, a ja sam pogrijesio. Vidi se da sa strahom ulazi u svaki duel, da josh nije psiholoshki spreman u potpunosti, onih 20ak minuta mu je bila prava mjera. Greshka je bila shto nije ubacio Kascelana od prvog, a Zverotica prebacio na lijevog beka, jer je onaj Pejovic beskorisan totalno. Drincic je takodje bio dosta losh. Taktika je bila odlicna, da je ushao gol u prvom(kao shto je po svim zakonima fudbala, fizike, ljudskim i bozhijim trebalo da bude), fino bi pokrpio defanzivu na poluvremenu i to bi bilo to. Ovako se sve rijesilo u drugih 45.

Shto se tiche Bugara, to je (a ovo govorim potpuno objektivno i bez ikakve gorcine i pristrasnosti) jedna odvratna smecarska ekipa, koja igra uzasno prljavi fudbal i na cijoj strani je bio i sudija. Dovoljno je reci da 2 puta nisu izbacili loptu kad je nash igrac bio povrijedjen. Zhelim im svaki neuspjeh. Sudijama takodje. Navijanje je bilo na najvisem nivou, chitava atmosfera je bila fenomenalna...Sve je bilo tu, sve se bilo poklopilo, samo je rezultat izostao
    Znas kako,dosta dobro pises pa sam cesto u situaciji da ne mogu da ti dam reputaciju jer sam ti je vec skoro dao,tako je i sad a inace bih se slozio sa svakim slovom iz tvoga posta.Jedino za Jovetica dao bi mu ja jedno 10-tak minuta vise a jeste da se bojao i potpuno mi je to razumljivo.Plus si mi odgonetnuo cemu onakvo sudjenje bez trunke obraza.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Trebalo je Kašćelana da rokne Kranjčar odmah nakon vođstva, opustili smo se malo nakon tog gola.
    Sa Drinčićem je ista stvar kao i sa Boškovićem otprilike. Čovjek zna da igra loptom bolje nego ostali vezni igrači, ali kao takav nam, kako se ispostavilo, u ovoj igri koju forsira Kranjčar - više odmaže nego li što donosi korist.
    Treba nam igrač 'bez mozga', koji će da dere protivnika, za kreativnost su već zaduženi Mirko, Simon, Stevan...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nisu mi jasne izjave selektora i igraca posle meca. Razumijem optimizam, ali izgleda da jos nisu svjesni u kakvoj su situaciji.
    Druga stvar, ne svidja mi se sto se vec krece sa 3 boda protiv Velsa, kao pred ovu utakmicu. A ova nocas je, po meni, 3 puta laksa od te u septembar.
    Malo smo svi poleceli, pazite kad smo dosli do toga da svi racunamo na 3 boda U GOSTE, i to jednoj ostrvskoj ekipi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ljudi mislili vi sto ocete,drugo mjesto nam je od nocas dosta dalje,poslusajte vi mene ludoga.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U barazu smo 100%, ali mene to ne zanima znajuci kako se diriguje izvlacenje parova za isti. Zanima me najbolje drugo mjesto ili cak prvo.

Thanks Thanks Given 
    9,348
    Thanks Thanks Received 
    6,827
    Thanked in
    2,687 Posts

pridruzujem se crnjacenju ali baraz je sad puna kapa vjerujte mi....igra dosta velsana po engleskoj ima tu igraca i slazem se da je ovaj mec bio za tri boda a do kraja sam ja racunao na jos dva boda i to englezi odje i mozda vels u goste nesto nisam optimistican protiv svice. Iskreno se molim da cemo se smijat i reci da sm pisao gluposti za nekih tri mjeseca ali....

Page 611 of 2251 FirstFirst ... 11151156160160760860961061161261361461562166171111111611 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)