pa, onda kažu kako moderatori ne valjaju...eeee... a vi sve naše želje ispunjavate! pozdravljam akciju!![]()
Postovani forumasi na insistiranje mnogih da se nesto doda, nesto popravi... obavjestavam vas da će zbog instaliranja novih opcija večeras od 00:00 forum biti offline.
Admini će se truditi da to ne bude bas predugo, ali ne bi obećavali precizno vrijeme koliko to moze potrajati.
pa, onda kažu kako moderatori ne valjaju...eeee... a vi sve naše želje ispunjavate! pozdravljam akciju!![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
nadam se da nije kasno predlazem da ako zelite i mozete da dodate neki news feed za vijesti iz zemlje ili svijeta,bilo bi zanimljivo da postoji sa strane na forumu kao sto ste ubacili ovaj dio za najposjeceniji topic.
Bako, jebeš li što?
a dobro, zna se šta se može, a šta ne... to što ste krenuli da radite je pola želje u startu!e, ako bi ja meni ugađala...
mada i ne tražih ništa
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Onda preuzimam na sebe obavezu da ti sve zelje ispunim![]()
Dvoje su se tako smuvali...![]()
![]()
I ja sam zensko !![]()
Bako, jebeš li što?
Osim imena, promijenio si i pol, a? Dzabe ti sad. Otisao si u Hag.
I am so post-rock I shit sad birds.
ovi klipovi što su bili za vrijeme dok forum nije radio su predobri![]()
Zavrsen je servis foruma.
Problem koji se javljao zadnjih nekoliko dana sa attachmentima je konacno u potpunosti rijesen. Poboljsana je sigurnost protiv spambotova. Vjerovatno vise necemo gledati navalicu spambotova kao prehodnih sedmica. Sada YouTube linkove mozete direktno da kopirate u post editor, i oni ce se automaski prikazati u playeru. Odradjena je i generalna optimizacija foruma, tako da ce forum malcice brze da radi.
\\OFL•GIC
ne bih da vas traumiram, ali what's new prikazuje pretragu od prije pola sata....
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Rijec je odrzana. Sad nemaju fleku i boje su kristalno cistte
Akcenat je na masovnost sto ne znaci da se neće neki i provuci. Vazda je dobrodoslo da se prijavi cim se primijeti pa kad se to rijesi i pobrisu spamovi izbrisace se i post koji prijavljuje. Tako će se vazda imati pregled kolika je azurnost moderatora od prijave do reakcije i valjda neka prijava nece stajati danima ili satima.
Evo sam nesto probao pa cemo da vidimo
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks