Reci da nisi platio e-Cekom nego PayPal-om, i ako treba forward-uj mu fakturu koju si dobio na email... Reci fino da ukoliko ima nekih nesuglasica, da ces otvoriti slucaj pa neka eBay procjeni ko je u pravu...
evo sad mi je poslao
dal da mu saljem sto , da mu zaprijetim sa otvaranjem slucajaHi
E-Cheques can take some time to clear.
Once it does, I will send your parcel.
You will be notified once your watch has been dispatched.
Have a nice day,
MHT
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Reci da nisi platio e-Cekom nego PayPal-om, i ako treba forward-uj mu fakturu koju si dobio na email... Reci fino da ukoliko ima nekih nesuglasica, da ces otvoriti slucaj pa neka eBay procjeni ko je u pravu...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
evo sad sam poslao , a u medju vremenu mi je poslao kao da je provjeravao racun i kao nema uplate ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Jel frankova? - Jeste!http://www.dealextreme.com/p/handhel...-blender-13437
evo i ja pokusah danas da se sa ckb-ovom debitnom karticom prijavim na paypall.iako sam kao zemlju stavio sloveniju,a pod "State / Province / Region" Crnu Goru,nijesu mi dozvolili da kompletiram registrovanje naloga.valjda su po broju kartice (visa electron) provalili da je crna gora u pitanju ili banka koja je izdala karticu u cg.
kako god,zna li iko varijantu da li se sa ovom ckb-ovom debitnom karticom moze trgovati preko pay pall-a (nekim hvatanjem krivina,kao sa slovenijom),ili sto se ove kartice tice,da sacekam da stave cg u spisak?
...e da,i imam li sto pokusavat na paypall sa maestrom,jer sam i nju dobio iz ckb-a zajedno sa visom?
Pokušah juče djeci da kupim (on line) igricu SIMS 3 ali mi iz nekog razloga na više sajtova ne prihvataju VISA karticu (NLB).
Je li ko kupovao satove sa http://www.mastersintime.com i zna li za koliko vremena stizu u cg?
Interesuje me jeli nedje postojao topic sa linkovima ka ebay-u i ljudima koji vrse dostavu u CG ili nesto slicno
Znam za ovaj topic
https://forum.cdm.me/showthread.php?...u-u-Crnoj-Gori
ali mi se cini da je bio nedje jos jedan,pa ako neko zna nek mi posalje ako nije problem.
Budućnost
a kad bi postavljali link ebay prodavaca koji salju za CG, lista bi bila preeedugacka.. valjda sam umijes vidjet ko salje ko ne.
Znam to,nego sam mislio da je bio jedan topic sa tim.
Budućnost
jeli ko uspio da se registruje na pejpal sa visa electron karticom atlas mont banke?
nazalost ovaj metod vise ne radi :/
evo mene opet
onaj problem od prije , malo smo se naglabali ja i onaj kupac i evo ga u petak salje kao je ipak legla uplata ali je nesto bio zeznuo paypal i da mu nije bila prijavljena uplata bla bla i kako je sad sve uredu i proizvod ce poslati u roku od jedan dan i poslat ce tracking number. Uglavnom nije se javljao za vikend(aj reko mozda ne rade) , ni u ponedeljak , poslao sam mu poruku u ponedeljak ali nista isto tako ni juce nista ...
da ja ipak otvorim Case ???
ps. i kako se otvara jer to do sad nikad nisam radio![]()
Kupio sam tv karticu na ebay i u napomenu kad sam platio dodao da mi posalje na moju pravu adresu jer mi je paypal registrovan na hrvatsku a stavio sam pravu adresu kao primarnu adresu za isporuku, ja sad slucajno pogledam kad traking number, pise poslato iz Singapura za Hrvatsku. Je li imao neko ovaj problem, sta ce sad biti, ostacu bez kartice i para vjerovatno???
Podji na: http://resolutioncenter.ebay.com/
I samo prati korake... Prilicno je jednostavnoKad to submit-ujes, prodavac ce imati rok od 7 dana da odgovori... Ako ne odgovori, eBay ce to rijesiti u tvoju korist, i vratiti ti pare nazad...
Da, al to je ona adresa koja se prikaze u checkout-u, tj ona koju ti stavis u primary shipping address... Ona moze biti confirmed i unconfirmed...
Dakle ako prodavac pise da salje samo na PayPal adresu, to samo znaci da nece prihvatiti da mu naknadno saljete neku novu adresu koja nije bila u checkout-u... Jedino ako napise da salje samo na confirmed Paypal adresu, to je onda nesto drugo![]()
Služi li mail tracking čemu osim da vidiš da li je paket krenuo
od 31.05 imam samo informaciju da je krenuo iz Hong Kong-a, nema ničeg drugog. Ima li naša pošta podršku za praćenje pošiljke ??
Last edited by Rakun; 10-06-11 at 08:45.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ukucaj taj tracking broj ovdje: http://195.66.165.22/posiljkainfo/Pretraga.aspx da vidis je li dosao u nasu postu...
zahvaljujem na informaciji
dobio sam ovo
malo konfuzno
em "domaći saobraćaj" (i za Crnu goru važi ono Crna Gora do Tokija ???)
em "posiljka preuzeta" ( da li su samo dobili informacije o njoj ili je došla poslije nedjelju dana ??)
i na kraju "posiljka otpremljena" !!!!!
Last edited by Rakun; 10-06-11 at 10:03.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks