nije se desavalo ovako kasno da ih daju i pustaju u prodaju, osim na nekim slabijim mecevima...
Nije samo u petak, nego i u četvratak, imaju 4 šaltera, 100 karata se prodaje po satu, znači za 1 dan bi se sve moglo prodat tako nek se ne nadaju puno ljudi u petak kartama...
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
nije se desavalo ovako kasno da ih daju i pustaju u prodaju, osim na nekim slabijim mecevima...
AJMO CRNA GORO !!!
koliko se sjecam, bar za trebovanje karata situacija je bila drugacija, tj da sam sigurno jedno 10 dana prije meca imao kartu u rukama...
a sad ni ovi sto su trebovali ne dobijaju no tek u petak il cetvrtak
AJMO CRNA GORO !!!
ukljucite me))
a u 4um odavno sam tamo))
pozz iz tivta
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
I oni koji trebuju će tek u četvrtak imati kartu.
ja nabavio za jug, preko saveza na trebovanje
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
U koliko će počet prodaja u četvrtak?
U cetvrtak i petak od 14 do 16h na stadionu buducnosti kod sluzbenih prostorija FK Buducnosti (ulaz pored kladionice lob pa na I sprat) vrsice se preuzimanje TREBOVANIH karata, za clanove koji su narucili karte preko KLUBA NAVIJACA !!!
A za sve navijace spremili smo NAVIJACKI PAKET koji se sastoji od svilenog sala i pamucne majice, i iznosi 10e, postoje 2 vrste sala
U reonu Podgorice svi oni koji naruce najmanje 5 paketa, imaju dostavu, ostali neka dodju cetvrtak i petak i moci ce da kupe ovaj paket
![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Ovo je izgleda T-com učestvovao u izradi šala, kao i uvijek.
majstore sledeci put ti daj pare da se odradi to,posto imas zamjerke na ovo sad.
BBNSC
Dao si mi strašan predlog.
I bez ljutnje.
Da li ce navijachi iz NK standardno biti na juzhnoj tribini? Jesu li gostujuci navijachi najavili dolazak i u kom broju? Zna li se.
Navijachi iz Niksica ce biti na sjeveru, dje i treba, a djeca iz Nikshica ce biti na jugu. Sto se gostujucih navijaca tice znam da dolaze onaj Blazhe i Bogomil iz Asenovgrada a za ostale ne znam.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
didi ima li ikakve sanse za kartu?
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
ima, danas od 10 pa dok ne prodje dio karata namijenjen za danasnji dan, onda sjutra opetnaravno kod sportskog
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
haahahhahahhahahahahhahaahaahaha![]()
:)
j*bem ti savez i njihovu neorganizovanost. jbt na shta je ono licilo danas, ko da smo neandertalci, nikakvog obavjeshtenja dje se ceka za koju tribinu, kad ce pocet prodaja, a svi se skupili u 2 kvadrata da na onu vrucinu zamirisu lijepo... pih pih... na kraju sam dosao do karte za sjever, tako da sve ovo shto sam ranije rekao ne vazi![]()
A ovi na saltere ako ne zakasne pola sata ka da nista učinjeli nisu i jos nisu napisali dje se za koju tribinu kupuje. I ne daju pet karata da se uzme,samo 4, a protiv albanije, uzbekistana, tunguzije i sl. da sam im trazio hiljadu dali bi mi
Jel zavrsena prodaja za danas?
nemas sto ici, vjeruj mi. jedino mozda za zapad...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks