Pobjeda znaci sigurno 2. mjesto, a nakon toga bi CG isla u Vels po "kartu" za Poljsku i Ukrajinu
ja cu za engleze imati 5 mjesta u vip za prodaju vjerovatnohahaha
Pobjeda znaci sigurno 2. mjesto, a nakon toga bi CG isla u Vels po "kartu" za Poljsku i Ukrajinu
Evo Kranjčar reče kako mu Jovetić treba i ako na simulaciji utakmice pokaže potrebne karakterstike on ne vidi razlog zašto ne bi igrao
ps: ovaj čovjek je maximalno posvećen tome da se napravi plasman![]()
deuscroix
Sto bi sa Slobodanom Lakicevicem??? valjda je gleda Buducnost juce, sa Fatosom... S obzirom kako su se ponijeli prema njemu, bas lijepo od njega sto ih ne zaobilazi u sirokom luku.
kranjcar me stalno odusevljava u pozitivnom smislu...
njega za dozivotnog trenera
jos 6 dana...
AJMO CRNA GORO !!!
Neuporedivo optimističniji, stručniji i harizmatičniji od Filipovića.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
100e je malo, toliko su se ostale prodavale,
a za engleze se ni jedna karta nece moci prodat preko foruma, evo odma sad da znaju svi
druga stvar sto karte koje zavrse preko trebovanja su sve zavedene na cije su ime, tako da je lako uc u trag ko prodaje karte, pocev od ove utakmice
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Mene interesuje zasto Burzanovic i Purovic ne igraju za reprezentaciju vise?
Prvi jer je dalabu, drugi jer je drvo... :mrgreen:
#fakenews
Aj što pitaš za prvog,al đe za ovog drugog.Pored Vučinića koji je neprikosnoven,Delibašića koji u Raju Valjekanu igra solidno,Bećiraja koji je u strašnoj formi i Đalovića radnika ti za Purovića pitaš koji se živ ne čuje.Šalju ga na pozajmice svakih par mjeseci.U Olimpiji slovenačkoj nije moga da se izbori za prvotimca.
Burzanovica vise nikad ne treba pozivat, kao sto i nece, nakon njegove izjave pametne. A Puro je nestao![]()
DICIOTTO
Znam ja za Igorovo ponasanje no nisam bio siguran zbog cega nije tu, a ovaj Purovic je nestao. Gledao sam ga par puta i puffff, nestade!![]()
ne pocinjite o burzu, jesenas smo imali jedno debatno vece na temu te fudbalske i ljudske velicine. ponovicu da je cinjenica da je ljosnuo onakav lapsus najveca komedija u svemu tome. a iskreno mu vjerujem da jeste lapsus. sto ce, elokventan podgoricki maradona. purovic je divna pojava. toliko je klubova u stvari vjerovalo da je talenat. nekad je bio drugi spic reprezentacije. pu pu, daleko od moje kuce!
Ae o sad vidjeh na vijest da ce batak u prwih 11 da bude kuku nama minimum 4 gola cemo morati dat da 3 boda uzmemo ne pise nam se dobro sa onom rupom
shta je sa bashom?
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Odakle vam vijest da je Batak u 11?
Sad sam čita na sajtu Vijesti dal očekuje da ga ubači u igru a on odgovara da je to do selektora i da će dat svoj maksimum ako uđe.
Biće Engleska-Švajcarska na sportklub u sub. 17:45...
ps: kad će bit ove karte i oće li bit samo Sjever-Jug???
deuscroix
Razočaran sam. Iskreno, očekivao sam poziv, jer smatram da sam
ga zaslužio - osvrnuo se Ivan Vuković, kapiten Budućnosti na spisak
Zlatka Kranjčara za meč sa Bugarskom.
Na konstataciju da se pojedini ljute, selektor je bio kratak:
- Uvijek će biti nezadovoljnih!
AJMO CRNA GORO !!!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks