Jbg, najjeftinije je pravit A3 pa ga staviti u zoom-er i podesiti scale nego praviti svaki model posebno.
A posto Audije kupuju dumb ass-es kao sto je Trile onda...
Shto je ovo te je svaki Audi isti, kako ovo prave ova auta ovako??!
Blah...
Jbg, najjeftinije je pravit A3 pa ga staviti u zoom-er i podesiti scale nego praviti svaki model posebno.
A posto Audije kupuju dumb ass-es kao sto je Trile onda...
TAKUMI
tacno tako. Kad mene pitaju sta vozim, samo kazem srednji audi. Imas male, srednje, velike, visoke i kradene audije. Ko ce se zamarat oznakama kad su to ustvari sve A3 kao sto fabija kaze.
Znaci ja vozim srednji zuti a3
Originally Posted by my name is ...
sa zatamnjenim staklima
She is only here to annoy herself!
Gumball 2011
![]()
kako li je bilo u Beogradu, danas su prosli.
Nisu prosli, jos su tamo![]()
You'll Never Smoke Alone..
Vidjeh s5 danas u PG. Crveni,na Ct table. Dobar bogami![]()
shto je ono a7 ispred rokspeda, cemu ono sluzi ? ??
Vidjeh juce crnog pola gti kroz grad nov, klasika cista
sorry za off
10 puta sam reka' a reci cu vala i josh koji put ako treba: Ispala mi je dobra kombinacija za auto sa veoma malom kilometrazom od kojega necu glavoboljat neko vrijeme dok skupim pare za neko malo ozbiljnije auto. Eto zato sam kupio Audi A3 1,9 tdi iako sam tvrdio da treba sve dizelashe ukinut itd itd.. Nadji mi ti posa neki sa nekom pristojnom platom pa evo ovim putem obecavam da vishe nikad necu uzimat dizelashe. BMW rulez i tachka.. Ovo je samo prolazna jedna stanica za mene i to je to. Mada ako cemo pravo, Audi je dobar auto, sasvim pristojan. Ja se samo pitam zashto prave skoro pa identichne modele inache pravo da ti rechem toliko sam se navozao raznih kola dosad da uopshte neshto nisam puno mozgao shto cu sledece da kupujem u momentu kupovine onoga Audija. Tako je ispalo i to je to. Kombinacija mi je bila dobra. Auto je bilo preshlo samo 38500 km, a i sad je praktichno novo sa nekih 56000 km. Eto odgovora zashto sam Jaudija kupio...
a3 1.9 tdi presao 38500?! koje god?!
A ovo ko sve Audije vozi.. To se Fabia malo shalio, siguran sam u to :P
Mada mene nemo'te rachunat u te "klasichne" vozache Jaudija, ovo je kod mene prolazno
Kad skupim pare za nekoga ljudskoga Bensona, eto me pravac u jednu peticu, bez puno razmishljanja. Automatik naravno, da pochinem vishe od shaltanja po vas dragi dan
NSX, 2006-to je godishte. Sad ce mu registracija, 12-toga juna. Trenutna kilometraza 55400 km
Last edited by cookie; 02-06-11 at 17:18.
a to ja reko prvi model pa mi bi sumnjivo![]()
I ovako je mala kilometraza, za jednoga dizela je to ispod nekih "standarda" kolko prelaze ljudi po zapadu a i ovdje. Ispada da je to nekih 10-tak hiljada godishnje shto je smijeshno za dizelachu. I to ne bi bilo ni toliko da ja nisam ishao do Italije jednom (puteshestvija 2500 km) i tri puta do Beograda i nazad. Praktichno novo auto
vidjeh a7 onaj 'sivi' ili koja je vec ona boja... U POKRETU. Najljepsi auto na teritoriji CG.
Originally Posted by my name is ...
Bješe li Vukčević ono mrzi BMW dizele? Kad bude kupio 760Li i sipao i registrovao od svojih para neka zapali sve u CG, evo dajem mog odma...![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
kako svi se prodaju sa istom pricom ( odjednom cijelom gradu ispada neka kombinacija streasna za savrsen auto al nazalost samo im privremen) ....................
Nije to auto nego prevozno sredstvo, kad uzmeš nešto iz WV grupe tipa golf, passat, A3, A4 dizeli to je zato što nisu u finansisjskoj mogućnosti za održavanje nekog automobila recimo bmw benzinca.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks