Sve u svemu, nije loshe za sad - samo nam gol fali!
A tek Bashin?
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Sve u svemu, nije loshe za sad - samo nam gol fali!
Sve u redu, samo da ne primimo gol, a u napadu, što napravimo - napravimo.
Pobjeđujemo.
Crna Gora ale!!!!!
I'm one of 50 sisters who killed their own husbands on the first wedding night.
Oh, my god it was so good....
A kakve dvije greske Base, sto je ovo?
Jos jedan korak smo blizhe Euru12
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
ostalo sve isto.. i dalje +6 ispred bugarske i svajcarske...
Vels, Engleska pa Svajcarska...
Shteta, veliku smo sansu propustili veceras.
roll tide
Sto znaci ovo za zrijeb za svjetsko prvenstvo 2014? Necemo bit u prvi sesir?
pavicevic +rep!
djalovic +rep!
basa -rep!
svaka cast, izgoreli su na terenu..
Steta, jedna greska i kazna... Steta!
Tu es mon héro!
Baša je poslije primljenog gola izvukao jednu stopostotnu, ali je njegov pad neki uzrokovao one šanse i bugarski go... on nam je istovremeno ogromna snaga i Ahilova peta, jer je dovoljno da posustane malo i odmah su problemi u odbrani. Ali ne treba biti nezadovoljan, odlične partije dosta igrača, zalaganje maksimalno, povoljan rezultat, i dalje smo neporaženi, tako da san i dalje traje.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Sad nas Svajcarci mogu stic na bodove ako dobiju Bugarsku, nas i Vels i ako mi izgubimo od njih i Engleza, a dobijemo Vels. No, sad MORAMO dobit Vels.
ja ne znam o cemu pricate vi
jeste li bili vi na stadion
kako ocekujete da basa i savic igraju NORMALNO kao nocas od 60inekog minuta.
ljudi, vezni red u defanzivi nije postojao, a pavicevic i pogotovo luka su se od 60inekog slabo vracali i svako ubacivanje veznih i napadaca bugara su njih dvojica morali sami da ciste.
nemojte tako. savic i basa svaka cast. vucinic nocas samo nek je zdravo
Treba je Jovetic igrat od prvog minuta. Velika greska sto nije tako bilo.
Mogli smo, ali nijesmo! Svaka cast svima, a posebno Pavicevicu!
Na kraju je dobro sto ne izgubismo. Odbrane nije bilo nakon primljenog gola. Do 60. minuta smo igrali perfektno!
Vels - druga mec lopta! Samo glavu gore! I dalje smo u odlicnoj poziciji i nema potrebe da panicimo...
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
Svaka cast igracima. Stvarno su se borili, izgarali na terenu. Steta sto je jedna greska omogucila Bugarima da postignu gol ali ide se dalje.
Bozovic standardno dobar. Kod gola nista nije mogao, jednostavno uhvacen je u raskoraku.
Sto se tice odbrane cini mi se da je Pejovic bio najslabija karika. Pavicevic je bio fenomenalan. Kako je igrao samo. Kakva 2-3 driblinga, potpun je izgubio igrace Bugarske, pa onaj sut, pola stadiona je vec vidjelo tu loptu u mrezi cini mi se.
Basa i Savic su odlicno odigrali. Basa je jednom pogrijesio ali isto tako spasio je cist gol u onoj situaciji kada su bugari izasli 2 na 1.
Sredina standardno dobra. Vidi se koliko Drincic znaci ekipi, Bozovic isto odlicno odigrao, Pekovic i Zverotic standardno.
Vucinic i Djalovic su strasan presing igrali. Citavo vrijeme su trcali, pogotovo se to odnosi na Djalovica.
Joveta pokazao kakav je igrac. Cist faul nije sudjen nad njim i to u 90' cini mi se.
Ne treba biti nezadovoljan, bod je odlican. Najbitnije je sto sami odlucujemo o svemu, ne zavisimo od nikoga.
Ali najvece pohvale zasluzuju navijaci. Svih 90 minuta su bili fenomenalni. Bez teksta su me ostavili. Hvala im.
Basa je kiksnuo,ali ljudi on drzi onu odbranu,mi nemamo zadnje vezne!Steta,trebala nam je ova pobjeda...
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Poslije Djalovicevog gola, svi su pomislili gotovo je i po prvi put na ovim kvalifikacijama je ona pozitivna tenzija koja drzi ovaj tim, bar sredinu i odbranu, splasnula. Mene ovaj Drincic recimo nishta nije napravio citavu utakmicu a ni ne grize na terenu ka recimo Kascelan i Pekovic.
Svaka cast momcima, zelja kao nikad do sad. Atmosfera, sto rec?
O utakmici. Prvo poluvrijeme doktorski odigrano, prepustanje inicijative, sporadicni napadi i nedostatak srece.
I sve je islo dobro do gola. Odje treba pohvalit Sava za onu odlicnu loptu i Djalovica koji nikad vise onakav gol nece dat
Onda smo izgubili glavu. Cini mi se da smo vise napadali kod 1-0 nego kod 0-0, sto je bilo pogresno. Mnogo mjesta pozadi, neshvatljiva ispadanja Savica (kad ga je Petrov prebacio) i i Base (igrac koji je skoro izgubio loptu protura mu je kroz noge, onda i kasnjenje kod gola). Ne zamjeram im, desava se, ali neocekivano od njih dvojice.
Nije mi jasno zasto Ivan Fatic dobija sansu. Ako neko ima vremena neka mi objasni je li to igrac koji ce da donese pobjedu. Ulazak Jovete se odma osjetio, par dobrih poteza ali neshvatljivo preskakanje igre s njim na sredini.
Sad ce neko rec dezurni kriticar. Nisam, dobro je ovo, nismo izgubili, a mogli smo, realno.
Iako imamo 6 vise od Svajcarske (Bugare bih otpisao). Oni bi, s ovom igrom mogli dobit sve 3 utakmice, jer su realno favoriti u svakoj od njih.
Svi pricaju da je ovo odlican rezultat, i jeste, ali smo sad dosta zakomplikovali situaciju, i bice MNOGO tesko doc do tog drugog mjesta. Cak i pobjeda protiv Velsa ne znaci nista ako izgubimo s 2 ili vise protiv Svice (naravno ako oni sve dobiju).
Last edited by Mad_dog_KO; 04-06-11 at 22:09.
Idu li direktno dvije najbolje drugoplasirane ekipe? Ako je to slučaj, još uvijek smo to mi i eventualno neko iz grupe H.
Biće pakao poslednja utakmica, gostovanje Švajcarcima.
Igračima se noćas nema što zamjerit. Izgarali su na terenu kao i uvijek a bili su u poprilično oslabljenom sastavu. Izvući će pouke svakako.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Basina greska je POCETNICKA ... pa pricajte sta god 'ocete !!!
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks