mozda i znate tu alfu odje se po gradu vozi neka crvena boja (cudna crvena...)nk table ...ima zvuk to je za bruku
brzi,a znam da ce me prva 2-3 mjeseca unistit posle ce bit lakse
![]()
8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
Pa po gradu prvih mjesec dana racunaj 30-40e(eura ne litara) goriva na 100tinak km...
Za odrzavanje jes skupa, i treba je odrzavati, ali u poredjenju sa autima te klase, ispada jeftino...ako me svatash (malo kopiram stefana)
Ima 4 sonde, posto su josj skinuti katalizatori, ali svi koliko sam upucen, vjerovatno vecina istih nece dugo (ako i dalje radi) i tu racunaj 300+ eura...
Generalno, auto kao auto je bruka, GTA nije za ljude kojima ce bilo sto biti skupo da plate za istu, i da....takav auto regularni koshta 10000+ eura napolje![]()
mozda i znate tu alfu odje se po gradu vozi neka crvena boja (cudna crvena...)nk table ...ima zvuk to je za bruku
brzi,a znam da ce me prva 2-3 mjeseca unistit posle ce bit lakse
![]()
Ta alfa se vozi kroz CG vec par godina...promijenila je vlasnika vise nego neka dobra prodavacica ljubavia i udarana je...
e brate sad me nagrdi .... al ozb
![]()
JBG, to je cinjenica, ali mogu ti rec da sam ja provozao taj auto, i mogu ti rec da sam se posle "graCkih prica" o njoj, bash, ali bash prijetno iznenadio
Auto ide, bash kako treba, lezi, utegnuta, koci , odlicne gume...znaci bash jedan pristojan auto, e sad ne kazem da je ka iz fabrike, ali moj sud je da je auto bash dobar!
Pogotovo, imaj u vidu da taj auto napolje puno vishe vrijedi, a samim tim ih napolje nisu odrzavali i zavlacili u nju ruke nepismeni majstori, ali za sad se drzi![]()
e ne znam ...ja sam ju juce vozio malo ,nije losa ,ima da se ulozi malo, sredi zapustena je....ne znam isplati li se trgovat majku mu ....![]()
mene brine sto je sve ove godine na nk table samo ............
Ja prvi put chujem za tu....koliko se prodaje, je li reg ? mislim registrovana ;Pp
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Da, istina je da je auto promijenio 5 vlasnika, ali realno, i dalje kida![]()
e neka je mijenjala 101 vlasnika... danas sam ju vozio to auto je ludo kidaaaaaaaaaaa![]()
ovu nijesam gledao do sad
uh e ove sto nisi gleda do sad ubijaju na zandvoortu kakvih ima nabrijanih sumanutih ultra brzih
A dje je ovo slikano, napolje ili kod nas?
joxo07- Kolika je sad cijena onoj GTA?
a sto mislis kod ovog sminkera i swiss![]()
kachite linkove normalno, forum je pobudalio pa se ne mogu ovi attachmenti otvarat..Dobra dzulka![]()
razmisljao sam da uzmem alfu 147 , neki benzinac... posto se krecu povoljno ali nesto ih ne hvale...pa ako imate neki savjet za mene dobro bi mi dosao![]()
Bassman
ja imam...ne uzimaj neku u koju moras odma da ulaze pare...pa neka je ne znam koliko jeftinija...ako kupujes auto uzmi neku koja vidis da je ok...
isto tako, obrati paznju na trapove, to im je slaba tacka...mada sad imas da uzmes kod nas reparirane viljuske, ukupno su oko 180eur..sve cetri...a bolje su od ovih koje se prodaju u prodavnicama, gdje jedna kosta 100eur pa gore...
bila je jedan u blok5 plava,bezinac, prodavala se...mada ne znam je li prodata...
Pa otprilike kako je EKV rekao, samo ono....generalno 147 je mnogo dobar auto, interesuje me ko je to ne fali i zbog cega konkretno, ne ono...."mrzim alfe i njemac je zakon pa to ne valja", nego konkretno neko zasto i kako sa iskustvom![]()
http://www.motortorque.com/research/alfa-romeo-147.asp
Poor reliability. Expensive running costs and residual value.
eto![]()
She is only here to annoy herself!
vala je glupo vishe i trap taj pominjat, ista stvar na vecinu novijih auta...AUTA, ne traktor/kamion i shto li vec....gornje viljushke cesh najceshce mjenjat i one su 40tak e nove (nove koje nishta ne valjaju jer su original iz pm...)....
a evo i sa Top Gear sajta, znaci testiraju je kao novu (20000e), ne kao polovnjak od 3000e
The Alfa Romeo 147 is a decent enough thing to drive and still conspires to look better than most more modern rivals, but there’s better metal out there. Still, the safest way to earn your Alfa stripes and become a certified Sergeant in Clarkson’s petrolhead army
http://www.whatcar.com/car-reviews/u...ummary/23591-5 jos neki tamo...
P.S. A ti Fabija, mozes i sa svog naloga da pishesh, a ja cu rec' NSX-u da koristish njegov nalog u ove svrhe![]()
Last edited by brzi_pas; 06-06-11 at 22:49.
alfa ide kao auto od 250 konja nit bolje nit gore... mislim da ne mozes ici brze za manje para. To je 3.2 atmosferski motor, on ili IDE ili NE IDEzapustena je dobro, neregularna je, registrovana je kao 1.8 twinspark, svi vlasnici strecaju od svake patrole ali jebiga. koliko para toliko muzike
sad ne znam koliko ti se nudi ali ako hoces da se jedan period 'izmeracish' na jedno dosta brzo auto - dobar je izborali pazi, ako te neku udari nogom u vrata, ode auto na dva dijela :P
Originally Posted by my name is ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks