ja mislim u 10 sati nije sigurno mada je sigurno da jedna osoba preko 3 do 4 karte nece moci da uzme :![]()
ja mislim u 10 sati nije sigurno mada je sigurno da jedna osoba preko 3 do 4 karte nece moci da uzme :![]()
evo su prepravili na sajtu saveza
Raspored medijskih aktivnosti Subota, 28.05.2011.
Okupljanje Hotel "City"
13.00 Pres konferencija Pres sala FSCG selektor svi mediji Nedjelja, 29.05.2011. 18.00 Brifing Trening kamp FSCG 2 igrača svi mediji 18.30 Trening Trening kamp FSCG - otvoren Ponedjeljak, 30.05.2011. 19.00 Brifing Trening kamp FSCG 2 igrača svi mediji 19.30 Trening Trening kamp FSCG - 15 minuta Utorak, 31.05.2011. 19.00 Brifing Trening kamp FSCG igrač, trener svi mediji 19.30 Trening Trening kamp FSCG - 15 minuta Srijeda, 01.06.2011. 19.00 Brifing Trening kamp FSCG 2 igrača svi mediji 19.30 Trening Trening kamp FSCG - 15 minuta Četvrtak, 02.06.2011. 19.00 Brifing Gradski stadion 2 igrača svi mediji 19.30 Trening Gradski stadion - 15 minuta Petak, 03.06.2011. 13.00 Pres konferencija Pres sala Gradskog stadiona selektor, kapiten svi mediji 19.30 Trening Trening kamp FSCG - zatvoren
Evo na Tv Vijesti pomenuše da Fiorentina nije branila da igra Jovetić i da je vrlo moguće da startuje.
Last edited by [kinetic]; 31-05-11 at 22:45.
Corsica 1:0 Bulgaria
Drugo je trening, drugo je utakmica...a ja nisam rekao da ima tremu ili da se plasi, nego da su svi zivi napravili pritisak nenormalan...Nego nebitno, svi gledaju samo svoju guzicu ...to je dobro poznato odje kod nas...
Danas je na treningu uvježbavana formacija Božović-Pavićević, Savić, Baša, Pejović(Jovanović povrijeđen, mada bi trebao da se oporavi)- Peković, Drinčić, Zverotić-Jovetić-Vučinić, Đalović. Baš je bila opuštena atmosfera, da je Brano Milačić prokomentarisao da mu je lakše bilo da nije dolazio danas.
Ne sviđa mi se nikao ideja da Stevan počne, u prvih 30 min je uvijek najviše jakih i oštrih duela, ali vjerujem da Cico i društvo znaju što rade. I na treningu se vidi koja su klasa Mirko i on, i kad je opušteno daleko su ispred ostalih. Ali ako ga na treningu paze, Bugari neće sigurno...
ja cu da kampujem, jer je frka sa kartama u niksic, i ocu da se obezbjedim da ne bi se desilo da placam kartu 100 eura... ide li se sjutra na trening?
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Bugarska je večeras u gostima poražena u prijateljskom meču od selekcije Korzike 1:0. Jedini gol postigao je Kavali u 72. minutu.
Za Bugarsku su meč počeli Mihailov, Bandalovski, Ivanov, Miliev, Zanev, Stilijan Petrov, Jankov, Delev, Popov, Martin Petrov i Genkov.
Ova odbrana je sprdnja sva iz njihove lige
a i ostali nisu neshto, izuzev dva Petrova, mada ovog Popova je trazhio Blekburn ljetos ali lako cemo s njim
ako odigramo kao protiv Shvajcarske ne gine im 2-3 goal realno![]()
Stop the world I wanna get off.
kao sto drasko rece, joveta je igrao u tom improvizovanom prvom timu na treningu... ali su ga dosta pazili, dosta puta se culo da neko kaze "pazi ga"...
i obavezno beciraja u prvi tim, umjesto djalovica...
AJMO CRNA GORO !!!
Ne brinite za Jovetu ljudi, neće ga stavit Cico u prvih 11 ako postoji imalo sumnje da bi ga to sputalo ili eventualno ugrozilo zbog povrede. I ja mislim da je realnijie da počne na klupi pa uđe eventualno u drugo pol. ali ne sumnjam da Kranjčar i Stevan to najbolje znaju!
Mene više brine izostanak Jovanovića i eventualna igra Pejovića, no se nadam da će to bit ok...
Takođe se nadam da će počet Fatos umjesto Đalovića...
Kad je trening danas tačno zna li se?? Onaj mi je kamp u komšiluk pa bih pošao da ih vidim malo...
Ja ipak mislim da ce poceti Djalovic, pa ce izmedju 60/70 min uci Beciraj i Jovetic onako svjezi ima da ih razbucajuA ne svidja mi se nikako to sto bi Pejovic mogao da igra, ja bi ubacio Jovanovica pa makar pod inekcijama xexee
samo da dobijemo pa neka pocinje ko god oce.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Je li ispratio ko Misin potez juce na prilog na TV Vijesti,ono zaobilazenje golmana i felsovana lopta petom u go kroz noge nekome.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Oce li se sjutra prodavat tj oce li bit karata za sjever
Ove kvalifikacije Mirko odlicno igra za reprezentaciju, dako tako bude i protiv Bugara.
oce, u 10 ti se valjda otvara biletarnica...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks