da ne zna neko da li ima dje a4 b6 2.5 quattro rashodovan , da se prodaju djelovi od njega?
nitro razredjivac prije svega unishtava plastichne dijelove (a na diznama imash plastike)...
mozhesh da probash i rastvor bikarbone sode i vode...trebalo bi i to da djeluje...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
da ne zna neko da li ima dje a4 b6 2.5 quattro rashodovan , da se prodaju djelovi od njega?
the World's leading dance event
Sensation
ne znam je li bilo pitanje... mislim da nije, a mozda i grijeshim..a mozda i ne grijeshim...a mozda i grijeshim !!
U garazi mi je trenutno malo chuknut auto (porsche 996 techArt) sa custom tablicama...istiche rega za par dana.
Ja sam uzeo drugo auto (zuti audi TT sa remus izduvom i KA EN filterom, nitro i 100 konja) koji cu da prevodim (takodje za par dana kad mu istekne rega).
E sad, moje pitanje je - Mogu li ja da dobijem iste custom tablice sa starog auta i da li treba nesto posebno da se radi/pise zahtjev ili se to podrazumijeva ?
Hvala dobri ljudi
Originally Posted by my name is ...
Ja sam imao slucaj da sam slupao auto nedelju dana nakon registracije.
I kad sam uzeo drugo auto htio sam da prebacim registraciju na to novo auto, da ne bacam ponovo 400 eura na reg. Dakle, ne zbog custom tablica (nisu custom), nego cisto da ne bacam pare.
I nije moglo nikako. To je bilo prije 2 god. Ne znam je li se sto promijenilo u medjuvremenu.
mediaset premium · fly emirates
dobro, tvoj slucaj se razlikuje... Ti si htio da prebacis obicne tablice da ne bi placao regu opet.
JA mislim da je drugacije kad su custom tablice. Jer ja cu svakako da platim prevod i registraciju za novo auto. Nego mi je nekako logicno da mi nece trazit 200 eura za ISTE custom tablice koje vec 'imam'.
Neces valjda iste targe sa Tech Arta na TT-a?
P.S. zaboravio si da ti TT ima Rejsing Dinamiks izduv.
TAKUMI
prodao sam rejsing dinamiks (i zaradio) i stavio remus original (kupio u Sumico za 30 eura)
Osjetim sad da mi nitro bolje puni !
nego da ne idemo u off, treba mi ova info sto prije![]()
placas opet 200e a tvoju tablicu niko sem tebe ne moze uzeti...
valjda placa reg novu a tablicu prebaca samo jer se vodi na njega? zar nije to glavna tema bila kad su pocele nove tablice,dal treba svaki put da se placa prilikom reg?
po ovome bi ispalo da bi se i tablica svake god placala uz reg
f6
prvi put platis malo preko 200e,registraciju placas normalno a ako oces na drugo auto da je prebacis opet 200e
Plate ransfer se placa i u USA, ali samo 8 dolara.
TAKUMI
Vilson.... to ime treba da nosi neki macho muskarac, a ne onaj ETF geek....
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Koje je najbolje ulje sipati za fiat cromu? I koliko staje litara?
Trebalo bi vjerovatno sipati i za menjac, servo i glicerin.
Treba li jos gdje da dospem ulje? Trebam li filtere da promijenim?
Da li mozda neko zna da li je kvacilo hidraulicno ili na sajlu? Propada do poda i ne vraca se u prvobitni polozaj. I kako da rijesim problem?
O toj cromi sam pricao na predprosloj stranici, ona sto se nije palila godinama. 1993 god, 2.0 turbo.
Last edited by Victor; 27-05-11 at 12:51.
hidraulichno kvachilo....ili fali kochione technosti (posuda je zajednichka za technost za kochnice i kvachilo) ili treba ozrachit sistem ili ono najvjerovatnije, treba da mjenjash cilindar/re i crijeva ako su pukla....jedan je iza pedale, drugi na mjenjachu a majstor je put Mareze, Acika Fandjov. Na ovo ostalo nemam shto odgovarat, cush treba li da mjenjash filtere, okle, polij ih uljem ako ti ostane shto ;P
'fala ti dje cuo i dje ne cuo! Oprastaj.
Eh da, umalo da zaboravim, sta da radim sa filterima ako ne ostane ulja?
Edit: Ja sam cuo za toga Fandja da je fukara i lopuza i svastocina kakve nema na bijeli svijet.
Last edited by Victor; 27-05-11 at 13:02.
Naravno da treba da pregledash nivoe svih technosti - technost za hladjenje, atf ulje za servo volan, ulje u mjenjach, kochiona technost i da promjenish filter i ulje motora, pogledaj u papire vjerovatno je preporuka 10w40 polusint a i full sint ce te koshtat vishe no auto hahahah Dalje, filter vazduha...i vjerovatno kaisheve/natezache...
Poshto je Fandjo fukara a ti idi kod tih struchnjaka strashnih pa neka ti oni naprave auto....ako ispanu fer bar 10% kolko Acika/Fandjo vazda ispanu procesh dobro![]()
Jesi ti lood druze, boli me tuki za to, sredit cu auto sam i sa drugom koji se razumije vise od mene, to sto se moze srediti, i da smo zdra'o!
Cheers!![]()
Srecno![]()
nakon punjenja akumulatora Banner, voltaza je 14V
medjutim, nekon desetak minuta padne na 12.6V
Jel to normalno??
recimo Topla akumulatori zadrze voltazu na nepunih 14V
novi akumulatori u u pitanju..
Meni je oko 12, 14.5 kad radi endjin.
TAKUMI
Posle vožnje se osjeća jak miris benzina na prednjem dijelu auta(ne kabina nego napolje i nebitno dal je voženo na benzin ili plin).Nema tragova da curi,ostavlja sam ga preko noći na beton i ni kapljice nema.Zagleda sam ispod haube,zavukova se pod auto al niđe ništa,sve suvo.Može li bit da na neko crijevo vraće gasove ili tako nešto?
Ni na auspuh ne bača benzin,da ne zaboravim.
Pa teshko da cesh da vidish benzin obzirom da brzo ispari...moguce da ti pushta nedje na neko crijevo, ili se osjeca izduv ako imash nedje rupicu...
A ostalo bi valjda masno makar.No možda si u pravu,na ovo toplotu manja količina brzo isparava a dovoljno mirisa ostavi.
Ma okle...jedino shto mosh je dok radi auto isprati sva crijeva koja vode gorivo pa vidji...pogledaj i oko dizni, ako su poshle o-gumice mozhe i tu da pushta...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks