Mislim da nisi osetio ironiju u Signoreovom postuInace, ako Sod pobedi Rafu, Novak postaje prvi. Stvarno nezahvalno za prognozu, dosta zavisi od Rafe. Mada, kad malo bolje razmislim, ne verujem da Sod moze da uzme Rafi 3 seta, jedan za drugim, a sto mec bude duze trajao vece sanse dajem Nadalu.
I cekajte, ljudi, nije Federer jos prosao u polufinale ;p Monf je dobio njihov poslednji susret na mastersu u Parizu, pre 7-8 meseci.
Ma, salim se, i ja ocekujem Rogerovu pobedu, mozda i u 3 seta, ali neka budu bar 3 duga seta ;p
Viktor me je prijatno iznenadio. Dosta je napredovao, nije neki veliki talenat, ali je bas veliki radnik i konstantno radi na sebi (za razliku od Tipse). Mozda moze nesto da uradi "na juris" dok se Murray ne zagreje, s obzirom da se igra 1 set, ali ko zna...
I jos ovo sa Delpovog twittera:
Mi amigo @DjokerNole me gano muy bien, честитке!!! Que sigas con tu buena racha!! Gracias a todos por sus msj, seguiremos trabajando...
Radio google translateInace mu je pozeleo nastavak niza.
![]()

Reply With Quote

Inace, ako Sod pobedi Rafu, Novak postaje prvi. Stvarno nezahvalno za prognozu, dosta zavisi od Rafe. Mada, kad malo bolje razmislim, ne verujem da Sod moze da uzme Rafi 3 seta, jedan za drugim, a sto mec bude duze trajao vece sanse dajem Nadalu.
Inace mu je pozeleo nastavak niza.
PopCorn 

Bookmarks