Page 106 of 108 FirstFirst ... 65696102103104105106107108 LastLast
Results 2,626 to 2,650 of 2695

Thread: Islam!

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,928
    Thanked in
    1,453 Posts

Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    Svo znanje dolazi od Boga. Covjek nemoze nista znat a da mu to Bog nije otkrio i dao.

Kako vi to ne shvatate?

Svasta od ovoga naroda....
    Nemoguce da si ovo izjavio ozbiljno. Svo znanje dolazi od boga? Mislis znanje kao sto je "univerzum je star 6000 godina i Zemlja je ravna ploca"

Reci ti meni kako ti ne shvatas da je postojanje boga nemoguce bas zbog toga sto mu pripisujes sve te natprirodne sposobnosti? Kao prvo dokazano je da ne moze da bude ni svemoguci ni sveznajuci bog. Zahvali se razumnim ljudima koji razmisljaju logicki. Dalje, dokazano je da se svijest i inteligencija razvijaju na visokom stupnju evolucije. Jedan od argumenata koji vjernici obozavaju da koriste je da nista ne moze da nastane samo od sebe i stoga sve ima tvorca. Ti bas volis taj argument jer si u vise navrata postavljao slike insekata cijom kompleksnoscu i savrsenstvu se divis i pripisujes im bozansko porijeklo. Ali kad pitas takve vjernike ko je stvorio boga, njihov, mozemo otvoreno reci, idiotski odgovor je da je bog oduvijek postojao. A to je nemoguce ako ni zbog ceg drugog onda zbog toga sto ste upravo vi vjernici zagovornici toga da nista tako savrseno ne moze da nastane samo od sebe. A sta je savrsenije i komplikovanije og boga? Da bi nesto bilo savrseno mora da bude stvoreno - vas argument. Po toj logici i bog mora da bude stvoren. Posebno bog mora da bude stvoren jer je najsavrseniji. Zato bi bog bio izuzet iz te logike? Samo zato sto vama tako odgovara? Ne mozete logiku da izvrcete po zelji. Ako cete da se koristite logikom idite do kraja, a ne samo do tacke do koje vam odgovara.
    Sa druge strane imamo nauku koja ima teoriju i neke dokaze da je univerzum ili nastao iz nicega kako kaze Stephen Hawking, ili da je oduvijek postojao u nekoj svojoj jednostavnoj formi prije Big Banga kad je poceo da se siri i da se razvija. Ne znam za tebe, ali meni se cini logicnije da je nesto nastalo postepeno nego da je neko savrseno komplikovano bice koje je oduvijek postojalo stvorilo sve da bi to sve nadgledalo i kaznjavalo ili nagradjivalo. Da ne zalazim sad u detalje kako je ideja o bogu nastala prije vise hiljada godina kao rezultat neznanja i straha a kasnije je koriscena radi politicke manipulacije; i kako su religiju propovjedali iskljucivo muskarci i kako je bilo malo pismenih ljudi koji su bili u stanju da napisu sve te bajke i da ih podmetnu ljudima itd. I svi ti ljudi nisu znali ni 2% onoga sto danas znamo a smatrali su sebe kadrim da pisu o tome kako i kad je svijet nastao. A ti si eto povjerovao u sve te budalastine bez razmisljanja bas kao i nepismeni pustinjski ljudi bronzanog doba. Mene bi bilo sramota.

Reci mi jos samo ovo: kad se razbolis, molis li se bogu da ozdravis ili ides kod doktora da te lijeci naucnim putem?
    Stvarno ocekujem odgovor.

Ja sam ti postavio link za eto samo jednu knjigu "The God Delusion" i vidi se da si to u potpunosti ignorisao. Sto samo potvrdjuje da ti ne zelis nista da naucis. Ti ne zelis da dovedes svoju vjeru u sumnju. Svaki ateista ovdje je procitao gluposti koje ti i Dawud i vama slicni nazivaju istinom a ti nisi u stanju jednu jedinu knjigu da procitas da ti slucajno ne probusi taj mjehur neznanja. A onda imas obraza da se pravis pametan ovdje uprkos tolikim naucnim i logickim dokazima protiv tih gluposti u koje vjerujes, u koje nijedno razumno bice ne bi smjelo sebi da dozvoli da vjeruje. Ja ti ne pricam ovo da bih te ponizio no da bih ti otvorio oci, iako vidim da je slaba vajda od toga nakon ovog zadnjeg posta koji si sa takvim ponosom napisao a sa tako malo razumjevanja prema svijetu u kojem zivis.

Sad mi pade na pamet nesto. Ti i drugi vjernici ste u stanju da napisete samo 3-4 recenice koje nikad nemaju blage veze s mozgom, ili da postavite citate iz vasih "svetih" knjiga i tekstove sa drugih sajtova. Ateista moze o ovome da pise koliko mi dusa pozeli. To samo pokazuje koliko argumenata imate vi, a koliko imaju ateisti. Nije li to smijesna prica o neminovnoj smrti religije?
    Last edited by VanjaTheMan; 29-05-11 at 00:42.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Sad mi pade na pamet nesto. Ti i drugi vjernici ste u stanju da napisete samo 3-4 recenice koje nikad nemaju blage veze s mozgom, ili da postavite citate iz vasih "svetih" knjiga i tekstove sa drugih sajtova. Ateista moze o ovome da pise koliko mi dusa pozeli. To samo pokazuje koliko argumenata imate vi, a koliko imaju ateisti. Nije li to smijesna prica o neminovnoj smrti religije?

“Istini nije potrebno mnogo reči, a laž ih nikad nema dovoljno.”

Njemačka poslovica

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,928
    Thanked in
    1,453 Posts

Poslovice su sve sto imas? Pateticno cak i za tebe ali eto da ti udovoljim:

"Dosjetljiva poslovica ne dokazuje nista" - Voltaire

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Hahaha, kako je majstorski iskusan postao u ignorisanju najvažnijih djelova i pitanja iz posta.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,928
    Thanked in
    1,453 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    Hahaha, kako je majstorski iskusan postao u ignorisanju najvažnijih djelova i pitanja iz posta.
    On je to oduvijek radio. No mu ne ide ni ovo od ruke. Vidis na sta je spao. Sa citata iz Biblije je spao na narodne poslovice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svo znanje dolazi od Boga. Covjek nemoze nista znat a da mu to Bog nije otkrio i dao.

Kako vi to ne shvatate?

Svasta od ovoga naroda....
    objasni mi zasto kontrira sam sebi.
    mislim na to da pise da je on zenu kaznio da mora da radja u bolu i agoniji a eo danas znamo sto je i kako je.ima i dosta drugih primjera
    a eo.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Quote Originally Posted by ducka View Post
    objasni mi zasto kontrira sam sebi.
    mislim na to da pise da je on zenu kaznio da mora da radja u bolu i agoniji a eo danas znamo sto je i kako je.ima i dosta drugih primjera
    A sto vi to znate kako je... a vi ne znate nista.

Ni dan danas se pojma nema kad se beba zacela i kac ce se roditi. Vrlo se malo znao o citavom procesu, koji se banalizuje na nivo stvaranja triliona celija od samo jedne koja formira savrsheno tijelo. Organizam zene prolazi kroz takve tranformacije da je citav proces ocigledno cudo sam po sebi. Vika i dreka zene kroz svaki interval kroz koji prolazi sa potpuno nesvjesno od strane samog tijela kontrolisanim tajmingom govori kako je Bog stvorio tijelo da samo funkcionishe bez nase saglasnosti.

Jedino sto zena moze da uradi jeste da uhvati ritam i pokusa da potpomogne da beba izadje.

A to sto su napravili danas od zena, da se poradjaju po bolnica kao da nesto nije uredu sa njima, da im se daju inekcije koje imaju stravicne posledice po njihovo zdravlje... to je mracna strana nauke.

Odje u USA se ljudi vracaju prirodnom porodjaju, jer pocinju da shvataju da je taj bol koji zena dozivi bitan element u spajanju sa bebom.

Kad naprave shok zeni da se porodi u bolnici kao da je bolesna, pa joj se dijete oduzme pa bez muza i ikog da je podrzi, nije ni cudo sto se javljaju veliki problemi u razvoju familije, jer takvi momenti su vrlo bitni za razvoj emocionalnog i duhovnog bonda izmedju majke i djeteta i nepobitna je vaznost za pravilan razvoj djeteta.

A da ne pricam o majcinom mlijeku, a ove moderne zene nece ni da doje svoje dijete... strasno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Ni dan danas se pojma nema kad se beba zacela i kad ce se roditi. Vrlo se malo znao o citavom procesu, koji se banalizuje na nivo stvaranja triliona celija od samo jedne koja formira savrsheno tijelo.
    Pusti, dobro je dok se ne počne banalizovat stvaranjem žene od čovjekovog rebra, zamisli još to neko da provali...
    Sve od strane nevidljovog čovjeka sa neba, koji šalje duhove da oplode djevice.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

kakve ste vi utripovane neznalice.

Pa covjek sam danas sa parce kosti moze da reprodukuje citav DNK a ne Bog koji ga je od nista stvorio, da mu zenu napravi od citavog rebra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kakve ste vi utripovane neznalice.

Pa covjek sam danas sa parce kosti moze da reprodukuje citav DNK a ne Bog koji ga je od nista stvorio, da mu zenu napravi od citavog rebra.
    Pusti maloumnike neka se naslađuju neko vrijeme. Malo će se oni smijati, a dugo će plakati, biće to kazna za ono što su zaslužili.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Dawud View Post
    Pusti maloumnike neka se naslađuju neko vrijeme. Malo će se oni smijati, a dugo će plakati, biće to kazna za ono što su zaslužili.
    Ne mogu da vjerujem...

kako je vama dobro.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gaul View Post
    Ne mogu da vjerujem...

kako je vama dobro.
    Čitaj, u ime Gospodara tvoga, koji stvara,
    stvara čovjeka od ugruška!
    Čitaj, plemenit je Gospodar tvoj,
    koji poučava peru,
    koji čovjeka poučava onome što ne zna.
    Uistinu, čovjek se uzobijesti
    čim se neovisnim osjeti,
    a Gospodaru tvome će se, doista, svi vratiti!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Čitaj, u ime Gospodara tvoga, koji stvara,
    stvara čovjeka od ugruška!
    Čitaj, plemenit je Gospodar tvoj,
    koji poučava peru,
    koji čovjeka poučava onome što ne zna.
    Uistinu, čovjek se uzobijesti
    čim se neovisnim osjeti,
    a Gospodaru tvome će se, doista, svi vratiti!
    Najveća prepreka znanju nije ne znanje, već iluzija da ga posjeduješ.

Elem...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Elem...

Tacno tako, vi ste u ocitoj iluziji i to pokazujete jasno odje kolike ste neznalice.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Tacno tako, vi ste u ocitoj iluziji i to pokazujete jasno odje kolike ste neznalice.
    Siguran sam da je tako.

Kao što su prije nekoliko vjekova sve hodže znale da je alah odmah iznad oblaka i da gađe munjama po zemlji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Elem...
    E zlatila ti se. Nevjerovatno nesto, kako se oni osjecaju kao izaslanici bozji, koji sve znaju i u sve se razumiju, i poslati su na CdM forum da nas, neuke nevjernike, uce religiji i znanju, u nadi da cemo to znanje poprimiti, pod prijetnjama bozje odmazde.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Ni dan danas se pojma nema kad se beba zacela i kac ce se roditi. Vrlo se malo znao o citavom procesu, koji se banalizuje na nivo stvaranja triliona celija od samo jedne koja formira savrsheno tijelo. Organizam zene prolazi kroz takve tranformacije da je citav proces ocigledno cudo sam po sebi. Vika i dreka zene kroz svaki interval kroz koji prolazi sa potpuno nesvjesno od strane samog tijela kontrolisanim tajmingom govori kako je Bog stvorio tijelo da samo funkcionishe bez nase saglasnosti.

Jedino sto zena moze da uradi jeste da uhvati ritam i pokusa da potpomogne da beba izadje.

A to sto su napravili danas od zena, da se poradjaju po bolnica kao da nesto nije uredu sa njima, da im se daju inekcije koje imaju stravicne posledice po njihovo zdravlje... to je mracna strana nauke.

Odje u USA se ljudi vracaju prirodnom porodjaju, jer pocinju da shvataju da je taj bol koji zena dozivi bitan element u spajanju sa bebom.

Kad naprave shok zeni da se porodi u bolnici kao da je bolesna, pa joj se dijete oduzme pa bez muza i ikog da je podrzi, nije ni cudo sto se javljaju veliki problemi u razvoju familije, jer takvi momenti su vrlo bitni za razvoj emocionalnog i duhovnog bonda izmedju majke i djeteta i nepobitna je vaznost za pravilan razvoj djeteta.

A da ne pricam o majcinom mlijeku, a ove moderne zene nece ni da doje svoje dijete... strasno.
    Danas se sredinom trećeg mjeseca trudnoće može utvrditi da li je beba bolesna tako da par može odlučiti da nastavi sa trudnoćom ili ne, a nekada su se bolesne bebe ubijale poslije rođenja (čak i zbog gluposti kao što je zečija usna)
    Ili si ti protiv abortusa ako se zna da će beba imati treću ruku
    Da,u pravu si ti 100%.Treba se vratiti na vrijeme kad su se stare crnogorke same porađale (u štali se uhvati rukama za merdevine i poslije porođajnih muka dijete padne u sijeno)
    Last edited by Rakun; 29-05-11 at 13:56.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne umijes ni normalan razgovor da vodis to je prvo.
    drugo citas samo sto ti je milo da procitas.
    e sad da ti odgovorim na sve ove budalastine.
    ja sam konkretno mislio na porodjaj danas moze zena da se porodi da nista ne osjeti,to je cinjenica.
    o procesu zaceca i razvica se zna maltene sve tako da nemas sto da bulaznis odje.
    ko kaze da se zene vracaju kucnom porodjaju i ko kaze da je zeni trauma da podje u bolnicu da se porodi?
    pokazi mi tu statistiku ili si ti to iz svoje kuce/stana u USA zakljucio.
    Mislis li da to sto ce beba na kratko odvojena od majke dok se vidi je li sve u redu sa njom uticat na povezanost majke i djeteta?to samo odje procitah i nidje vise.Muz moze da bude uz zenu,eto toliko.
    a eo.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,928
    Thanked in
    1,453 Posts

Vazno je da si ti uspjesno izbjegao da odgovoris na sva pitanja ateista. Uh, sad mozes da predahnes. Mozda niko nece primjetit pa ces nastavit da valjas gluposti po starom.
    Rece covjek koji vjeruje da su pustinjski ljudi od prije vise od 1000 godina znali vise nego mi danas i koji sav svoj zivot bazira na kontradiktornim ucenjima davno prevazidjenim u civilizovanom svijetu. Isti taj covjek je toliki licemjer da se koristi danasnjom tehnologijom "maloumnih ljudi" i svim stvarima koje su "maloumni ljudi" izmislili.
    Last edited by VanjaTheMan; 29-05-11 at 22:04.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nisu to maloumni ljudi izmislili nego je Bog rekao maloumnim ljudima kako da ih izmisle. Razlika je velika.
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Istjerivanje đavola, tj. liječenje Kur'anom 1 i 2 dio, emitovano na TVCG1:

Treba reći da se na ovaj način liječe mnoge bolesti koje savremena medicina ne poznaje. Poznato je da su mnogi muškarci koji su imali mrtve spermatozoide dobili dijete najprirodnijim mogućim putem, neki su zbog toga svojoj djeci dali ime po liječniku sa navedenog video klipa. Poznato je da su mnogi izliječeni od raka, leukemije i od mnogobrojnih ostalih psiho-fizičkih bolesti.
    Last edited by Dawud; 30-05-11 at 09:42.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Rece covjek koji vjeruje da su pustinjski ljudi od prije vise od 1000 godina znali vise nego mi danas i koji sav svoj zivot bazira na kontradiktornim ucenjima davno prevazidjenim u civilizovanom svijetu. Isti taj covjek je toliki licemjer da se koristi danasnjom tehnologijom "maloumnih ljudi" i svim stvarima koje su "maloumni ljudi" izmislili.
    Koliko je Kur'an ispred nauke potvrđuje čudo koje nema nikakve logike, čudo koje je zapisano u Kur'anu. Naime ukoliko se pomiješaju prljava i čista voda, logično je da će se bistra voda zaprljati. Ali i pored te logike Kur'an nas obavještava o vodama koje se ne miješaju ni u gustini, ni u slanoći, ni u boji, ni po bilo čemu: "Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju – (55, 19-20)" Kao dokaz da su pustinjski ljudi znali više od nas tj. vas pogledajte ovaj video i uvjerite se:

Naravno da su znali više jer im je znanje dolazilo od Gospodara svjetova. Podsjetimo se šta piše u Kur'anu: Kada Jusuf reče ocu svome; “O oče moj, sanjao sam jedanaest zvijezda, i Sunce i Mjesec, i u snu sam ih vidio kako mi se pokloniše” (12, 4). Ovo je još jedan dokaz, od mnogobrojno prikazanih na ovom forumu, koji potvrđuju da je Kur'an sama istina, a to potvrđuju i ove fotografije:

Click image for larger version. 

Name:	51aKfqCXAjL._SL500_AA300_.jpg 
Views:	78 
Size:	20.5 KB 
ID:	58440
    Last edited by Dawud; 30-05-11 at 10:25.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kao prvo dokazano je da ne moze da bude ni svemoguci ni sveznajuci bog. Zahvali se razumnim ljudima koji razmisljaju logicki.
    Ako bi mogao ovo malo da mi razjasniš. Da li je logično da nešto samo od sebe nastane a da nema nekoga ko time upravlja? Daj mi neki dokaz da nešto samo od sebe nastaje a da nema nikakvog pokretača, da vidimo tu tvoju logiku.

Ali kad pitas takve vjernike ko je stvorio boga, njihov, mozemo otvoreno reci, idiotski odgovor je da je bog oduvijek postojao. A to je nemoguce ako ni zbog ceg drugog onda zbog toga sto ste upravo vi vjernici zagovornici toga da nista tako savrseno ne moze da nastane samo od sebe.
    Naravno da Boga niko stvorio nije, on je oduvijek. Logično je i sasvim normalno da je nešto kao uzrok svemu moralo postojati oduvijek.

A sta je savrsenije i komplikovanije og boga? Da bi nesto bilo savrseno mora da bude stvoreno - vas argument. Po toj logici i bog mora da bude stvoren. Posebno bog mora da bude stvoren jer je najsavrseniji. Zato bi bog bio izuzet iz te logike? Samo zato sto vama tako odgovara? Ne mozete logiku da izvrcete po zelji. Ako cete da se koristite logikom idite do kraja, a ne samo do tacke do koje vam odgovara.
    Samo je Bog s.w.t. savršen. Ljudi nisu savršeni, imaju mane, griješe, umiru, hrane se da bi preživjeli.

Sa druge strane imamo nauku koja ima teoriju i neke dokaze da je univerzum ili nastao iz nicega kako kaze Stephen Hawking, ili da je oduvijek postojao u nekoj svojoj jednostavnoj formi prije Big Banga kad je poceo da se siri i da se razvija.
    Pozivaš se na čovjeka koji vjeruje u Boga, tako da ti komentar ne stoji.

Ne znam za tebe, ali meni se cini logicnije da je nesto nastalo postepeno nego da je neko savrseno komplikovano bice koje je oduvijek postojalo stvorilo sve da bi to sve nadgledalo i kaznjavalo ili nagradjivalo. Da ne zalazim sad u detalje kako je ideja o bogu nastala prije vise hiljada godina kao rezultat neznanja i straha a kasnije je koriscena radi politicke manipulacije; i kako su religiju propovjedali iskljucivo muskarci i kako je bilo malo pismenih ljudi koji su bili u stanju da napisu sve te bajke i da ih podmetnu ljudima itd.
    Predpostavke ne koriste istini.
    I svi ti ljudi nisu znali ni 2% onoga sto danas znamo a smatrali su sebe kadrim da pisu o tome kako i kad je svijet nastao. A ti si eto povjerovao u sve te budalastine bez razmisljanja bas kao i nepismeni pustinjski ljudi bronzanog doba. Mene bi bilo sramota.
    Već sam ti dokazao mnogo puta da su znali više nego savremeni naučnici, koji će do smaka svijeta otkrivati čuda koja se nalaze u Kur'anu.
    Reci mi jos samo ovo: kad se razbolis, molis li se bogu da ozdravis ili ides kod doktora da te lijeci naucnim putem?
    Stvarno ocekujem odgovor.
    Što se mene tiče, a siguran sam i Ega, radim i jedno i drugo. Mnogo puta se desilo da ne odem kod doktora a da odmah nakon molitve ozdravim. I ne samo ja, već bi se to desilo kada bih uputio molitvu za moje bližnje. Što se tiče doktora, on liječi znanjem koje mu je dao Bog s.w.t.

Radi se o tome da su naši dokazi toliko jasni da nema potrebe za nekim većim obrazlaganjem.
    Last edited by Dawud; 30-05-11 at 09:35.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Naravno da su znali više jer im je znanje dolazilo od Gospodara svjetova. Podsjetimo se šta piše u Kur'anu: Kada Jusuf reče ocu svome; “O oče moj, sanjao sam jedanaest zvijezda, i Sunce i Mjesec, i u snu sam ih vidio kako mi se pokloniše” (12, 4). Ovo je još jedan dokaz, od mnogobrojno prikazanih na ovom forumu, koji potvrđuju da je Kur'an sama istina, a to potvrđuju i ove fotografije:

SVe kontam...kako da se zvijezde poklone?

Osim ako ovo nisu relikti stare arapske religije...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

miješaš planete sa asteroidima (patuljastim planetama)
    Last edited by Rakun; 30-05-11 at 09:58.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Page 106 of 108 FirstFirst ... 65696102103104105106107108 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks