znaci placam osnovni paket 10eura i jos 6ipo eura mjesecno i to mi je 16,50 evra mesecno.
jeli tako?
Za ovaj sto imas ne placa se, samo za HD DVR - HD rezolucija sa snimanjem (6.50) i HD/DVB-T HD rezolucija (3.5 eura) mjesecno - nema funkciju snimanja
http://www.totaltv.tv/upload/documen...nik_110501.pdf
Za ovaj resiver koji imas placas 10 eura i on ne moze da snima, a ako uzmes HD DVR mjesecno 16.5 eura
Izgleda da za nedelju dana stize Cinestar,odnosno Cinestar i Cinestar Action rekao bih,ali nije jos zvanicno hoce li raditi i kod nas
http://www.novisf.com/wbb3/digitalna...ti/#post999577
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Zna li neko, postoji li mogucnost hvatanja signala sa satelita eutelsat w2 (total tv) u zadnjim zgradama bloka 5, strana okrenuta ka ruskim kulama? koji satelit sa istoka se najdalje moze loviti sa te strane ako neko zna?
Zanima me i adresa i broj telefona zvanicnog predstavnista total tv-a u podgorici ako neko ima ?
Who let the dogs out
ljudi ovo je stvarno katastrofa kakva nam je slika i ton na RTCG 2. traže zamračenja a distribuiraju ovakav tv signal.bruka za jednu državnu televiziju.
Ovo je najsramotnija televizijska "kuca" nadaleko...
Dogadjaj kao sto je Liga sampiona se ne moze pratiti na ovoj kvaziteleviziji, to nigdje u svijetu nema, a sada su i odbojku,utakmicu Svjetske lige zamracili... Sramota, bruka, ovo treba otkazivat sto prije i vracat' onu riblju kost na krovove. Bruka!
Bice da je Arena trazila,nista neka onda SK trazi skremblovanje RTLa zbog F1,izgleda da danas sve moze...
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Na EXTRA TV tenis slobodno ide RTS 2 svaki dan od 10h (pregled dana) pa i kasnije nekad zamrace nekad ne!Serija Kenedijevi ide slobodno na B92, a na Total sve skrembluju! Uzas
rekao sam ja da su ovi iz ttv montenegra najveći lopovi i smradovi kakvih u svijet nema ovo što oni nama rade je za svaku osudu,a redovno uzimaju pare tu zamračenja nesmije da bude sa naše strane nego moramo sve redovno izmirivati.
Ja ne znam za koga da se odlucim... Uzeo bih totalov hd receiver sa mogucnoscu snimanja ali preskupo nude to...Umjesto promotivno da daju to besplatno pa neka ide pretplata 15e ali ovo je sramno... Ne znam za koga bih se trenutno od kabl operatera odlucio.... Svi su nikakvi
Who let the dogs out
Neka no total reklamira po vas dan "Total tv kuca" a to ne radi u Crnu Goru, tako mi rekose. Samo 10 ljudi ima to njima je kao uspjelo![]()
Za 2-3 dana CINESTAR I CINESTAR ACTION
a dje bre, samo je dize![]()
Who let the dogs out
Prevod ide normalno
Evo prodje i godina... Pretplatnik sam HD paketa... Gledam eurosport 1 i 2 i nat. geografiju bez prevoda... ES1 i ES2 po defaultu daju poljskog komentatora, pa svaki put kad saltate kanale, morate rucno da birate SRP... Ne pomaze ni default lang. na tim kanalina...
12 mjeseci x pretplata na HD? Za kanale za koje su "obecali" da ce se prosiriti i lista i popraviti postojece nedostatke do NG? Mnogo...
Originally Posted by Nk-001
@Igi, nekako mi je u startu ta cijena pretplate za HD resiver zazvučala mnogo skupo,
+ još ta dodatna pretplata za HD kanale....Mnogo, preko svake mjere!!
Last edited by podgoričanin: 21-12-2050 at 00:00
Volim ja to tako prvi da probam... Da vjezbaju na mene... A vjezbali su sa podesavanjem antena, nemogucnoscu snimanja i sl... No ajde...
Originally Posted by Nk-001
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks